לפי תוצאות הסקר

../images/Emo210.gif../images/Emo214.gifהצ'אט!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

לפי הבנתי הרבה הצ'אט היה אמור להתקיים היום כי הרוב(פחח כולה 5 אנשים חחח)בחרו שביום רביעי בשעה שמונה בערב זה הכי טוב להם חח אבל לא היה..חחחח.. עכשיו..מתי נעמה הולכת לסגור את הסקר הזה? והאם כבר שבוע הבא נעשה צ'אט?..יענו לדעתי הכי טוב לעשות צ'אט אחרי השידור החוזר ביום ראשון של האוס כדיי שנוכל לדון על זה ביחד..עכשיו למה ביום בראשון?..כי ביום שבת הפרק ניגמר בסביבות 10 וזה קצת מאוחר(טוב לא לכולם)והצ'אט יכול להמשך לפחות שעה שעתיים ושמעו לא כולם יכולים להיות על המחשב בשעות כאלה(חיחי כן כן תתפלאו) אז חח מה דעתכם?!

Hieros Gamos

New member
אני בכלל חושבת שאמצע השבוע..או כל

יום שלומדים אחריו זה די דפוק אבל זו רק אני... הבעיה בימי חמישי בערב זה שהרבה יוצאים. אממ לי לא משנה, אני במילא כנראה לא אכבד אתכם בנוכחותי בצ'ט בזמן הקרוב (מתכונות, בגרויות וכו'...אתם יודעים, זה לא מחזה יפה במיוחד)

אוקי ../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אבל ביום רביעי בשמונה יש קצת בעיה..יש האלופה(
) חחחחח..(טוב אני סתם כבר מקטרת)

|אוף| בערך ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

נעמה, מה עם המנהלת השנייה של הפורום? היא לא פעילה באופן זמני, או שהיא לא מתכוונת לחזור לפה? :X

Tal2012

New member
נמנמ..

ממש לא משנה לי מתי הצ'אט יהיה מפני שאני לא אהיה בזמן הקרוב בפורום כל כך ( או על האינטרנט בכלל ), ממחר הטירוף של המתכונות שלי מתחיל ויש לי 5 בגרויות השנה וזה לא כל כך נחמד :-\ ( 2 שאלונים במתמטיקה, כימיה, אנגלית, היסטוריה ותנ'ך ) אין לי מושג איך אני אשרוד. אז תבלו לכם בצ'אט ואני מקווה שאיך שכל הבגרויות יסתיימו אני אכנס יותר

Tal2012

New member
תודה רבה חמודה ../images/Emo70.gif

אני באמת אצטרך את ה'בהצלחה' הזה.. לא יודעת איך אני אשרוד שני שאלונים במתמטיקה עם חצי שעה הפרש
ושלוש שעות בגרות בכימיה.. לאאאאא
אבל כימיה זה קליל
פעם ראשונה שאני מאושרת לעשות בגרות
אני רוצה לראות האוס לנצח נצחים ולא לעשות שום בגרות, נראלי חלומי

למעלה