לצאת כאישה או לא?

Michelle VioLeT

New member
../images/Emo41.gifלצאת כאישה או לא?../images/Emo41.gif

סיימתי סוף סוף ללמוד וכמו בכל סוף שנה יש מסיבת סיום(יש לציין שזו האחרונה בהחלט) מכיוון שבזמן האחרון השתדלתי לצמצם את המלתחה הגברית שלי ולהרחיב ולהגדיל את המלתחה הנשית שלי לא נשארו לי בגדים גבריים נורמלים את כל הכסף שהיה לי ביזבזתי על בגדי נשים עכשיו, המסיבת סיום היא בעוד שבוע וחצי בערך ואין לי שום דבר ללבוש (הרי בביה"ס אני עדיין מוכרת כ"גבר") הרבה הציעו לי ללכת בתור אישה כי זה פעם אחרונה אבל אני לא יודעת אם אני ארגיש מספיק נוח עם זה אז מה דעתכם למישהו יש רעיו? לצאת כאישה למסיבת סיום ולא לשים לב לתגובות האנשים או להתאפק בפעם האחרונה? אשמח אם תגיבו מיכל

miss chantal

New member
לצאת כאישה../images/Emo91.gif

מיכלי, עד עכשיו הזדהת בבית ספרך כ"גבר",וכולם כבר יודעים שאת טראנסקסואלית פשוט לכי על זה, תצאי למסיבת סיום על אישה, תפתיעי את כולם, והם יראו סוף סוף מה את באמת, בקשר להופעה הנשית אל תעשי פרובוקציה תצאי כמו אישה קלאסית, לבשי שמלה שחורה קטנה רצוי של גוצ´י זוג עקבי סיטאלטו של מנולו בלאניק או פראדה תכשיט קלאסי של טיאפני תתאפרי קלות משהו בסגנון הפנים של כריסטיאן דיור ושימי "שאנל 5" זהו! ותאמיני לי את תשגעי שם את הבנים! אז אני מאחלת לך הרבה הצלחה ותהני נ.ב תיקחי איתך תיקון(תיק קטן) ושימי בו ליפסטיק ופרפיום ופודרה למקרה שתצתרכי לפדר את האף, אוהבת שאנטל

בעע...

ערוץ האופנה בכתב.. זה דבר שלא חשבתי שאקרא.. נשמע כמו חלק מתסריט לפרק בקומדיה אמריקאית שעוסקת ב"נשף הסיום" (פּרוֹם...) אתן באמת מדברות על דברים כאלה? (הייתי אומר "פיכס", "איכס" ו"יאק", אולי כי אני בן מתבגר, ואפילו שאני עוד מסוגל להתרכז בביגוד נורמלי יותר מרוב בני העשרה, אני עדיין לא פולט פסקאות כמו שקראתי כאן לפני כמה דקות...) די.. בנות... אתן לא יכולות פשוט להתלבש? חוץ מזה, אני בטוח שלמיכל יש טעם..

other5

New member
אישה..

אני חושב שכאישה, לא בגלל העובדה שזאת הפעם האחרונה או הראשונה. כי את צריכה להיות גאה במה שאת! יש אירוע ? תלכי כעצמך! תתגאי במה שאת.. זאת דעתי

Michelle VioLeT

New member
כן אבל קחו בחשבון שזה די סיכון

יש מספיק אנשים בביה"ס שלי שצמאים לדם שלי(חמישה, אבל עדיין) זה מאוד מפתה אבל עדיין מפחיד מה אתם הייתם עושים במקומי..?

other5

New member
חוצפה!

למה את צריכה לוותר על מה שאת ? להתבייש במה שאת ?! את מיכל. מי הם ? מי הם בכלל ?!?!?! תהיי את. נקודה. אין לי מה להוסיף..כמה שזה מפחיד אינך יכולה לוותר על המהות שלך.

miss chantal

New member
אני מציעה....

אני מציעה לך שתתלוי בכל השומרי ראש שלי שהם במקרה החברים המאוד ערסים שלי אנחנו נבוא איתך למסיבה מלווים באלות בייסבול ואם מישהו יחשוב לזרוק לך מילה קטנה החברים שלי כבר יעשו את העבודה.... תאמיני לי גם אני בהתחלה סבלתי מבנים ערסים מטומטמים עד שהתחברתי אליהם ועכשיו הם מתים עליי אז אם תרצי אנחנו נבוא....

KM-AIR

New member
שלום!

אני חושב שהחשש שלך מוצדק, ואם את מחליטה ללכת כאישה אני מציע שיהיה איתך מישהו שיוכל "לעזור" אם תצטרכי. אני לא חושב שמעבר לתשומת הלב המאד רבה תהיה סצינה גדולה, אבל רצוי שלא תהי לבד.

אישה../images/Emo23.gif

היי אנשים מה נישמע? נעים מאוד אני מור... מיכל זה בשבילך- דבר ראשון- את צריכה להתגאות במה שאת !!! דבר שני- הריי אמרת שכולם בבית ספר יודעים שאת טראנסקסואלית, אז אולי בפעם האחרונה שכולם ניפגשים תראי להם מי את באמת ... את מיכל האמיתית... תתגאי בזה, ואל תשימי לב למה שאנשים אומרים, יש אנשים רעים בעולם הזה, ומי כמוני יודעת... אני עוברת את זה כול יום ויום, פשוט לא צריך להתיחס אליהם. אני אומרת לך, תתגאי במה שאת תלכי בתור אישה ואולי תמצאי בן זוג? מה את אומרת ? תנסי זה יהיה כייף :) בכול אופן... תלכי כ- אישה, תהני בובה.. מור

eranmc

New member
תלכי איך שאת!!!

והקטע כמו אישה או כמו גבר זה טיפשי. מה החליט בדיוק איך בנים ובנות צריכים להתנהג? תלכי איך שאת ואיך שבא לך. ובקשר לערסים - כתור ערס לשעבר (נגמלתי כבר 4 שנים) אני יכול להגיד לך להגיד לך ממקור ראשון שמי שמתנהג ככה הוא פחדן שמקנא שאת יכולה והוא מתבייש! ובכלל נראה לי הם מפחדים ממך כי אולי את יותר טובה. לכי על זה!!! זה המסיבה שלך תראי לכולם שאת הגדולה מכולן במסיבה!

אבא גאה

New member
דעה אחרת (נא לא לסכול)

מישל היקרה, אני כעקרון מסכים עם כולן כאן שעלייך להתגאות במה שאת וללכת כפי שנוח לך וכפי שאת רוצה לראות את עצמך. מצד שני, קחי בחשבון (ונדמה לי כי את דווקא היחידה שכן לוקחת זאת בחשבון) שזה יעורר הרבה תגובות וכפי שאמרת "יש מי שצמא לדם שלך". עכשיו אני לא אומר שעלייך להיכנע לפחד הזה, אך: זו מסיבת הסיום שלך, אם את מעוניינת לעמוד שם ולהינות ולהיפרד מכל מי שהיו חברייך בשנים בהן למדת שם - אז לכי כפי שרגילים לראותך. אם חשוב לך יותר הסטייטמנט שלך ושכולם על הכוס שלך
עשי זאת, להינות אני לא בטוח שתצליחי. בסיומו של עיניין, רק את יכולה לדעת כיצד יגיבו הא/נשים בבית הספר שלך, ורק את יכולה להניח איך תיהני יותר. איתך בכל בחירה שלך
הבהרה ושאלה:
כיוון שאני מניח שהרוב כאן נשים אדבר תמיד בלשון נקבה, רק למען הנוחות.
מכמה הודעות שהספקתי לקרוא כאן נוצר רושם שכולכן כאן בגילאי ביה"ס, הייתי שמח לשמוע איך ההתמודדות עם ההורים / החברה הצעירה. והאם יש כאן גם מי שהיא "מבוגרת" (אף אחת לא אוהבת לחשוב שהיא מבוגרת אני יודע
) יותר.

היי מיכל ../images/Emo39.gif

אני חושבת שאת צריכה לשאול את עצמך אם תרגישי נוח כשתהיי לבושה כמו אישה. קחי בחשבון שיהיו המון הערות, שאלות ונעיצות עיניים. גם אני עכשיו מסיימת י"ב, ומניסיון עם אנשים בבי"ס שלי, קשה להם לקבל משהו שטיפה שונה מהם. אבל מצד שני, אם לא איכפת לך - אז תלבשי את השימלה הכי יפה שלך ותהיי מסמר הערב! שיהיה בהצלחה!

Michelle VioLeT

New member
ככה אני בדרך כלל

יוניסקס.. אני עדיין בדילמה רצינית.. אני לא יודעת מה לעשות..

מתוקה תקשיבי לי

משפט שלמדתי מהגדולה מכולן- "עדיף להיות שנוא על מה שאתה מאשר להיות אהוב על משהו שאתה לא" זה המסר שלי לחיים ותאמצי לך גם אותו. שימי זין ושיקפצו לך כולם! תעשי רק מה שטוב לך. תאמיני לי ככה זה עובד. תראי לכולם מאיפה השטן משתין לא מאיפה הדג משתין, מאיפה השטן משתין. אוהבת דנה.

גיי

New member
מיכלי זה אני יוסי

מיכלי צאי כאישה כי זה מה שאת , ואת צריכה לעשות מה שנוח לך לא מה שנוח לאחרים, תתלבשי יפה ותלכי בראש מורם בגאווה , הרי זה ערב אחד של כמה שעות אחרי זה , את סיימת ללמוד לא רואה אותם יותר וממשיכה הלאה אם החיים שלך , אל תתייחסי לאף אחד שאומר לך משהו רע זכותך להיות מי שאת ואיך שאת צפצפי על כולם מיכל, ואל תשימי לב לתגובות של אנשים מיכל שורה תחתונה צאי כאישה למסיבת הסיום בראש מורם בגאווה , ושימי על כולם :)

Michelle VioLeT

New member
כן אני גאה אבל עדיין..

צריך לקחת בחשבון שהגאווה הזאת יכולה לעלות לי ביוקר..

גיי

New member
קחי סיכון...

מיכל קחי סיכון , כל החיים שלנו זה סיכונים בכל דבר אם לא עכשיו אז מתי , תעשי מה שנוח לך ותלכי כאישה מיכל ומי שיעשה לך בעיות תקראי לי אני אבוא:) , בכל מקרה מיכל תעשי מה שאמרתי לך לכי בגאווה שימי על כולם קחי את הסיכון הזה , ואל תשימי לב לאדיוטים וכאלה

אני חושבת שאם יש חשש

שהלבוש של מיכל יגרור תגובות קיצוניות מהאנשים בשיכבה שלה (כמו אלימות למשל!) אז עדיף שתתלבש בתור גבר, או במשהו unisex מאשר שתסכן את חייה. מכיל, זה גם תלוי עד כמה את חזקה נפשית. אם את יודעת שהערות או קללות שיגידו לך יעליבו אותך - עדיף לך להשאיר את הגאווה בארון ערב אחד. לדעתי זה הרבה מאוד סערת רגשות לערב אחד, ואת צריכה לשאול את עצמך אם את באמת מוכנה לזה.

פפרוניה

New member
לדעתי- כגבר.

בסה"כ פעם אחרונה. זה לא יהיה מכובד אם תתלבשי לשם כאישה, לדעתי.

למעלה