לפעמים חלומות מתגשמים...

L 0 L

New member
ואו ../images/Emo99.gif

איזה יפה הכול אררר מכנסיים סקוטיים
איזה יפותת! אני מחפשת שנים ומצאתי משהו דומה אבל זה היה קטן עלי:(

Silent tears

New member
הכל כ"כ יפה! ../images/Emo99.gif

פשוט מדהים. נורא אהבתי את המכנסיים הסקוטיות המחוך והגרביים
תתחדשי!
הכל נורא יפה...

GoddessKitty

New member
מיאו

דבר ראשון, מה זה אוסף הקלטות האלו? דיסני? דבר שני, אני כנראה טסה עם החבר שלי ללונדון עוד כמה שבועות.. אני רוצה פרטים, והרבה! מה עשית, מה קנית, מה היה שווה, מה היה כיף..

אוי, דיסני שולט!

נמף הממ חוצמזה, פשוט- קאמדן טאון. פשוט ככה. ואם את ממש נואשת ומחפשת עוד יש גם שוק כזה בקובן גארדן שגם שם יש כלמיני שטויות. בקאמדן טאון אני ממש ממליצה בחום על canel market שזה שוק יחסית קטן אבל ממש ממש ממש מקסים ויש שם שתי חנויות ענק של בגדים מדהימים. והממ נמ.. אם את הולכת מכיוון תחנת האנדרגראונד של קאמדן טאון יש שם מלא דברים בדרך. חוצמאופנה אלטרנטיבית אני ממש ממליצה על ההצגה "we will rock you" זה מוזיקלי, מצחיק וממש כיף!זה ההצגה שקווין כתבו, ממש חמוד. והממ מה עוד? וול, זהו בערך חח...

¥EleVatioN¥

New member
אעעעעעעע../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif

|מתפרקת| ואחרי כל ההצגה
תתחדשי בובע! דברים מדהימים

ToryMaster

New member
בוקר טוב ../images/Emo3.gif

אנגליה יקרה [חלק מזה בגלל שהם לא עברו רשמית ליורו וזה]

ToryMaster

New member
לא ממש

הכל תלוי במה את מחפשת ואיפה. הערך של השקל לעומת היורו שווה לתחת, הבעיה היא שאנחנו מחשבות בשקלים. בכל מקרה, בארצות שמשתמשות ביורו כמטבע עיקרי יקר הרבה פחות

Just Angel

New member
X_X הכל כ"כ יפה ../images/Emo99.gif

תתחדשי! *מקנאה קשות*
ו..את יפה ^ ^

היייי פריקית שלי

התגעגעתי אלייך בכלל לא ידעתי שטסת רק לא הבנתי לאן נעלמת שמחה שחזרת תיהיה בקשר ירדן

Pink Pig

New member
קופיפה

תנסי לסדר איכשהו שתבואי למפגש, אם הוא יתקיים בסוף..

קפיפה שמיינה ....מה עוד? ../images/Emo7.gif

זהו נעלבתי טחחח ופיצי לא התכוונתי שירושלים זה חור אל תדעגי ירדן[ Pink Pig] מבינה אותי

למעלה