למכירה

killerman2

New member
../images/Emo41.gifלמכירה../images/Emo41.gif

שנת 89,יד ראשונה חדש להפליא. שחרחר מבחוץ,וכחול מבפנים. רועש,ומגיעה לנקודת רתיחה במהירות.

דרושה מחברת...

שלום, אני עט, מודל 78. הקודקוד שלי בצבע חום, ויש לי שני צבעים של דיו (אדום ולבן) הפקק שלי כחול, ולרוב הוא מכסה לי את החלק התחתון... אני אוהב לקשקש קצת יותר משורה אחת על מחברות לא עבות במיוחד, מקווה שהמחברת הבאה תחזיק מעמד יותר משנה, שלא יגמרו לה הדפים, שלא יגמרו לי רעיונות הכתיבה... אם את מחברת מתאימה, אני מבטיח להמשיך לכתוב עלייך, כי אני עט של מחברת אחת. אין לי בעיה שתהי מחברת חשבון, או סתם מחברת שורות, העיקר שתהי מחברת רק שלי ! קו"חים אפשר לשלוח במסר...

YAntler

New member
באיזה צבע היוד שלך?

יש גם צבעים אחרים? יש לך גם ירוק זית ואפרסק?

mcFLAME

New member
למכירה טלוויזיה!

למכירה- טלוויזיה קומפקטית וקטנה! עיצוב ייחודי מעץ ליבנה.. יוצרה ע"י 2 אמנים, הגוף דקיק, מושקעת מבפנים. בשנת 88 הוצגה לציבור, המסך צבעוני חד וברור. אוהבת לשדר ספורט, קומדיה וגם תכנים אינטלקטואלים. לא לבעלי לב חלש, לא מומלץ לבחורים נרמאלים 2 כפתורים בצבע חום- ירוק, צריך לגשת קרוב כי אין שלט רחוק. הגוף בלבן המכסה בשחור, כל מה שצריך הוא פשוט בי לבחור.
(וכל מילה מיותרת)

PinkWin

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo41.gifלהשכרה../images/Emo62.gif../images/Emo59.gif

עקב מחסור בכסף
, אני נאלצת להשכיר את הבקתה שלי, בקתה יפיפיה.
היא ממוקמת בדרום הארץ, שופעת בנופים וקימורים,
יש שלל אטרקציות, החל משחייה בבריכה מחוממת ועד דיג דגים
מרהיבים ביופים. הנוף הצפוני הוא הררי, הוא יתווסף כבונוס
להשכרת הביקתה. הבקתה מבודדת
, נקייה ומטופחת
, כתנאי להשכרה הבקתה, עליכם להיות אסתטיים, נקיים ומטופחים בדיוק כמוה. כרגע הבקתה נעולה ושמורה
. המודעה מופנת לגברים ולנשים כאחד.
הצעות יתקבלו בברכה.

../images/Emo15.gifלמכירה חיפושית מצב מצוין../images/Emo15.gif

שנת 80 יד רביעית (הזדמנות נדירה) 170 המנוע (גובהה) שלה מתוחזקת כראוי ומזקנקת בעלייה כמו גדולה ת"א ירושלים קטן עליה מצב מכני מעולה מושקעת ומצוחצחת עברה תאונה או שתיים אבל לא שום דבר שנראה לעין (הבודי והשאסי לא ניזקו למזלי) מצב חיצוני סולידי ואיכותי קבינה שלא מביישת אף מכונית דנדשה והבג'ז שווה הצצה ובתוספת סנרופ' פצצה
רק למי שרציני ומבין עניין והכי חשוב שרואה בה פונטנציאל שרואה בה חיות ונשמה ולא הולך לשים אותה במחסן או בחניה בתור איזה ענתיקה

driffted girl

New member
../images/Emo88.gif מכירה פומבית ../images/Emo88.gif

בחפירות ארכיאולוגיות שנערכו אי כאן בדרום, נמצאה תיבה בת 18 שנים יד שנייה, משופצרת. מבנה התיבה- גובה: 164 סנטימטר על 60. נפח: גדול ומרווח, ניתן למילוי בדברים טובים וחיוביים, ללא הגבלה מכיל בתוכו אהבה מרובה
, שנינות מרוכזת, הומור גדול וציניות במידה. בתוספת תשלום
ניתן לקבל גם מצפ(ו)ן, ד(א)ג(ה) ו(אי)כפ(ת)י(ו)ת.
מגבלות התיבה- לפי בקשת הבעלים, הזדמנות הרכישה ניתנת אך ורק לאנשי מקצוע רציניים, בעלי קריירה משגשגת. עדיפות לבעלי רישיון ברפואה או בעריכת דין או בעלי רישיון טייס (גם רישיון על רכב מעל 4 טון יתקבל בברכה
) מהר, לפני שיגמר
שיהיה

SIRI41

New member
למכירה בת ים מדהימה

אומנם שכנה דיי הרבה שנים, אי שם בקרקעית המים בלי שיבחינו בה, בלי שידעו מה בעצם טמון בה אבל אל תשכחו ששם נמצאים הקרישים האמיתיים - עליהם התנסתה ומהם למדה שלא כל אלא שצוללים וטורפים - הם בעצם הכי טובים - לפעמים הם סתם דגים רקיקים אבל מה איכפת לה בעצם - כי משם היא יצאה הכי מחושלת חמימה ומתוקה - בלי להתחנחן ובלי להתחנף כי הנסיון שלה - הולך לפניה אז אם אתה גם שכנת מספר שנים בתוך כל הביצה והבועה שם נמצאות אלה שעושות רק רעש בוא תרגע במחיצתי - מבטיחה לך את הידע שצברתי עם השנים אה, שכחתי להגיד שסתם נכנסתי אליכם כאן לביקור

למעלה