בני מהברונקס
בני היקר אני בטוחה שלא שרפתי את עצמי ולא את קהילת הלסביות ,ייצגתי אותן בגאווה ובאהבה בלבד, לא שופטים אדם בשעת כעסו, הייתה טעות אחת בה יצאתי מהכלים מאחר ואיתן היה אדם שכל חברי המעבדה לקחו חלב בריב כלשהו איתו ,אצלי זה התעצם הרבה יותר מאחר כי חשתי שהוא מזלזל בי ,בנשים, ובמירב בפרט, מירב בייתה חברתי הטובה והייתי חייבת להגן עליה,ועל שמה לא אני ולא שאר המגודלים חשו שאיתן חלש, בן אדם חלש לא היה מגיע למצב בו הוא משפיל ודורך על אדם אחר כדי להגיע לפסגה, אז אני חושבת שאם כבר הגנתי על החלש ולא רבתי נגדו! אתה טוען שמכיוון שהיותי אישה עצם הרמת היד על איתן הייתה שגויה, ואם הייתי גבר זה היה בסדר ולגיטימי? ומה עם העובדה שאיתן התעלל מילולית במירב? והיה מאד קרוב לאלימות פיזית איתה? הייתי שם האמן לי שמירב ממש חששה לחייה ממנו ,האם שכחת מזה בני? הקהילה הלסבית גאה בי מאד וקיבלתי מהן רק תגובות חיוביות, פרגון ואהדה כלפיי, כלפי התנהגותי וכלפי הדרך בה ייצגתי אותן, אני רוצה לחזור ולומר שבסיכום שלי בגמר פתחתי את דבריי ואמרתי כי אלימות גם אם מרגישים שהיא רלוונטית לא מובילה לתוצאות חיוביות והתכוונתי לכך-עובדה לא מנצחים ככה! מקווה שהבהרתי את עצמי ואת נקודת המבט שלי מאחלת לך רק אושר ובריאות מאיה