לוח מלחמת המינים
New member
../images/Emo41.gif למכירה ../images/Emo41.gif
למכירה! תוצרת הארץ, שנת 82, יד שניה, דגם ספורטיבי לכל תנאי השטח, חלונות ירוקים, צבע זהוב בהיר. מצב מכני מעולה, בלי דפיקות בשלד, כל החלקים מקוריים.
לא, לא התבלבלנו בפורום
ולא, אנחנו לא מוכרים רכב. זו רק היתה דוגמא למשחק החדש בפורום-
תמכור את עצמך
.
במשחק כל אחד אמור לפרסם על עצמו מודעה, בה הוא ינסה למכור ולשווק את עצמו (בסגנון מכירת רכב/ מכירת דירה/דרושים לעבודה וכדומה)
תשמרו על ראש פתוח - כתבו את המודעה כמה שיותר משעשע, מעניין וקולע
בונוסים יינתנו על יצירתיות / על ניסוח שמתאר את מעלותיכם בצורה שממש מתאימה למודעה / או סתם אם גרמתם לצוות השופטים לצחוק. (האמת, כשאנחנו שיכורים אנחנו גם צוחקים, אז אם תשלחו לנו ג`ק דניאל`ס- אתם יודעים מה? גם זה תופס.
)
שלבי התחרות:
אנא שרשרו בשבוע הקרוב (8-14/10/06) לשרשור זה את המודעות שלכם.
בין התאריכים 15-17/10/06 יחול שלב ההצבעה - תשלחו מסר לניק זה ("לוח מלחמת המינים") עם הבחירה שלכם.
בתאריך 18/10/06 תוכתר המודעה המנצחת, תזכה לתהילת עולם והכותב שלה אף יקבל פרס
אך תזכרו, גם גם אם לא תנצחו, יש סיכוי שתמצאו קונה
מספר כללים:
המשחק פתוח לכולם- גם למי שאינו חבר פורום קבוע.
יש אפשרות לשלוח יותר ממודעה אחת - כל עוד לא מגזימים (נגיד-גג שלוש מודעות לכל אחד)
ההנהלה מבקשת לא להשתתף בניקים בדויים או זמניים.
שרשרו את המודעות שלכם לשרשור זה בלבד
תהיו ספורטיביים ואל תעתיקו אחד מהשני.
תקפידו על כללי שירשור תקינים ואל תיכנסו לפטפטת מיותרת. (לדוגמה: למודעה שלי ניתן לשרשר את השאלה ``למה הכוונה ב`חלונות ירוקים`?``, ואני אענה שהכוונה היא שזה צבע העיניים שלי- וזהו. בלי לפתוח דיונים על בן דוד שלי שהכיר מישהי שלחתול שלה היתה עין אחת ירוקה.).
תהנו. שיהיה
let the games begin
































