מאדים ונוגה של היום. מה דעתכם?

BellA עלמה

New member
../images/Emo12.gif נשים יודעות להחליף גלגלים??

אני פשוט עושה פרצוף של אישה חלשה וחסרת אונים ומחכה לגבר שיחליף לי
.

khrui3

New member
כן

ואולי הגיע הזמן שאת תהפכי לאחת הנשים האלה, שיודעות להחליף גלגל. אפשר לחשוב כמה מסובך זה.

BellA עלמה

New member
שאני אחליף גלגל??

you've gotto be kidding
למה לי? אם אפשר לחכות לגבר חזק וחסון שיחליף לי!

khrui3

New member
שאני אשפשף? יש סילית.

אני לא מתלוצצת. למה לך - כי יש מקומות ושעות שלא נעים לחכות להם, כי לפעמים צריך להגיע למקום מסוים ללא עיכובים, כי לא תמיד מגיע לזירת התקר במהירות הבזק גבר חזק וחסון. מן הסתם, את תעשי מה שמתאים לך. אבל קחי רגע לחשוב שלא כל הנשים כמוך.

BellA עלמה

New member
שביל זה יש נייד../images/Emo56.gif

כבר היו לי פנצ'רים בעבר ותמיד היה איזה גבר באזור כדי לעזור

אופירA

New member
מנהל
יודעים!

פעם נסעתי בכביש אילת ת"א. ליד באר שבע נהיה תקר בגלגל (אין לי מושג איך ידעתי שזה תקר)... יצאתי החוצה, עמדתי בסבלנות. כמו שנראיתי אז, ידעתי שתיכף מישהו יעצור לי. עצרה משאית. ירד גבר. הוא החליף את הגלגל. תוך כדי, הוא סיפר לי, שבכביש הערבה אני הורדתי אותו מהכביש, כי נסעתי עקום בעקיפה... (בכלל לא הרגשתי!
)

העולם היה מוגדר יותר גם לגברים

הגבר של היום והאישה של היום צועדים זה לקראת זו בסקאלת השוויון. אין כאן רק צעדים של האישה אל תחומים שנחשבו גבריים, אלא גם ההפך. גברים שמתאפרים, מורידים שיער, עוסקים במקצועות שנחשבו נשיים. גברים שמטפלים בילדים ומעורבים יותר בחינוכם. גברים שמדברים על רגשות, בוכים. כל אלה היו פעם "נחלת הנשים". משהו בגבולות הפך מטושטש באופן גלובאלי מאד. אין זה שייך רק למיגדר המיני, אלא גם לתחומים רבים אחרים, כמו למשל באמנות- הקו הפיגורטיבי מזמן נעלם. למה לדעתך נשים מוכרות יותר טוב בפרסומות? זה מסקרן.

כמעט שוויון..

זה כמובן תלוי באיזו סביבה מסתובבים אני יכולה להעיד על עצמי ועל בעלי בתחילת הקשר הוא היה ג'נטלמן אמיתי למרות שתמיד רציתי לשלם, שילם בעצמו והסביר לי שאדם שעובד, משלם חשבונות והכל ועם העודף עושה מה שהכי כיף לו לעשות.. ואמר שהכי כיף לו לצאת איתי
כשהקשר נהיה קצת יותר רציני התחלנו להתחלק לפעמים הוא שילם ולפעמים אני היום שאנחנו ממש חולקים הכל, אני יכולה להגיד שיש שיוויון בבית אין מי שמכבס, מנקה וכו'.. כל אחד עושה מה שהוא יכול במסגרת הזמן שנותר אחרי העבודות <שנינו עובדים קשה> לדעתי הכי טוב ככה...

באמת נשמע טוב ../images/Emo13.gif ומה קורה כש-

נולדים ילדים. ההריון מן הסתם, אצל האישה. אבל מה קורה אח"כ?

BellA עלמה

New member
אין ממש שויון

אימי ו אני עושות את עבודות הבית למרות זאת אימי יודעת להחליף
בבית גם לתקונים קלים בחשמל שצריך אימי היא handy man אמיתית ובנוסף לזה עובדת יותר ממשרה אחת שהייתי קטנה היא גם עבדה, גם סיימה תואר, עם טיפלה בבית אימי אדם מאוד מסודר ועסוק
עושה המון ומספיקה המון

למעלה