לוח מודעות

isidora

New member
מותק! זה מ-ה-מ-ם!../images/Emo140.gif

לא ידעתי שזה נהיה עסק. כל הכבוד! מתי נפגשים כבר? נשיקות לחבר שלנו מהחברה שלו

אנידס

New member
יו זה מקסים, ממש עשית לי חשק עכשיו

לא הוגן אחרי שהחלטתי לפצוח בדיאטה.

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

בייבי יוגה בכפר סבא - מתחיל מחר!

נפתחת סדנת בייבי יוגה - 4 מפגשים, עלות 280 ש"ח, בכפר סבא. לפרטים והרשמה: 09-7657441

spiky1

New member
לאיריס, המשפחתון שלך נראה ממש

נחמד. וגם את נראית חמודה, שלא לדבר על הכלבה :) חבל שזה בקרית מוצקין אני מהמרכז. וחוץ מזה שנורא זול שם! במרכז אין כמעט בפחות מ 2000 ש"ח. בהצלחה!

הרצאה של דרורית אמיתי דרור -יום שני

הקרוב, ב 20:30, בקשר קט בכפר סבא, תעביר דרורית אמיתי דרור הרצאה בנושא 'הפרידה הראשונה' - על בחירת מטפלת / משפחתון, חזרה לעבודה, פרידה מהתינוק וכו'. עלות ההרצאה: 60 ש"ח (100 לזוג) מומלץ מאוד! יש להירשם מראש - מספר המקומות מוגבל! 09-7657441

TAPOZA

New member
../images/Emo142.gif למכירה טרמפולינת חדשה

קיבלנו 2 מארה"ב, באריזה סגורה הסוג הבא Ocean wonders auairum bouncer by amazon ניתן לגלוש לאתר של amazon ולראות את המוצר שם עלות 40 $ (יש חשבונית להוכחת המחיר...) מקווה שמישהו/י יהנו מזה כמו יהונתן שלנו.

nubi

New member
אז יאללה, גם אני אצטרף

עם התחלת התמחותי הרשמית ברפואת הפה, אני פותחת יום בשבוע, מיוחד, לטיפולי שיניים לאנשים עם מחלות רקע (סוכרת לא מאוזנת, מחלות לב, מומי לב, גידולים ממאירים ועוד צרות, לא עלינו) ולמחלות של חלל הפה (כל סוגי הפצעים בפה). המרפאה היא בבי"ח רוטשילד. לתשומת ליבכן.

ריכזתי את מה שחברות שלי מוכרות

אז ככה: 2 ביבי סנס שולחן סלוני עם זכוכית הליכון חשמלי משוכלל מיטת תינוק מעץ לפרטים במסרים כל הפריטים נמצאים בקריות בצפון הארץ. תודה ושיהיה אחלה יום

למעלה