לפי תוצאות הסקר

הלוואי../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

עליו לראות כול היום האוס חחחח...אויש נו באמת זה בחיים לא יקרה..

Hieros Gamos

New member
את כמעט במצב שלי *אזהרה מילים קשות*

לי יש 7 בגרויות השנה, 10 אם סופרים שאלונים... ואיך את יכולה להגיד שכימיה זה קליל?! כימיה זה לא קליל! כימיה זה...שואה! שואה כימית! הא! פיכס. ודפקו לנו ת'צורה עם המיקוד! מה עובר עליהם?! שנה שעברה ירד חומצה בסיס ואנרגיה (חומצה בסיס לאלה מכם שהתמזל מזלם ולא יודעים, נחשב לנושא הכי מסובך ב3 יחידות הראשונות בכימיה, בעיקר כי יש בו המון המון המון סוגים שונים של תגובות שאת כולם צריך לזכור בע"פ ואנרגיה הוא הנושא היחסית קשה מתוך שני הנושאים הקלים ביותר במקצוע המחורבן הזה) ולנו ירד שיווי משקל ואפילו לא כל אנרגיה!! זונות. גם בספרות דפקו אותנו במיקוד. לא ירד אף מחזה ולא אף רומן. ארג אני שונאת את ילדי הצל. וירד אלתרמן. וזך . הם הכי קלים...

Tal2012

New member
מתארת לעצמי שאת ב-יב'

חומצות ובסיסים זה הנושא שהכי קל לי בו בכימיה, מוזר.. תמיד מה שקשה לכולם לי הכי קל
גם ככה זה די במתמטיקה.. עם טריגו
כביכול היו צריכות להיות לי 6 בגרויות ( אחת נוספת ברובוטיקה , אך הייתה לנו תחרות לפני חודש ועל הרובוט שבנינו שם אני עושה את העבודה של החמש יחידות.. משהו כמו 200 עמודים
). והיום היה מגן באנגלית וטוב שהיה
אנסין על דיסני , לשם שינוי אנסין מעניין
ואני עכשיו מחכה להאוס שבא מחר..

Hieros Gamos

New member
אני דווקא יא'. ממתי עושים חומצה בסי

ס ב-יב'?
הוא לא כזה קשה. בכלל כימיה זה לא כזה קשה פשוט יש לי מורה בנזונה שנותן תרגילים הרבה יותר קשים מבאנקורי. זה והעובדה שהוא משעמם ברמות... לי יש..אממ שני שאלונים במתמט', 3 באנגלית (אני מסיימת הכל השנה
), כימיה, מחשבים, ספרות, ספרות מורחב, היסטוריה..אממ אני חושבת שלא שכחתי כלום. לא. מושלם. (17, 19, 22, 24, 29, 8/6, 26/6)

Tal2012

New member
באמת../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif חשבתי לרגע ב-יב'

מרוב כל הבגרויות . תנסי לתרגל מהספר של אבי\משה זמיר ( ברח לי השם שלו לרגע חח ) יש שם את כל הבגרויות, ממש דברים מעולים
גם לי יש שניים במתמטיקה
איי.. שאלוהים יצילני מ06
כימיה - מזדהה איתך מחשבים - הייתי צריכה לעשות בזה בגרות , אך הפסקתי עם זה השנה ועברתי למגמה אחרת. ספרות - תודה לאל שאני אפגש עם המקצוע הזה רק שנה הבאה. יש לי תנ"ך -
אין לי עוד מה להגיב בנושא. ספרות מורחב ? ואווו כל הכבוד
אני מצדיעה לך
ומדוע את עושה את כל השאלונים באנגלית השנה ? אממ אצלי זה 22, 24, 29, 5.6, 8.6

Hieros Gamos

New member
באמת../images/Emo4.gif זה אומר שלא רק שאני סובלת

השנה, יש לי גם שנה את הבאה
גם באנקורי יש את כל הבגרויות (אפילו את כל הבגרויות משנות ה70 שכבר 90% מהחומר שלהם לא לומדים
) אכן יצילני. אני הולכת למות. נראה לי אני פשוט...אמות? למה, הו למה לא הלכתי ל4 יחידות? כימיה זה סתם מאיים...שלוש שעות בחינה. פיכס. עשית את השלוש היחידות הראשונות במחשבים ועברת?! lucky girl. הראשונות משעממות וקלות. יחידות 4-5 משעממות יותר וקשות. מאוד. ספרות זה נחמד. תלוי במורה. אני אוהבת את המורה שלי למורחב ושונאת את המורה לרגיל. מורחב זה כיף! (וזה בחירה. אבל זה כיף!!) איך לעזאזל סיימתם את החומר בתנ"ך?! אף אחד לא מצליח לסיים אותו גם כשעושים את הבגרות ביב' אז ביא'?!!?! אממ לגבי אנגלית- אני לא לומדת אנגלית מאמצע כיתה ח'. כאילו, אני נמצאת בכיתה ועושה כל מה שהיא דורשת שאני אעשה אבל אני לומדת עם המורה שאמורה להיות הכי קשה בבצפר, שומעת מוזיקה באמצע השיעור, סיימתי את החוברת באנגלית לפני חודשיים כבר מתוך שיעמום (בכיתה, לא לקחתי אותה מעולם הביתה), אני עושה 4 דברים שלא קשורים וכשהיא שואלת אותי שאלה אני עדיין יודעת לענות לה עליה והממוצע ציונים שלי מאז כיתה ח' נע בין 98 ל100...זה סתם מטומטם למשוך את זה עוד חצי שנה אם אני יכולה לישון במקום
אני ועוד שתי חברות שלי היחידות בשכבה שנותנים להם לעשות השנה את הכל...

נופ18

New member
../images/Emo7.gif

גמלי יש מלא בגרויות....))))))): איזהההה לחץץץץץץ.....! מתמטיקה תקשורת היסטוריה לשון.... והבגרות בתקשורת מזה ענקיייית.... אני עוד ימות....נשבעת לכם.....]: אהה...ואין לי בעיה עם הצ'אט.... אבל אני לא מבטיחה שאני יכנס קבוע כל שבוע....\:

pink panther 8

New member
עניתי את האחרונה אבל יש לי תשובה...

אחרת, אני מתה לעבוד אם האוס כיא ני חושבת שזה חשוב לעבוד איתו לכל קריירה רפואית נורמלית צריך להיות תקופה מבולבלת אבל מעשירה בניסיון חוכמה והיתפתחות. אני הייתי רוצה מאוד לעבוד איתו כי זה כיף לאבחן לחקור ולהציל חיים וגם כי אני הייתי מתה לעבוד ליד רופא חתיך כזה אתם לא???(מדרת אל הבנות ואל הבנים אם דרך חיים מסוימת חחחח)

למעלה