ליל כוכבים

O Boy

New member
../images/Emo41.gifליל כוכבים../images/Emo41.gif

תחרות שווה או סתם עוד בחירה... היום נערכה תחרות היופי ניו מודל לשנת 2003. מארגני האירוע לא הסתפקו בהבאת מודלס הדור הבא והביאו את שרית חדד, אישתר, שלומי סרנגה, מושיק עפיה, קובי פרץ, ציפי שביט, והכל בהנחיית שחמון. מסקנותיי מהאירוע: 1. לא ראיתי את כולו, סורי. 2. שרית חדד הגיעה כהרגלה בלבוש מדהים, עם מכנס פצצה. 3. שחמון גם התלבשה לא רע. 4. הבחירות היו גרועות. 5. בטי, זאת מIMAGE, קרציייה "לא נתנו לי את כל הקרדיטים" - אוף, תשתקי כבר. 6. ובסה"כ, לפחות הזמרים העבירו את הזמן, וכך גם שחמון שהתבלבלה ללא הרף. ואתם? אהבתם?

פחחחח... עאלק "ניו מודלס"...

היו צריכים לקרוא לדבר הזה תחרות "שכונה" 2003... בחיים שלי לא ראיתי אירוע זוועתי שכזה... הפקה בשקל תשעים, מופעים לא משהו, ומנחה פוסטמה... לפחות המתחרים והמתחרות היו יפים....

../images/Emo6.gif

שמתם לב, שגלית לוי תמיד מעצבת לעצמה בגד יותר יפה מכל הבגדים שעצבה לתחרות? ולמה היא תמיד נראית כמו דג? ולמה לעזאזל היא עוד מושפעת ממראה הג'י לו בחלוק הירוק המיתולוגי? ועוד שאלה, זו רק אני או שהניו-מודל הגברי מזכיר מעט את דודי בלסר? סליחה על הקוויז, אלה סתם תהיות.

זה באמת לא היה מושקע

אני אישית ציפיתי ליותר ראיתי רק 10 דקות מזה והתייאשתי

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifאוקי אז ככה........./images/Emo41.gif

היה גרוע ביותר!!!! הטקס פסדר אבל התוצאות של השופטים.............. הם צכים משקפיים או משו
היו בנים פי אלף יותר ממה שנבחרו חוץ מהתאומים המהממים בטירוף!!!!! הבנות.....זאת שנבחרה...מאיפה הביאו אותה?!?! היא פסדר אבל לא כמו כל המתחרות שלא זכו! איכסה! היה פשוט דוחה:/

LiA n

New member
צריכים ->../images/Emo132.gif...................

ההחלטות של השופטים באמת היו גרועות!!!! זאת שנבחרה הייתי בטוחה בהתחלה שאפילו לא יעלו אותה ל-8!!! היא גדולה מידי כזאת..למי שמבין למה אני מתכוונת....היא פשוט לא! הדוגמן שנבחר היה חביב אבל היו גם יותר יפים ושוים ממנו....כמו למשל נועם מרדו...שהיה מהמםםםםם

לא הבנתי באמת ת'קטע עם התאומים...

ממתי נותנים לתאומים זהים לגמרי להתחרות זה נגד זה? אז בסדר, כאן לא נתנו, הביאו אותם כעסקת חבילה (לא נפסיק לשיר, מישהו?!) ממש טיפשי שהם זכו שניהם.

i l0ve u

New member
הבת סתם לא משהו בכלל לא אהבתי

והבן כוסון מזל שהוא נבחר כי הוא היה הכי חתיך שמה ... כללל הטקס היה מאכזב בטירוףףףף חוץ מהבחירה של הבנים... <איכס מה הסגן הראשון?!>

LiA n

New member
->

הסגן הראשון למרות השיער..הוא יפה!!! הוא בעיקרון מטבעון וכל המשפחה שלו פה וכולם שם פשוט יפיםםםםם למרות שאח שלו יותר יפה ממנו.... הוא ממש יפה אולי השיר הרס...

i l0ve u

New member
אממממ

הזוכים
הבן היה באמת חתיך הוא היה הכי חתיך שמה מכל המתמודדים קוראים לו עמית מהו אם אני לא טועה...לא?! והבת סתם פלצנית.. היו יותר יפות... אני יחפש עוד תמונות ופרטים יותר מאוחר...

i l0ve u

New member
מהו =משהו*

תלחצו על התמונות הם ייראו קטנות יותר אבל לפחות יותר ברורות...

מאיה1983

New member
היה שם משהו מה זה דפוק בקשר אליהם

כי הם נבחרו כשעלו 4 לגמר בתור כל אחד לבד. אבל אז זכו כסגנים באותו המקום. כלומר שניהם לקחו את אותו המקום (עשו מהם 1) אבל קודם הם נבחרו כל אחד לבד .. אז כאילו
הם היו ממש ממש שווים לדעתי.. אבל בטח בני 16 ככה... לא בשבילי... חח וזה שנבחר היה מדהים. דומה נורא לדודי בלסר... הבנות שנבחרו היו ממש לא משהו! זאת עם הפוני יש עליה יצורות והזוכה הראשית היתה אולי 190 וגם נורא רחבה בכתפיים. משהו ממש לא יפה לדעתי. היא היתה בגובה של הדוגמן ועברה את סיגל באולי ראש וחצי!! זה לא מידות של דוגמנית זה מידות של הר אדם!!!!

מאיה1983

New member
אה ושכחתי

בקשר לבגדים של סיגל: מצטערת אור- הם היו מ ז ע ז ע י ם!! לדעתי... במיוחד השימלה הזו הורודה שלבשה בסוף (אה, לא ראית את הסוף..) השיר של מושיף עפיה והשני... זה מלפני השנה!!! אני זוכרת שהיה את זה כשהייתי בטירונות וזה היה בדיוק לפני שנה... לא יכלו להביא משהו יותר עדכני?!!? ובקשר לשרית חדד- נראתה שיגעון (ציטוט של השותפה שלי מאתמול:) "לא ייאמן איך האישה הזאת היתה דפה ועכשיו היא שחיפה.."

למעלה