לפני שהלילה יורד בערוץ הסרטים

דידוש2

New member
אנשים

עוד שבוע יש לי יומולדת
ואני מביאה סרט מפחיד מישהי יכולה להמליץ לי על אחד

פעם אחת...

ידידים שלי החליטו להביא סרט שה בדיוידי בידיוק שביקרתי אצלם זה היה נוראי אבל ניצלתי כי הם דילגו על כל הסרט והעבירו לסצינת סקס ועשו את זה בסלואו מושן ועשו קולות מצחיקים חחחחחחח בקיצור צריך לזרוק את ג'ניפר לופז לאמצע האוקינוס היא תשקע ישר לקרקעית עם התחת שלה

עיני מלאך *מצטמררת מהזיכרון*

עזבי נראה לי איזה כריש יתנפל עלייה עוד לפני שהיא תספיק לצעוק הצילו יותר מגניב
הוא יקרע אותה לגזרים ויהיה ג'יי לו אברי וור

WallFlower

New member
חחח גם אני ניסיתי לראות את זה!

לקח לי בדיוק שלוש דקות להבין שזה סרט משעמם. היא שחקנית גרועה.

זהו אנחנו ראינו את ה3 דקות האלה

ואת סצינת הסקס ואז את השנייה החאורנה של הסוף וסיכמנו את הסרט כהסרט הדפוק של השנה חחחחחחחחחחחחחחח ראית את u -trun? היא פשוט מזוויעה שם

WallFlower

New member
חחחחחח

אבל עדיין אוליבר סטון! הייתכן שגם הוא גבר עיוור? אני לא יודעת מה הם מוצאים בה...התחת שלה מסתיר הכל!

כן גם אימא שלי שואלת מה מוצאים בה

סתם פוסטמה פורטוריקנית עם תחת ענק מדיי שכל התדמית שלה הוא זיוף אחד עצום ואלוהים כמה פעמים היא מתכננת להתארס?! מה היא חושבת שהיא ג'וני!?

WallFlower

New member
אבל זה לא נחשב כי היא התחתנה איתם

וג'וני סתם אמר שהוא רוצה... יש לה עוד דרך ארוכה...

moran14h

New member
מת לצעוק3

כן זה סרט קומדיה ,אבל תאמיני לי היו לי סיוטים למשך חודש! זה מצחיק בטירוף ,אבל זה פשוט מפחיד!!!! (הילדה המטומטמת מהצילול עדיין רופדת אותי
)

Deppaholic

New member
אממ..

אין לי להמליץ על סרטים חדשים.. אבל פרוייקט המכשפה מבלייר היה דיי מפחיד.. אהה כן וקרוסרודס המשחק של בריטני מפחיד שם... SPEAR BRITNEY!!!!

adi depp

New member
יש לכם אולי הצעות אחרות לסרט???

למה את סיוט ברחוב אלם המוכרי דיוידי המטומטמים האלה אין להם ואת פרויקט המכשפה מבלייר כבר ראינו ויפה במנהטן כזה לא מעניין זה מעניין בדיוק ל2 דקות בערך (הזמן של הכתוביות)

למעלה