ליגת הפורום: סיבוב 1 משחק 6

Davidson

New member
רשימה א' ../images/Emo13.gif

עם קאמל אני אנחש שהתכוונת לRhayader. אם כן - מצוין, קטע נהדר. צ'ייקובסקי - אני לא חובב קלאסית גדול, אבל לצ'ייקובסקי הייתה לי אהבה מגיל צעיר. בהחלט כן. ק"ק - למרות שזה השיר הכי פחות אהוב עליי מהאלבום, עדיין שיר מצוין. בוחר ברשימה א' למרות שהחברים הבאים נמצאים בה [אם אני מגזים בפירוט שלי, תרגישי חופשי למחוק הכל, ציף
]: זפלין - אלוהים, כמה שאני שונא את השיר הזה. זפלין זו בכלל להקה שמעולם לא רכשתי חיבה אליה. תהרגו אותי, אבל לשמוע את פלאנט זה כמו לשמוע מסור חשמלי. אני מתעב את הקול שלו, ובשיר הזה הוא עובר את הגבול. שלא נדבר על התחושה הדביקה שנמצאת בכל השיר. ממש לא. אייסידיסי - הלהקה המשעממת והמעצבנת ביותר. מה שאני מקבל בשיר הזה זה סולן עם קול אפילו יותר מעצבן מפלאנט, וגיטריסט שיודע להרעיש עם הטו-טה-טו החוזר שלו. הם לא יקבלו מילה טובה ממני, זה בטוח. מטאליקה - חוץ מאלבום אחד, הלהקה הזו לא מעניינת. אולי השיר המדובר הוא המוצלח ביותר מהאלבום, אבל הוא לא שווה יותר מידי. אני בכלל בעד שסוס הטפילד ימנע מלשיר, או לכתוב. ביטלס - הדבר הנוראי ביותר ששמעתי מהביטלס, ואולי בכלל. השירה של פול וג'ון [תקנו אותי אם אני טועה] באמת מצליחה לגרום לי לרצות להרוג את עצמי. רייג' - לא לטעמי. רק דבר אחד שהציק לי - למה בהכרח יצירת רוקנרול לא יכולה להיות יפה ומקסימה באותה מידה כמו יצירה קלאסית? אני ממש לא מסכים פה
ברשימה ב' יש קטעים טובים גם

Blackpanter1י

New member
רשימה 2 ../images/Emo88.gif ולDavidson

לגבי הקטע האחרון שכתבת ובקשר לביטלס, אני מסכים. אבל לגבי מטאליקה, אתה מדבר שטיות במיץ
בלי הבנה.

Davidson

New member
למה שטויות?

אני לא חושב שג'יימס הטפילד הוא כותב מוצלח כ"כ [שלא נדבר בכלל על 5 האלבומים הראשונים. אני יכול למות מצחוק], ולשמוע אותו שר זה דבר בלתי אפשרי כמעט. אותו דבר עם הלהקה עצמה - 2 אלבומים מוצלחים [נכון, אחד אהוב עליי והשני לא מעניין, אבל הם טובים בכל מקרה], והשאר? מיותר.

Blackpanter1י

New member
קודם כל לפני שאתה יורד על הקול שלו

שמעת את הזמר של megadeth? תשמע אותו ואז נדבר. ואתה פשוט לא אוהב את הסגנון מוזיקה שלהם, זאת הבעיה.ולהטפילד יש אחלה קול לסגנון הזה!!! ואת ONE אתה מכיר? ותראה איך הם מופעים בהופעות, במיוחד ברוסיה ואת הS&M עם הסימפוניה, אין הרבה להקות שיודעות להופיע כמוהם.

itaikuskus

New member
מטאליקה לא להקה טובה

מעולם לא היו. יש טראש טוב. מטאליקה לא.

Davidson

New member
היי היי ../images/Emo13.gif

מטאליקה הייתה במשך שנה הלהקה האהובה עליי. ברשותי חלק מאלבומי האולפן שהם הוציאו,וראיתי עשרות הופעות שלהם. מה אני אגיד לך, גם אז לא התרשמתי. תראה, בעבר חשבתי שהטפילד הוא בחור מאוד חכם ועמוק. היום, לשמוע אותו צורח את הקשקושים על מוות, כיסאות חשמליים וחוויות סמים לא שלו לא מזיז לי. והקול שלו? רגע, אתה מתכוון ל"או" "אה" ולפעמים "יהאו"? אני בעיקר מוצא את זה מעצבן. מבחינתי, היה להם את RTL ואת MOP. אח"כ הם האמינו שיש להם את היכולת לבנות יצירות של 8 דקות+ ולהישאר מעניינים. לצערי, זה לא היה המצב, ואותי הם איבדו.

Blackpanter1י

New member
אז מה אתה רוצה שגילמור או ווטרס

ישירו? זה הסגנון שירה, לא אוהב אל תאהב. גם פאנטרה זה אותו דבר בערך.

תחשוב לפני

שאתה מתפלצן. סמארטאס???תסתכל מי אתה באמת. אבל הכי חשוב תחשוב!

חברים, להרגע

אתם יכולים לחלוק אחד על הדעה של השני, אבל בלי השמצות אישיות, בבקשה.

itaikuskus

New member
בהתחלה הייתי עם 1

עד שראיתי שהוא התחיל להתלהב עם מוסיקה קלאסית. אני עם 2.

כנ"ל החבר`ה במוצב

חושבים ככה. אנחנו עם רשימה 2 באש ובמים(ביקשו שאוסיף את זה!)

One Echoe

New member
קשה,

כי 2 הרשימות מאוד דומות, אבל בגלל האהבה למוזיקה קלאסית אני אבחר ברשימה 1. אע"פ שלא אהבתי את הניסוח ואת ההתנשאות של המוזיקה הקלאסית מול הרוקנרול.

deePink

New member
אמממ הבחירה היתה קשה

שתי הרשימות ממש טובות! המוזיקה קלאסית ברשימה 1 אהבתי... אבל את הדיבורים עליה לא... בכל זאת רשימה 1...

והתוצאות

עוד משחק עם מספר מצביעים נמוך. רשימה 1 עוברת לסיבוב הבא, עם 5 נק' מול 3 לרשימה 2.

לקראת הסיבוב השני

הסיבוב השני יתחיל מחר, לאחר שאקבל (אני מקווה) את כל הרשימות מאלו שעלו לסיבוב זה. אני אזכיר למתמודדים במסרים שעליהם לשלוח עוד 5 שירים. מכיוון שמספר העולים לסיבוב השני הוא אי-זוגי, אני נותנת כרטיס 'מעבר חופשי' (או איך שקוראים לזה) למי שהפסיד בהפרש הקטן ביותר בסיבוב הראשון, במשחק שבו היו הכי הרבה מצביעים. לשם ההגינות, אציין שמספר המשתתפים במרבית המשחקים (פחות מ-12 מצביעים למשחק) הוא נמוך מכדי להסיק מסקנות סטטיסטיות , כך שאין לקחת את התוצאות יותר מדי ברצינות. בינתיים, להלן רשימת המשתתפים שהשתתפו, אך אינם עולים לסיבוב הבא: itaikuskus (משחק 1) Jimi H (משחק 3) צנעני (משחק 4) אנוכי אליהו חרמון (משחק 6) Wish I was here (משחק 7) תודה לכולכם על ההשתתפות. לבקשת הקהל הנה גם רשימת השירים אשר השתתפו בסיבוב הראשון, לפי סדר א-ב של שמות המבצעים (או היוצרים, ביצירות קלאסיות): AC/DC – Back in Black Alice in Chains – Nutshell America – Horse with No Name Animals – House of the Rising Sun; I Just Wanna Make Love To You; Syd Barrett - Octopus Beatles – Strawberry Fields Forever; A Day in the Life; Eleanor Rigby; Here Comes the Sun; Yesterday; A Hard Day’s Night; She’s Leaving Home; Lucy in the Sky with Diamonds; Beethoven – Funeral March from Symphony #3 Black Sabbath – The Warning Brahms – German Requiem Byrds – The Bells of Rhymney Camel – Chord Change. The White Rider Glen Campbell – Wichita Lineman Dead Kennedys – Holiday in Cambodia Deep Purple – Highway Star, Smoke on the Water, When The Blind Man Cries Derek and the Dominoes - Layla Dire Straits – Telegraph Road Disney – Circle of Life Doors – People Are Strange, Crystal Ship, The End, Riders on the Storm Nick Drake – River Man Dream Theatre – Pull Me Under Eagels – Hotel California Genesis – Supper’s Ready, Firth of Fifth Gong – Pot Head Pixies Guns’n’roses – Knockin’ on Heaven’s Door, Welcome to the Jungle, Jimi Hendrix – Castles Made of Sand, All Along the Watchtower, Voodoo Chile, Hey Joe, Purple Haze Kristin Hersh – Your Ghost Husker Du – Pink Turns To Blue; I’m Not Interested Iron Maiden – Number of the Beast, Fear of the Dark Jean Michel Jarre - Oxygene 2 Jefferson Airplane – White Rabbit Jethro Tull - Aqualung John Lennon – Imagine The Kinks – Waterloo Sunset; You Really Got Me King Crimson – In the Court of the Crimson King, Epitaph Led Zeppelin – Heartbreaker, Stariway to Heaven, Whole Lotta Love, Thank You Love – A House is not a Motel Marmalade – Reflections of My Life Scott McKenzie – San Francisco Metallica – Nothing Else Matters, One, the Unforgiven Modern Lovers – She Cracked Van Morrison – Madame George Neighb’rhood Childr’n – Over The Rainbow Nirvana – Drain You, Lithium Pearles Before Swine – Another Time Oscar Peterson & Milt Jackson - Reunion Blues Pink Floyd – Bike, Shine On You Crazy Diamond, If, Comfortably Numb, Wish You Were Here, Brain Damage/Eclipse, See Emily Play, Echoes, Atom Heart Mother, Grantchester Meadows, Money Police – Every Breath You Take Porcupine Tree - In formaldehyde Queen – Bohemian Rhapsody, Mama(?) Rage Against the Machine – Killing in the Name Of Ramones – Baby, I Love You Red Hot Chilli Peppers – Californication, Under the Bridge Rolling Stones – Angie, Gimme Shelter, Love In Vain, Rush – Tom Sawyer Sex Pistols - Satellite Tchaikovsky – Swan Lake Traffic – Dear Mr. Fantasy, John Barleycorn Must Die U2 – Sunday Bloody Sunday; Staring at the Sun White Noise – Love Without Sound Who – The Seeker, The Kids Are Alright, I’m A Man Robert Wyatt – Sea Song Yardbirds – I Ain’t Got You Yes – Close to the Edge. Gates of Delirium תמוז – לא יודע איך לומר לך כספי וגרוניך – אלוהים מרחם על ילדי הגן אריק לביא – כל הנחלים אחרית הימים – פתחי לי את הדלת מאיר אריאל – בס בבלון

Shakty

New member
מה איתי - גם אני לא עליתי אך

מקומי נפקד ברשימת המשתתפים ? לפחות לקבל קצת כבוד ;)

oribarak

New member
רשימה א''''''''''''

בלי ספק בכלל, חצי מהשירים שאני יותר אוהב....thenk you איכותי מאוד, קורט אוף קרימזון פשוט לסגוד, אנפורגיבן מעולה, שיין און אין מילים, והשיר שאולי הכי התחברתי אליו והכי אהבתי...the white rider\nimrodel שיר תענוג לאוזניים

למעלה