באמת../images/Emo4.gif זה אומר שלא רק שאני סובלת
השנה, יש לי גם שנה את הבאה
גם באנקורי יש את כל הבגרויות (אפילו את כל הבגרויות משנות ה70 שכבר 90% מהחומר שלהם לא לומדים
) אכן יצילני. אני הולכת למות. נראה לי אני פשוט...אמות? למה, הו למה לא הלכתי ל4 יחידות? כימיה זה סתם מאיים...שלוש שעות בחינה. פיכס. עשית את השלוש היחידות הראשונות במחשבים ועברת?! lucky girl. הראשונות משעממות וקלות. יחידות 4-5 משעממות יותר וקשות. מאוד. ספרות זה נחמד. תלוי במורה. אני אוהבת את המורה שלי למורחב ושונאת את המורה לרגיל. מורחב זה כיף! (וזה בחירה. אבל זה כיף!!) איך לעזאזל סיימתם את החומר בתנ"ך?! אף אחד לא מצליח לסיים אותו גם כשעושים את הבגרות ביב' אז ביא'?!!?! אממ לגבי אנגלית- אני לא לומדת אנגלית מאמצע כיתה ח'. כאילו, אני נמצאת בכיתה ועושה כל מה שהיא דורשת שאני אעשה אבל אני לומדת עם המורה שאמורה להיות הכי קשה בבצפר, שומעת מוזיקה באמצע השיעור, סיימתי את החוברת באנגלית לפני חודשיים כבר מתוך שיעמום (בכיתה, לא לקחתי אותה מעולם הביתה), אני עושה 4 דברים שלא קשורים וכשהיא שואלת אותי שאלה אני עדיין יודעת לענות לה עליה והממוצע ציונים שלי מאז כיתה ח' נע בין 98 ל100...זה סתם מטומטם למשוך את זה עוד חצי שנה אם אני יכולה לישון במקום
אני ועוד שתי חברות שלי היחידות בשכבה שנותנים להם לעשות השנה את הכל...