ליגת הפורום: סיבוב 1 משחק 3

../images/Emo41.gif ליגת הפורום: סיבוב 1 משחק 3 ../images/Emo41.gif

רשימה א' 1.Pink Floyd - Comfortably Numb 2.Pink Floyd - Wish You Were Here 3.Deep Purple - When The Blind Man Cries 4. Pink Floyd - Echoes 5.Scott McKenzie - San Francisco 6.Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond 7.Pink Floyd - Atom Heart Mother 8.Beatles - Here comes the sun 9.Led Zepplin - Stairway Too Heaven 10.King Crimson - Epitaph מול רשימה ב' The animals- I Just Want To Make Love To You פשוט כי לפעמים את חייבת להגיד את זה ולא תמיד יש מי ששומע... The Kinks- You Really Got Me עוד רוק אנד רול חם ורותח, אחח..שווים האחים דיוויס The Yardbirds- I ain’t gut you ענק, מקפיץ ומרקיד ועדיין כל כך עצוב שאת לא שלי The who- I´m a Man רוק אנד רול כמו שרוק צריך להיות, אחד השירים שהולידו את הרוק הבריטי The rolling stones- Love In Vain אין כמו הסטונס לאהבה נכזבת Hüsker Dü- I´m Not Interested אחת מלהקות הרוק הגדולות בכל הזמנים, מישהו עוד מכיר אותם? The Sex pistols- Satellite גם בפאנק יש אהבה ועוד איזה Ramones- Baby, I Love You עוד להקת פאנק חשובה, היסטורית אולי הכי חשובה. The Modern Lovers- She Cracked להקה אלמונית עבור רוב החברים אני מניח, אבל מומלץ לנסות Pink Floyd - Grantchester Meadows אחד השיאים של רוג'ר ווטארס ההצבעה תיסגר מחר ב-11 בבוקר.

itaikuskus

New member
השני

להקות נכונות, שירים לא נכונים... והשיר של המי זה לא "i'm a boy"? יעני ליארדבירדז יש שיר "i'm a man" ולא ידוע לי על אחד של המי. פיסטולס בעשיריה? אז אם כבר אנרכיה ביו קיי..נכון, בנאלי, אבל ללהקה לא היה מה להציע. שיר אהבה של ראמונז? אין על i wanna be your boyfriend, שהוא אחד השירים הטובים שיש. אנימלז גדולים, קינקס כנ"ל,יארדבירדז הייתי בוחר דברים אחרים וטובים יותר..אבל בסכהכ רשימה עדיפה בהרבה על הראשונה, שיש בה פשוט יותר מדי פינק פלויד (מצחיק להגיד את זה בכזה פורום). יש כל כך הרבה מוסיקה טובה שלהכניס להקה למצעד פעמיים זה בזבוז (למרות שמצד שני זה יוצר דילמה-איזה שיר שלהם אכניס?) רשימה 2 לוקחת.

Shakty

New member
../images/Emo45.gif רשימה 2 שולתת!!!111!!!111

סוף סוף רשימה אישית שלא לקוחה ממרתפי העינויים של גלגלצ... אחלה בחלה בחלה אחלה...

Shakty

New member
אגב הפיסטולז

אני כל כך מסכים שלא היה להם מה להציע - כל ההרכב היה היה תרגיל יחצני של מקלארן אבל יש שיר אחד שלהם שאני מת עליו - הביצוע של וישז' לMY WAY של סינטרה - פשוט ענק.

לא נכון

הם היו להקה גדולה. My way היה בדיחה של מה שמו, סיד וישס (שהיה בעצמו בדיחה גרועה). מקלרן ניסה לקדם אותם באמצעות פרובוקציות, אבל הם היו הדבר האמיתי, גם בלי זה. כל האלבום הראשון (היחיד) שלהם הוא מצויין, גם אם הסאונד שלהם התיישן, עם הזמן.

itaikuskus

New member
הם אמנם היו דבר אמיתי

אבל לא הייתה סיבה למה הם קיבלו כזאת חשיפה כשהיו 200 כמוהם בשטח.

One Echoe

New member
WISH I WAS HERE

תגובה למסר.. כן זה היה משורשר אליך.. ואני מניח שאתה לא יודע מה זה לשרשר..כי שאלת.. אז בבקשה:

holo

New member
אמ...הערה קטנה

אם הוא שלח לך מסר שהוא לא יודע מה זה לשרשר הייתה לזה סיבה מן הסתם. הוא לא רצה לשאול את זה ברבים ופנה אליך אישית. היית פשוט צריך להפנות אותו לקישור גם במסר. זה מה שהבנתי מההודעה הזאת..

לא שמתי לב

בלי קשר לחילופי הדברים הנ"ל, אנא אל תתייחסו בפורום לדברים שנכתבים במסרים פרטיים. זה פוגע בפרטיות וגם לא ממש יפה.

למעלה