רשימה מס' 2, ולציפציף...
אני רוצה להגיב על מה שאמרת בנוגע לדורז. הדורז הם לא הרכב מתקדם, הם לא מנגנים מוסיקה מתקדמת, מורכבת ואנטי-קונפורמיסטית, ההפך, הדורז מנגנים מוסיקה קלילה, פשוטה וקליטה. אבל יש את הדורז ויש את ג'ים מוריסון, הדורז סתם נתנו רקע לכתיבה המושקעת, המיוחדת, הייחודית, המבריקה, המשפיעה והנפלאה, של ג'ים מוריסון, ג'ים מוריסון הוא כותב ענק, אחד הכותבים הגדולים בהיסטוריה של המוסיקה, כל מילה שלו מצליחה לתאר עולם שלם, הוא השפיע על דור שלם בזכות הכריזמה המיוחדת שלו, והרצון להראות לעולם את מה שמעבר לדברים שנתפסים כמובן מאליו, הוא רצה לפתוח את המחשבה, הוא הראה במוסיקה שלו את "דלתות התפיסה" (מפה השם The Doors). והוא הצליח. באלבומים של הדורז יש לעשות הפרדה, בין שירי האהבה החמודים שלהם, לבין השירים בהם מוריסון התכוון להעביר מסר. אני רק אתן על קצה המזלג דוגמא לשירים: The End, Crystal Ship, End Of The Night, People Are Strange, Awake, Peace Frog ועוד... אני ממליץ, אם מישהו רוצה לשמוע קצת יותר מהדברים המוכרים של הדורז (הם הרבה מעבר ל-Light My Fire), אני ממליץ על האלבום Jim Morrison-An American Prayer, זה אלבום שהוקלט לאחר שמוריסון מת, בעקבות מחברת שירים שהביא מוריסון לאחד מחברי הלהקה. כמו כן גם הסרט The Doors בבימוי אוליבר סטון מומלץ.