למכירה

מודעה 20 - driffted girl

מכירה פומבית בחפירות ארכיאולוגיות שנערכו אי כאן בדרום, נמצאה תיבה בת 18 שנים יד שנייה, משופצרת. מבנה התיבה- גובה: 164 סנטימטר על 60. נפח: גדול ומרווח, ניתן למילוי בדברים טובים וחיוביים, ללא הגבלה מכיל בתוכו אהבה מרובה , שנינות מרוכזת, הומור גדול וציניות במידה. בתוספת תשלום ניתן לקבל גם מצפ(ו)ן, ד(א)ג(ה) ו(אי)כפ(ת)י(ו)ת. מגבלות התיבה- לפי בקשת הבעלים, הזדמנות הרכישה ניתנת אך ורק לאנשי מקצוע רציניים, בעלי קריירה משגשגת. עדיפות לבעלי רישיון ברפואה או בעריכת דין או בעלי רישיון טייס (גם רישיון על רכב מעל 4 טון יתקבל בברכה ) מהר, לפני שיגמר שיהיה בהצלחה

מודעה 21 - SIRI41

למכירה בת ים מדהימה אומנם שכנה דיי הרבה שנים, אי שם בקרקעית המים בלי שיבחינו בה, בלי שידעו מה בעצם טמון בה אבל אל תשכחו ששם נמצאים הקרישים האמיתיים - עליהם התנסתה ומהם למדה שלא כל אלא שצוללים וטורפים - הם בעצם הכי טובים - לפעמים הם סתם דגים רקיקים אבל מה איכפת לה בעצם - כי משם היא יצאה הכי מחושלת חמימה ומתוקה - בלי להתחנחן ובלי להתחנף כי הנסיון שלה - הולך לפניה אז אם אתה גם שכנת מספר שנים בתוך כל הביצה והבועה שם נמצאות אלה שעושות רק רעש בוא תרגע במחיצתי - מבטיחה לך את הידע שצברתי עם השנים אה, שכחתי להגיד שסתם נכנסתי אליכם כאן לביקור

מודעה 22 - doro500

למכירה- שלד. בציפוי עור אמיתי. (אבל עדיין אפשר להרגיש את השלד!) להרכבה, פירוק, והרכבה מחדש. כאשר מפורק לחלקים, הנה מספר הצעות לשימוש: הידיים יכולות להיות חגורה חלופית לרכב- מקליקות טוב. הצלעות- קסילופון (ואפילו לא צריך להוריד את הציפוי של העור!) הרגליים- מוט לגירוד בגב (מגיעות לכל מקום!) עמוד השדרה- שרשרת אופנתית (ניתן לעקם כמה שרוצים!) הגולגולת- אף-פעם לא יודעים מתי צריך לשחזר סצנות משייקספיר...ואם לא זה- כדור כדורת! (מתגלגל יופי!) מי שקונה עכשיו יקבל גם: - מוח מתובל וחריף לאוהבי האוכל הפיקנטי והדיון הלוהט - לב נמס לאוהבי המתוקים... - קיבה ריקה וריקנית לאחסון. (רק לא של אוכל!!!) - כבד קליל (בשביל...בשביל...תזכירו לי מה זה כבד?) - ציפורניים לכסיסה - עיניים כמו מעייני ביוב עמוקים בים (למה? סתם.) - פה שלא נח לרגע (בשביל לחתוך דברים, נו...) לא מגיע עם הערכה: - שרירים (אף-אחד לא מושלם) - בשר (מה לעשות. בשר זה לאיטליז! לא לבני אדם!) -חיים (פרט שולי) ולא לשכוח את סיסמת השרות שלנו: "נפש בריאה בגוף טרי!"

מודעה 23 - oz s

מניה למכירה יצאה להנפקה בשנת 79' בישראל,הספיקה להיסחר גם בשווקים במזרח הרחוק ודרום אמריקה - כרגע בארץ הקודש,מתמחה בעיקר בשוק הביוטכנולוגיה,אבל בשאיפה לחזור מתישהו לשווקים המתעוררים במדינות העולם השלישי. עברה עליות וירידות,שרדה מפולות - אבל סה"כ מאוד יציבה ובמגמת עליה (מומנטום חזק). אמנם מניה בסיכון גבוה,אבל כפי שאומרים בשוק ההון - עם הסיכון בא הסיכוי..

מודעה 24 - סקסי8בייב

למכירה! למכירה!!! יד ראשונה, שנת 92, פרטית קומפקטית, חלונות כהים + מסגרת דקה ירוקה, צבע שקד בהיר. בלי תאונות, מנוע חדש, מערכת "מכונית חכמה", מערכת מידע ממוחשבת, ג'י פי אס לווייני. רגישה למצבי רוח. קלת משקל. מערכת בייביסיטר בילט אין. מדף ספרים + תקצירי סרטים וספרים נשלפים. עמידות גבוהה לפגיעות. מערכת עיכול מזון ממוחשבת. תא כפפות אדמדם, רך וגדול. מערכת רחרוח חדה, רמקולים וסטריאו חדישים. מערכת לימוד ועזרה בשיעורים בילט אין. כל החלקים מקוריים, גלגלי "אנטי פנצ'ר".

מודעה 25 - דרומיים לשלטון

למכירה ג'יפ, שנת 89 יד שניה, בעיצוב ומימדים ספורטיבים! פנסים כחולים, צ'אסי עברה פיינטשופ לחום-קרם מחשב פנימי חכם בעל פונקציות רבות 5+1 הילוכים,הילוך אחורי לא עובד וקשה להוריד אותו מהילוך חמישי בעל מערכת רמקולים שלא הייתה מביישת את dj Tiesto, (שישה רמקולים וסאב) שלא מפסיקים לנגן כל היום וכל הלילה! מנוע משופר שעובד בעיקר על אדרנלין (לפעמים ווקדה ) לא אוהב מפגשי מכוניות, אבל כשמוזמן לאחד, מנצח את כולם. לפעמים נסחף לטיולי שטח ארוכים מחפש נהגת שתשמור על נקיונו ותספק את צרכיו.

מודעה 26 - Gil Galad

עיצוב אירופאי דגם 91 פותח דלתות בעצמו. חדש לגמרי. מחכה למישהי שתוריד את הניילונים. עיצוב שוודי-בריטי, קלאסי. מגיע עם רדיו - מוצרט וורדי. גבוה על הכביש. יכול לנסוע על המים. צורך דלק יוקרתי (סושי).

מיטללל

New member
יש לנו זוכים ../images/Emo70.gif

אחרי תחרות נורא צמודה (
) יש לנו זוכים ...
במקום השלישי - ChilD SouL
במקום השני - pain is MY love
ובמקום הראשון....... הגדולה מכולן
PinkWin
א. אנא תעבירי לכינוי: "לוח מלחמת המינים", את הכתובת שלך, ע"מ שנוכל לשלוח לך את המתנה. ב. מכירת הפומבי שלך תתקיים ביום שבת, 21.10.06, בשעה 22.00. (אחרי שהילדים הקטנים ילכו לנום........)

danielo18

New member
תודה!

נורא השתדלתי.. לכבוד הוא לי להתברג בין ה-26 הראשונים...

PinkWin

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif איזה כיף../images/Emo70.gif

אני כה גאה בעצמי
נתחיל מכך שהיה ממש כיף להשתתף, אחלה רעיון, וכמובן תודה למי שהצביע לי
זהו.. יום מקסים לכולם

Piren

New member
אני פשוט חייב לשאול..

עוד לפני שזכית, ההודעה שלך גרמה לי להרים גבה, אז אם כבר אז כבר - אולי זה רק אני, אבל המשמעות המתבקשת : עקב מחסור בכסף, אני נאלצת להשכיר את הבקתה שלי, בקתה יפיפיה. - זנות?! היא ממוקמת בדרום הארץ, שופעת בנופים וקימורים, יש שלל אטרקציות, החל משחייה בבריכה מחוממת ועד דיג דגים מרהיבים ביופים. - רטיבות גבוהה, בניחוח דגים?! הנוף הצפוני הוא הררי, הוא יתווסף כבונוס להשכרת הביקתה. - ציצים גדולים, זה לפחות חיובי. הבקתה מבודדת, נקייה ומטופחת, - אנטי סוציאלית? כתנאי להשכרה הבקתה, עליכם להיות אסתטיים, נקיים ומטופחים בדיוק כמוה. - לקוחות רק מהמעמד העליון, סטייל "אישה יפה". כרגע הבקתה נעולה ושמורה. - בתולה ולא נותנת. המודעה מופנת לגברים ולנשים כאחד. - אין ספק... אגב, אם נכנסים יותר עמוק לתוך משמעות, והבקתה שממוקמת "בדרום" (יאני לא צריך להסביר את זה ) כל ההודעה הזו בכלל מקבלת משמעות דוחה לחלוטין .. משכירה את ה"בקתה", שהיא רטובה לגמרי עם דגים, בטן גולשת ,מגולחת ולא נפתחה מעולם. או שזה רק אני?

PinkWin

New member
לא../images/Emo70.gif

אין לך יצירתיות בשיט! בריכה מחוממת.. אתה יכול להבין לבד.. דגים מרהיבים ביופם, הכוונה היתה למשהו אחר לגמרי
אם יש לך ראש יצירתי, תבין לבד... רק אתה!

למעלה