ליגת הפורום: סיבוב 1 משחק 3

והתוצאות....

שוב היה מיעוט מצביעים - רק 11. ששה מתוכם הצביעו עבור רשימה מס' 2, ו-5 עבור רשימה מס' 1. רשימה מס' 2 עוברת, לכן, לסיבוב הבא.

זה משקף

את המבחר המאוד מוגבל של מוסיקה אליו נחשפים אוהדי מוסיקה ישראלים, שלא באשמתם. גלגלצ, אמרת? בדיוק. כל עוד תחנות הרדיו (ומקורות נוספים להשמעת מוסיקה) מנסים "לפצח" את הקוד של המיינסטרים, ולכוון אליו, ורק אליו, זו תהיה התוצאה.

Shakty

New member
זה בדיוק מה שחשבתי שייקרה וזה מה

שקרה - במקום שכל אחד ייתן איזה נגיעה אישית ויגלה לשאר חברי הפורום משהו שהם לא שמעו קיבלנו 10 פעמים מדרגות לגן-עדן ושאר ירקות. במבט רטרוספקטיבי אני לוקח את כל מה שאמרתי על הבחור\ה שבחר\ה בIRON MAIDEN ברשימה שלו\ה - לפחות זה היה לא קונונציונאלי. אני מכין הפתעה לפרום שתהיה מוכנה בתחילת שבוע הבא מפאת קוצר הזמן שלי רמז קטן - ההפתעה הזו אמורה לפתור את אותה בעייה שנוצרה בתחרות (בזעיר אנפין) עמיר

NIR Y

New member
צודק

זה באמת היה ברור,אבל אז מה זה עדיין כייף. ובקשר לבחירות גלגלץ, דבר ראשון יכול להיות שכאלה שעוד לא מכירים הרבה מוזיקה אלה באמת השירים הכי טובים שהם מכירים, אז מה תגיד להם לא לתת רשימות.דבר שני אני לדוגמא את רוב השירים שכתבתי לא שמעתי המון זמן, אבל בכל זאת כתבתי אותם אפילו שהכרתי הרבה מאד מוזיקה מאז והסיבה היא שאלה השירים שאני תמיד יזכור וזה הגיוני שמוזיקה שפתחה אותך למוזיקה הרבה יותר טובה תשאיר רושם יותר טוב גם משירים שאתה יודע שיותר טובים. מה שאפשר לעשות זה לעשות משחק עם השירים הכי טובים שאתה מכיר ולא הכי אהובים.

דווקא התכוונתי ל"הכי אהובים".. ../images/Emo10.gif

מתוך הנחה שזה היינו הך. אני יכולה להבין שבגילאים מסויימים רואים הבחנה בין זה לבין זה.

התכוונתי

שבגיל צעיר אנו נוטים לחשוב שלאחרים יש טעם טוב משלנו, או שהם יודעים יותר מאתנו, ולכן אנו נוטים להסתמך על דעתם יותר מאשר על דעתנו. כך, יתכן שאנשים כתבו ברשימות שירים שהם חושבים שהם 'נחשבים' לטובים, גם אם אינם דווקא האהובים עליהם ביותר. בגילאים יותר מבוגרים, לאנשים כבר לא אכפת מה אנשים חושבים, ולכן החפיפה בין "השירים הטובים ביותר" ל"שירים האהובים ביותר" היא גבוהה יותר.

NIR Y

New member
אהה מעניין

כבר הרבה זמן שאני חושב שלמבוגרים פשוט לא אכפת מה חושבים עליהם, עכשיו אני בטוח, וזה הגיוני אין ממש סיבה שיהיה אכפת להם רק עם הם תקועים במשהו שכנראה הורס להם את החיים. ואני לא חושב שזאת הסיבה שיכול להיות הבדלים בין רשימה של אהובים לטובים. אלה שיש שירים שהיה להם משמעות אישית לדוגמא, בוהה בשמש של יוטו שהכנסתי לרשימה שלי, הסיבה שאני כול כך אוהב את השיר, היא שהכרתי אותו בתור ילד קטן כשאבא שלי שמע אותו, ואחרי שחזרתי לשמוע את השיר לפני שנה בערך זה פשוט עשה לי ממש טוב לשמוע את השיר, שכנראה אהבתי בתור ילד, ואפילו שיש שירים הרבה יותר טובים זה אחד השירים האהובים עלי.

One Echoe

New member
מסכים איתך,

זה כמו שיש שירים היום, ולא משנה איזה, טובים או פחות טובים-ששמעתי בתור ילד או בתור מתבגר בן 12-13-14, והם פשוט עושים לי נוסטלגיה כשאני שומע אותם היום. כמובן שיש היום שירים שהם הרבה יותר טובים, אבל יש כמה שירים שפשוט תמיד יעשו לי טוב על הלב.

The Albatross

New member
ציף [הערה אדמינ']

אני תוהה אם נוכל לקבל את רשימות השירים במאמרי הפורום, לכשיסתיים הסיבוב הראשון...

למעלה