למכירה

../images/Emo41.gif למכירה ../images/Emo41.gif

למכירה! תוצרת הארץ, שנת 82, יד שניה, דגם ספורטיבי לכל תנאי השטח, חלונות ירוקים, צבע זהוב בהיר. מצב מכני מעולה, בלי דפיקות בשלד, כל החלקים מקוריים.
בהמשך לכאן רבים מכם כתבו מודעות שונות ומשונות על עצמם :) ובהחלט מכרו עצמם כמו שאף אחד לא יכול
בשרשור הבא ייכתבו כלל המודעות שנכנסו לתחרות. אתם מוזמנים לשלוח מסר לכינוי ("לוח מלחמת המינים") ובו לציין את הבחירה שלכם. אנא הקפידו לציין במסר את מספר המודעה, את כינוי המחבר שלה
. ניתן להצביע עד לתאריך 18.12.06
ב- 19.12.06 תוכתר המודעה המנצחת, תזכה לתהילת עולם והכותב שלה אף יקבל
אך תזכרו, גם גם אם לא תנצחו, יש סיכוי שתמצאו קונה
שיהיה

מודעה 1- falling stud

להשכרה. לתקופה לא מוגבלת לב. במצב טוב. 4 חדרים עם דלתות תקינות. אחרי שיפוץ עקב רעידת אדמה. שוקם ושוחזר למצבו המקורי. יש ריהוט רגשי מלא. הריהוט הוא תוצרת עצמית משובחת. לקח כמה שנים לבנות אותם. המקלחת במצב טוב. מידי פעם יש טיפטופים שעוברים עצמאית. שירותים במצב מעולה. יש מרפסת עם נוף מדהים לריאות. שלאחרונה עברו ניקוי נגד זיהומי עטרן. כמו כן, יש מעלית דנדשה. אבל הדלת קצת תקועה.. הלב מואר מאד בצבעים אדומים וחמים. 3 פעמים בשבוע הוא מתנקה לבד. לרצינית בלבד!

מודעה 2 - pain is MY love

למכירה bmw סדרה 3, ספורטיבית וקומפקטית בצבע זהוב. מודל שנת 86 יד ראשונה, מטופחת כמו חדשה (באמת שלא עליתי אפילו קילו!!!) בעלת 3 ספויילרים צבעוניים על מכסה המנוע, על הטמבון ועל הבגז'. בעלת 3 פתחי אוורור בשמשה הקדמית, בדלת השמאלית ומתחת להגה. (שתהיה קצת בריזה מה קרה?!) מהירה, חצופה ושובבה, מסוגלת לעקוף כל מכונית על הכביש ללא מד מהירות וללא מצפון... אין שוטר שיעמוד בפניה ואין מכונית על הכביש שלא תקנא בביצועים שלה חובה לכל גבר בגילאי ה20-35... מגיעה עם בקבוק וודקה פק"ל בתוך הבגז' ופקט של פרלמנט לייט במושב האחורי.. זה כדאי

מודעה 3 - I A m i t I

למכירה קרוב לכפר סבא, נוסד בשנת 1991. לא רב קומות אך גם לא קומה. אסטתי ושמור. מתוחזק כל הזמן, וצבוע בצבע קפה. הבניין אמנם צר אך יש חלונות באמצע [; נ.ב - החנות למטה בדר"כ סגורה

מודעה 4 - דל פיירו התותח

להשכרה דירת סטודנטים דירה בבלוק 4 קומות אמצע העיר.. הדירה היא דירת סטודנטים ממוצעת.. ההשכרה הינה לסמסטר בלבד ( לסטודנטיות בלבד )... ללא אאפשרות ההארכה.... הדירה מאופיינת בתחלופת דיירים גבוהה ולכן יש צורך לצבוע לשפץ ולסדר את הדירה מחדש... התשלום אמור להיות מראש... מכיון שלבעל הבית נסיון לא טוב עם דיירים... ( דיירות אך ורק דיירות.. :)... ) שלא שילמו וברחו.. בנוסף הדירה די ריקה.. הכל נבזז ונהרס על כמה דיירות שדי הרסו את הדירה.. עד שהיה צורך בשיפוץ נרחב... התשלום הינו קבוע ומספר הדיירות לא מוגבל... אנחנו זה לא מלון לפה.. לפי ראש.. הא ורצוי דיירות כוסיות...

מודעה 5 - השוטה יהודה

רק לאחרונה פורסםו שוטה אמיתי ללא תעודות כלל. יודע להצחיק בשקט, וגם בקול. יודע להיות בשקט בלי להצחיק. לא שותה. אוהב מהירות ופזיזות אדם מחושב שיודע מתי צריך לחכות. מגיע להחלטות מהר ויודע לשקר. יחס של 1.00001 לראה השמאלית סיבולת לב נמוכה, לנהוג ברגישות. יש צורך בתחזוקה שוטפת לקבלת שירות. יש צורך בקביעת כללי השימוש לקבלת שירות. עיסקה שיגרתית, שירות מופלא. רק לאחרונה פורסם.

מודעה 6 - danielo18

להשכרה/ מכירה! להשכרה (לשבוע עד חצי שנה) / מכירה (עד שהמוות יפריד ביננו)! דגם ייחודי, מודל 85, עם קצת שריטות (בראש),דפיקות (בלב), עם שאסי כמעט מושלם (לא כולל הברכיים),קבריולט (עם כיסוי כיפה עבודת יד), מראה סטנדרטי מבחוץ אך כובש מבפנים,בעלת סל"ד (טמפרמנט) כבד, לרציניות / מטורפות בלבד. לא בשבת!

מודעה 8 - Purple Mushroom

שיווק עצמי של עולם למכירה למכירה : עולם קסום וסגול , נוצר מחדש במישור פיסי בשנת 1976 הרחוקה. אין לי הרבה עכשיו , האהבה הכי גדולה היא כל מה שמוכן לתת . למרות המודל הישן , אינו מוכן לקשר עדיין , (" אתה לא בשל לקשר , ואתה יותר מידי זקן בשביל זה " -הכי טוב שיש ) . יש אפשרות לידידות , ואהבה שאינה תלויה בדבר . בעל פוטנציאל לא ממומש . לא משיג ולא מושג . בעל ידע , ותחומי עיניין מאוד רחבים ומגוונים .

מודעה 9 - ChilD SouL

לקנייה - רצוי קונים רציניים. נבנתה ב-86, אך מאז עברה שינויים רבים. בחוץ נראת פשוטה אך בפנים נראת יקרת ערך - מרווחת, מאווררת ובעלת מראה אירופאי שמושך ומפתיע אנשים עד היום. ידעה דיירים שונים ומשונים אך עדיין עומדת איתנה ושלמה. מתאימה לחבר'ה צעירים ושובבים הרוצים להתנסות בחווית דיור שעוד לא חוו. - אפשרות לבנייה עם הזמן. בונוס היות והחורף קרב ובא - הקונה המאושר יזכה בחימום מרכזי, חינם. מומלץ מומלץ מומלץ

מודעה 10 - soelistit

לא למכירה פנתרה מזן נדיר ונכחד - מאולפת ומתורבתת - בהתאם לאלוף ודרגתו מצטיינת בתיזוזים מהירי תגובה - וחמקנית ביותר פייטרית מצויידת בצפורניים שורטות - וחתלתולה מתפנקת מעת לעת בעלת יופי ייחודי ובלתי מצוי - ותנועות גוף גמישות וחינניות במיוחד לעיתים שוהה במרחבי הג'ונגל - ולעיתים מסתגלת לחברת בני אדם ומשמרת את האנרגיות להסתערות מחושבת

מודעה 11 - yairg4

למכירה / השכרה / החלפה שנת 81 , כמעט חדש , חצי אפוי עם קצת דנדש צפצפה רכה עם קול נעים נילהב להגיע למהיריות גבוהות אבל בד"כ נוסע שקט מגיע עם רדיו מיוחד שמשמיע פורטיס סחרוב , רוק בריטי ולא קולט גלגל"צ המנוע עובד טוב אבל מה שחשוב זה שההגה מאוזן לאחרונה ויש מערכת ניווט לוייני קומפלט דרוש בדחיפות טיפול 10,000 כולל פלגים, פלטינות , פילטר שמן , שמן ברקס והכי חשוב זה האלמנט אז אם יש לך את האלמנט : [email protected]

מודעה 13 - אינתי עמרי

• למכירה דג למכירה דג בצבע כחול. מעודפי חיל השריון .(השלוחה הימית). שוחה נגד הזרם, ולפעמים בולע יותרמדי מים. לא מבין דגיגות, אבל אוהב לאהוב. חסין מפני טריפות. מתמודד על תואר הדג מאושר ביותר, עם הלב הגדול מדי...

מודעה 14 - E i n a v 1 1 1

for sale דירה למכירה במקום סבבי לגמרי... הרבה ספייס 4 חדרים - 2 חדים מימין, 2 משמאל 4 כיווני אוויר סביבה מטופחת לכל המרבה במחיר

מודעה 15 - killerman2

למכירה שנת 89,יד ראשונה חדש להפליא. שחרחר מבחוץ,וכחול מבפנים. רועש,ומגיעה לנקודת רתיחה במהירות

מודעה 16 - נפוליאון השני

דרושה מחברת... שלום, אני עט, מודל 78. הקודקוד שלי בצבע חום, ויש לי שני צבעים של דיו (אדום ולבן) הפקק שלי כחול, ולרוב הוא מכסה לי את החלק התחתון... אני אוהב לקשקש קצת יותר משורה אחת על מחברות לא עבות במיוחד, מקווה שהמחברת הבאה תחזיק מעמד יותר משנה, שלא יגמרו לה הדפים, שלא יגמרו לי רעיונות הכתיבה... אם את מחברת מתאימה, אני מבטיח להמשיך לכתוב עלייך, כי אני עט של מחברת אחת. אין לי בעיה שתהי מחברת חשבון, או סתם מחברת שורות, העיקר שתהי מחברת רק שלי ! קו"חים אפשר לשלוח במסר...

מודעה 17 - mcFLAME

למכירה טלוויזיה! למכירה- טלוויזיה קומפקטית וקטנה! עיצוב ייחודי מעץ ליבנה.. יוצרה ע"י 2 אמנים, הגוף דקיק, מושקעת מבפנים. בשנת 88 הוצגה לציבור, המסך צבעוני חד וברור. אוהבת לשדר ספורט, קומדיה וגם תכנים אינטלקטואלים. לא לבעלי לב חלש, לא מומלץ לבחורים נרמאלים 2 כפתורים בצבע חום- ירוק, צריך לגשת קרוב כי אין שלט רחוק. הגוף בלבן המכסה בשחור, כל מה שצריך הוא פשוט בי לבחור. (וכל מילה מיותרת)

מודעה 18 - PinkWin

להשכרה עקב מחסור בכסף, אני נאלצת להשכיר את הבקתה שלי, בקתה יפיפיה. היא ממוקמת בדרום הארץ, שופעת בנופים וקימורים, יש שלל אטרקציות, החל משחייה בבריכה מחוממת ועד דיג דגים מרהיבים ביופים. הנוף הצפוני הוא הררי, הוא יתווסף כבונוס להשכרת הביקתה. הבקתה מבודדת, נקייה ומטופחת, כתנאי להשכרה הבקתה, עליכם להיות אסתטיים, נקיים ומטופחים בדיוק כמוה. כרגע הבקתה נעולה ושמורה. המודעה מופנת לגברים ולנשים כאחד. הצעות יתקבלו בברכה.

מודעה 19 - החיים שלי איתך

למכירה חיפושית מצב מצוין שנת 80 יד רביעית (הזדמנות נדירה) 170 המנוע (גובהה) שלה מתוחזקת כראוי ומזקנקת בעלייה כמו גדולה ת"א ירושלים קטן עליה מצב מכני מעולה מושקעת ומצוחצחת עברה תאונה או שתיים אבל לא שום דבר שנראה לעין (הבודי והשאסי לא ניזקו למזלי) מצב חיצוני סולידי ואיכותי קבינה שלא מביישת אף מכונית דנדשה והבג'ז שווה הצצה ובתוספת סנרופ' פצצה רק למי שרציני ומבין עניין והכי חשוב שרואה בה פונטנציאל שרואה בה חיות ונשמה ולא הולך לשים אותה במחסן או בחניה בתור איזה ענתיקה

למעלה