לצאת כאישה או לא?

להיות את, אבל להיות מודעת לזה ש..

אנשים עשויים להתייחס לזה בהומור במקום כאמת, אלא אם גינונייך והתנהגותך יהיו נשיים. אממ.. יש לך כבר בן-זוג או שמנהגי האמריקאים לא הגיעו עד כאן בשלמותם?

Michelle VioLeT

New member
לא הבנתי למה התכוונת..

תסביר את עצמך בבקשה "יש לך כבר בן-זוג או שמנהגי האמריקאים לא הגיעו עד כאן בשלמותם?"

כלומר..

בארה"ב מקובל עניין "נשף הסיום" אליו מגיעים כזוגות, ואם אתם עורכים מסיבת סיום, אז אולי גם אתם זקוקים לבני זוג, כמו האמריק[ק\]אים..

טוב לא יודעת...

בנשף סיום שלי (שהיה אמריקאי לחלוטין) רוב השכבה לא באה עם בני זוג...

Michelle VioLeT

New member
כן, זה מן מנהג אמריקאי..

זה רישמי, מגוחך ומיותר.. והם עושים ממש ביג דיל מנשף הסיום.. נו, מילא

Freeda

New member
כן כאשה, לא כהפגנה

היי מיכלי מסיבת סיום התיכון היא חוויה של פעם בחיים לכל אשה צעירה - הזדמנות להתלבש כאשה ולא כתלמידה, במיטב המחלצות והעדיים. את אשה, וחבל להפסיד את החווייה המיוחדת הזאת. אני משערת שאת די חתיכה - אז בודאי חבל"ז. אל תתלבשי במופגן, לא צעקני, לא תוקפני, לא קיצוני, אבל כן חתיכי, ענוג ורך. את יודעת - עם כל התוספות מסביב. בקיצור - שדרי אישה, ולא הפגנה. יהיה לכווולם קל יותר לקבל את ה-ע-ו-ב-ד-ה שאת אישה. בעיקר - לבנים שזו להם פעם נדירה לראות את כל החתיכות מהמחזור ביחד. ומי יודע לאן זה יוביל. בהצלחה Freeda ב

Michelle VioLeT

New member
עלה בדעתך

סתם מתוך נימוס והתחשבות לפנות אליי בלשון נקבה כמו שאני מציגה את עצמי.. ובקשר למי או מה הייתי זה דיי לא רלוונטי ולעשות את זה בפורום זה די לא במקום.. אפשר לעשות את זה בהודעות ובמסרים הפרטיים.. אבל אני מניחה שלא חשבת על זה..

למעלה