לפעמים חלומות מתגשמים...

חזרתי מלונדון ../images/Emo9.gif

אני מצטערת שאני לא משרשרת את זה לשרשור של התחדשויות זה פשוט גם כל מה שראיתי ועשיתי בלונדון. יאו! כל כך נהנתי! אם מישהו מחפש בלונדון אופנה אלטרנטיבית, קאמדן טאון! כל כך כל כך נכון! יש שם פשוט הכל, בגדים בסגנון הרנסאנס, יש שם חנות של פיירי גות' מת'ר, מלא חנויות קטנות וגדולות של מחוכים וBDSM, תחרות, פאנק, גות', יפני, מה שלא עולה לכם לראש. אבל מה... יקר. בטירוף. אם אתם מחפשים לדוגמא דברים שיש בארץ, עדיף לקנות בארץ, היו שם מחוכים ב50 פאונד, ואלה היו יעני הזולים (50 פאונד זה בערך... 450 ש"ח). גם מכנסיים לא הכי זולים בעולם, ז"א המציאות שם בסביבות 5 פאונד למכנס שזה 45 ש"ח. ואלה להכי הכי זולים, מכנסיים אחרים עולים בהתאם
. טוב נעזוב את המחירים וכל זה... זה המחוך שקניתי, מfairy goth mother והוא עלה לי 18 פאונד (153 ש"J בערך). חח התלהבתי.

AliceInChains17

New member
יא תתחדשי!../images/Emo99.gif

המכנס הסקוטי נראה ממש ממש מגניב,אם תוכלי תצלמי אותו עליך וגם את החצאית הסקוטית הורודה..מלא זמן אני מחפשת כאלו *מקנאה*

חולצות

עכשיו בחולצות יש קטע ממש מגניב יש להם המון חולצות שכתוב עליהם משפטים ממש חמודים, אני קניתי את אלה אבל רשמתי את כל המשפטים האחרים ואני מתכוונת להכין מהם חולצות קצת יותר יפות מאלה...

חיחי

את החולצה "אם אתה חושב שאני זונה חכה עד שתפגוש את אמא שלי" אמא שלי קנתה לי

חצאיות

היו כל כך הרבה חצאיות יפות, אבל החלטתי בסוף ללכת על שתי אלה, הם עלו המון, אגב. 15 פאונד. שזה כמעט כמו המחוך! חחח

CHeerleadER

New member
וואי! החצאית הורודה! ../images/Emo12.gif

חברה שלי חזרה לפני חודש מלונדון עם אותה חצאית!! רק באדום... חצאית מגניבה!
:)

אקססוריז

יש שם ניטים, גרביים
, סיכות, שני צבעים לשיער והמממ ניראה לי שזהו

תתחדשי על הכל!!!!!

דברים יפהפיים!!! הצבע ההוא הקטן יותר...זה במקרה גוון Rose Red? כי יש לי כזה|צוחק|...זה בדיוק אותו סוג צבע וזה...קניתי אותו מהארץ:X מממ שוב תתחדשי!!! גם רוצה לונדון
Fairy Goth Mother
...זה החלום שלי... רונה xxx

AliceInChains17

New member
כמה עלו הגרבים?

הסגול שחור? כבר מלאאאאאאאמלאאאאאמלא זמן אני מחפשת בדיוק כאלו!! ולא מוצאת

ה נ ע ל י ם ../images/Emo99.gif

אוי התאבתי בהן קשות... התלבטתי בין מגפיים ג'ותיות מדהימות לאלה... אבל אלה ניצחו

lemons

New member
וואהה חייתי../images/Emo11.gif

תתחדשי בייב, הכל ממש יפה

וואי *מתה מקנאה*

הכל ממש ממש מדהים. גם לי בא עכשיו לונדון.
אם אי פעם ימאס לך מהנעליים תשלחי לי מסר.
אבל שוב, הכל כך כך מדהים.... *הולכת ליבב בפינה*

למעלה