ליל כוכבים

i l0ve u

New member
בהקשר למסקנותיך..

1.גם אני לא ראיתי את כל הטקס<זה היה מ-ש-ע-מ-ם> 2.שרית חדד הפתיעה אותי בבחירתה המזעזעת ללבוש... 3. סיגל שחמון בהחלט נראתה טוב 4. הבחירות בבנות היו גרועות אבל בבנים נבחר הכי חתיך לדעתי כל השאר היו בעעעע <חוץ מכמה בודדים..> 5. לא ממש התייחסתי לבטי הזאתי 6. הזמרים העבירו את הזמן ואני העברתי ערוץ.. מה הכניסו את "חלום מתוק" ואת "אתה תותח" ?! חסרים שירים חדשים? רק עכשיו נפתח ערוץ מוזיקה.. וסיגל שחמון התבלבלה כל הערב חחח זה נכון.. היה מצחיק בסוף שהתאומים נבחרו לסגנים שניים ואז ההוא עם הג'יפה נבחר לסגן ראשון ואז נשארתי כל הפרסומות במתח לגלות מי יזכה בתואר חחחחחחחח אצל הבנות סתם היה מגעיל אף אחת שמה לא הייתה משהו ... איכס ראיתם בבנים את השחיף הלבן ההוא? .... הוא בכלל לא נראה ישראלי......... ובסיכום קטן -מצחיק אך מאכזב לא חסר יפים ויפות בארץ לא צריך לחפש רק כאלה לא ישראלים בשביל הטקס הזה הישראלים הרבה יותר יפים לדעתי...

cutey

New member
טוב..לדעתי.

התחרות הזאת הייתה ממש מטומטמת,ראיתם איזה אנשים מכוערים הביאו?! אני אומרת לכם,לאנשים האלה אין טעם! כל היפים נשארו מאחור. לדעתי אחד התאומים היה צריך להבחר-הם כל כך חתיכים!!! אפילו שזה שזכה נראה טוב. והבת הייתה צריכה להיות המתולתלת-שווה פי אלף מזאת שזכתה. וראיתם את הבן הזה שהיה עם שיער ארוך,וגוף לבן??? בעעעע איך הכניסו אותו בכלל..אין לי מושג!

בלגאנים

New member
זה עם שיער הארוך והגוף הלבן היה

מהמם בטירוף הוא הזכיר לי את שינייד אוקונור למי ששם\שמה את התמונות- יש לך את התמונה שלו? התאומים שזכו- יפים לאללה. אבל ממש מגעיל שהתייחסו אליהם בתור בנאדם אחד, זה לא לעניין. אלה שזכו היו ממוצעים לגאאמרי, ממש לא הכי יפים

cutey

New member
אה ו..

לדעתי- הבגד של שרית חדד היה מזעזע (חשבה את עצמה אלויס..) והבגדים של סיגל היו ממש יפים,חוץ מהבד השקוף שהיה פשוט דוחה!

FrooTeLa

New member
לא ראיתי אבל היום הייתי בעזריאלי

וראני איזה אחד מה זה שווה אז ידיד שלי אמר לי שזה זה מניו מודלס, אחד מהתאומים..

למעלה