למה השבוע הזה היה טוב ?

השבוע שלו לא היה להיט

יובלי קיבל חיסון ביום שני ויומיים אח"כ הוא היה נורא מסכנון - בכה הרבה, מדי פעם העלה חום והרגשתי שהוא די סובל. מה שכן היה טוב זה שנראה שהכל עבר
ושהוא, כמו תמיד, האפרוח המתוק שלי! איילה

כי הצלחתי להכנס לכאן לפני סופהשבוע

אחרי העדרות מתחילת השבוע... החניכיים מאוד מציקות ללוטן והיא מציקה לי. המעבר למיטה שלה לא חלק והיא מתעוררת הרבה בלילה ולפעמים צריך גם לתת לה לאכול ולהרדים אותה שוב. עם כל זאת, היה לנו שבוע נחמד מאוד! לוטן חגגה חצי שנה, כפי שכולכם יודעים, וקיבלנו כאן צרור ברכות מרגש ומקסים ומצגת מדהימה שהכינה התאומה שלי, ליטל. זה ממש עשה לי את השבוע. אבל, אם זה לא מספיק: לוטן מתלהבת מהמוצקים מאוד מאוד. יש לי פרסרית קטנה... אתמול היא טעמה לראשונה בחייה קישוא, ובאותה הזדמנות חיסלה את כולו! כשהיא לא סובלת מהחניכיים היא כזו מתוקה שאני עסוקה בלמעוך אותה כל היום. היא צוחקת וצווחת וגם מדברת ממש: א א א ב ב ב מ מ מ... האם יש סיכוי שהיא מבינה מה היא אומרת? כי זה נשמע באופן חשוד כמו אבא ו-ממה. טיילנו לנו עם הטיולון החדש והקליל שלנו שאני מאוד נהנית לקפל ולפתוח ביד אחת. זו כזו הקלה שאפשר לצאת מהבית בקלות. וסוף סוף היה מזג אויר נעים כל השבוע! מאחלת לכולם סופשבוע נפלא! התגעגעתי!

תודה! קנינו את הגרקו סיטי ספורט

ורציתי גם להעיר לך בנושא מסויים.
ראיתי שאת מציגה את עצמך כדודה מספר 2 של הפורום...
נכון ששירלי היא הגדולה מכולנו, אבל אין כזה דבר אצלנו מספר 1 ומספר 2! מה, את סגנית דודה?

lilo

New member
../images/Emo13.gifחמודה ../images/Emo13.gif

לשירלי יש יותר ותק בתור דודה (רישמית הכוונה... אני כבר דודה 4.5 שנים, אבל לא עם קשר דם
)... יותר ותק בפורום... ויותר ותק בחיים
אז אני נותנת לה את הכבוד של להיות דודה מספר אחד, ונהנית מהזכות של דודה מספר שתיים... גם ככה נראה לי המון עבודה להיות דודה מספר אחד
ההודעות המרוכזות, לזכור את ימי ההולדת של כולם, להגיע כמעט לכל מפגש, ולשנן את קצב ההתפתחות של כולם... מממ... קטונטי מלזכור את כל הדברים האלה (מה שמזכיר את ההגדרה של אסא למוח הסבוך של שירלי
)... בכל אופן, אני דודה מספר שתיים בפורום, ומספר אחת (ויחידה בעצם) של האחיינית המתוקה שלי
וגאה בכך מאודדדדדדדד

שרון,הוצאת לי את האותיות מהמקלדת

לילו יקירתי ! השבוע ראיתי שהצגת את עצמך בפורום "הריון ולידה" כדודה מספר 2 של הפורום הזה וכבר אז רציתי להעיר ולהאיר לך על זה
אבל המחשב נפל לי ואחרי זה כבר לא היה לי זמן....... מה ז"א מספר 2 ?!? כל הדודות בעולם הן מספר 1 וגם את כזו ! רואים ומרגישים את האהבה שלך מכל ה-
למאיצ'וק שלכם וזה מה שחשוב (וזה לא מובן מאליו ולא עניין של מה בכך!) - אז... את בשבילי, בשבילה ובשביל כולנו דודה מספר 1 בדיוק כמוני וכמו כל ה-דודות (ב-הא הידיעה ) האם הסברתי את עצמי טוב ?
ות ושזה לא יקרה שוב, אה ?

lilo

New member
אימאל'ה ../images/Emo5.gif

ברור שאני דודה מספר 1.... אבל פה אני מספר 2... יעבור עוד המון זמן, עד שאני אגיע לקרסולייך, ואגדיר את עצמי כדודה מספר 1 פה
אל דאגה! טוב לי במקומי של דודה מספר2, ולרגע לא אמרתי את זה כמשהו של פחיתות כבוד מעצמי, או כהעלבות
ככה אני מגדירה את עצמי
וזה אחלה בחלה
אבל, נחמד שחשבת עליי
אגב, עוד לא ראית את האחיין החדש? מה עם החולצה? כבר הודפסה? זו המתנה הכי הכי בשביל אח גדול... איזו גאווה היתה לילדון הזאת כשהוא הלך עם החולצה, וכולם ישר ידעו שהוא "ה"אח הגדול (בה' הידיעה)
ממש הוכתרה כמתנה הכי שווה שהוא קיבל ללידת האח הקטן

../images/Emo6.gif ....לילו...

היום שבת, איפה אני יכולה בדיוק להדפיס את זה ? מחר על-ה-בוקר אני ניגשת לקנות T-SHIRT חלקה ולהדפיס מקדימה : אני אח בכור מאחורה : איזה כיף לי
תמונות בהמשך...
ו
על אחלה רעיון

hilae

New member
שלום לכולםםםםםםםםםםםםם!

אז מה היה לנו שם...
אבא שלנו יצא למילואים (ולשמחתנו חזר לשבת). התגעגנו אליו נורא, ומזל שסבתא באה לבקר אותנו!
היינו בבית חולים השבוע, לעשות בדיקות (בגלל שלפני חודש אביעד היה מאושפז בגלל דלקת בדרכי השתן), כדי לראות שאין ריפלוקס (כן, יש גם בדיקת ריפלוקס לשתן) ו.....אביעד היה גיבור ומ-ק-ס-י-ם ובקושי בכה ואין לו ריפלוקס כך שבשעה טובה הפסקנו עם האנטיביוטיקה!!!! (תודה לשולה 1234- על הדאגה)
לחברים שלנו נולדו תאומים בנים, והיינו בברית שלהם, שהיתה מאוד מרגשת! וזהו, נשיקות לכולם ושבת שלום

איריS

New member
כל הכבוד לאביעד../images/Emo24.gif

העיקר שהכל עבר בשלום, אביעד כבר בריא, ואבא חזר הביתה. שתיהיה שבת שלום.

hilae

New member
איריס - תודה רבה ../images/Emo23.gif

תגידי החברות עם שירלי, גרמה להוסיף את הלינקים???
שבת שלום

אביעד מ ה מ ם../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

פשוט יפיפה הגיבור שלכם! שירגיש טוב ולא תעברו אישפוזים נוספים
איילה

hilae

New member
שאלה לי

מכיוון שבני הוא נפיל ינואר אמיתי יש לי שאלה.... אני רוצה לנצל את מחירות סוף העונה ולקנות בגדים לשנה הבאה. הוא עכשיו בן חצי שנה, אבל יש לו בגדים שהם ל-6 חודשים ומפאת אורכו, הם קטנים עליו... חלק מהם , תלוי בחברה!!! איך יודעים איזה גודל לקנות לשנה הבאה, אומנם עכשיו הוא גודל ומתפתח כל הזמן, אבל הוא יתחיל לזחול ולזוז ולהוציא יותר אנרגיות, מה אתן מציאות?

lilo

New member
בעיה מוכרת...

מאי גם ממש גבוהה, היא בשבוע הבא תהיה בת 8 חודשים, וכבר לובשת חולצות של גיל שנה... אני לא בטוחה שזה שהוא יתחיל לזחול ולהוציא אנרגיות, יוריד את הגובה שלו... אני הייתי קונה בגדים שמתאימים לגיל שנה וחצי (קיץ הבא הוא בן שנה וחצי נכון?), ואפילו לגיל שנתיים, ללכת עם משהו שקצת גדול עדיף ממשהו שקטן והוא לא יספיק ללבוש בכלל
שיהיה בהצלחה

yaelli10

New member
איזה ילד מתקתק !!!!

ועוד מעט כמעט בן חצי שנה.... יום אחד לפני אלה שלי. חוץ מזה כיף לשמוע חדשות נהדרות. רק אושר ובריאות לאביעדוש המתוק...

למעלה