מבזקי חדשות וחשיפות - לתחילתו של שבוע

האם סוף סוף ישופץ קבר יוסף שבשכם?

נתי מאיר חבר הפרלמנט הרומני, בראיון ב`קול החרדי` נתי מאיר פנה בנושא לרשות הפלסטינאית, לאחר פנייה של `ועד שוכני שומרון`. להאזנה לראיון המורחב בנושא חייגו 0508202424 אופציה מספר 2

../images/Emo142.gifמאורסים - המודיע/יתד נאמן../images/Emo142.gif

מודעות מאורסים מעיתוני
המודיע ויתד נאמן ליום רביעי י"ב באב תשס"ח, עודכנו בפורטל תפוז למהדרין. הפורטל הסלולארי
של תפוז
למגזר החרדי
תהנו לינק ישיר למאורסים בפורטל
http://wap.tapuz.co.il/Links/SB/?id=838

ב"ב: דיווח על הצתה בבית כנסת

אלמוני הצית ארון ספרים בבית כנסת ברחוב יחזקאל בבני ברק. כוחות כיבוי פעלו במקום, ובחסדי שמים אין נפגעים בנפש, אולם ארון ספרי הקודש ניזוק קשות. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות האירוע.

האו"ם במגעים עם `אורי לופוליאנסקי`

ראשוני. או"ם; מגעים מתקדמים בין האו"ם לבין ראש העיר הרב לופוליאנסקי, להכניס את ארגון `יד שרה` כאיגוד עזרה הומוניטרי לחברות העוזרות לנזקקים ברחבי העולם. מבחינת רה"ע זו פסגת השיא שאליה הוא יכול להגיע. בעקבות כך הארגון יחל לקבל תרומות ענק לעזרה לציבור. ישיבישער 16.

חדשות 24

New member
../images/Emo124.gifכותרות מהדורת החדשות להערב ב"חדשות 24"

נסראללה: "חיזבאללה ניצח את ישראל במלחמת לבנון"
טלנסקי מודיע, לא אחזור להעיד בישראל
מחר: הלווית ספרי התורה שהוצתו בבני ברק
ארגון `הצלה ישראל` עולה על דרך המלך
אליטוב יתבע את חברת הדלק 'פז' ב-100 אלף שקל להאזנה חייגו לפורטל הסלולארי של "חדשות 24" 0508202424
אופציה 3 האזנה נעימה

../images/Emo41.gifפורטל בדיחות למהדרין עודכן: תהנו...../images/Emo41.gif

תודה מראש לכל החברים שפינו מזמנם דקות ספורות לשלוח בדיחות לטובת אלפי הגולשים. נשמח לקבל ממכם בדיחות נוספות ונפרסמם בפורטל תהנו......... http://wap.tapuz.co.il/Links/SB/?id=2121

gushnick

New member
שוב הקיצוניות.

כידוע לי (!!! ג"פ) יש מחלוקת אחרונים בשאלה הזו. אז או שאתה פשוט לא יודע, או שאתה מתעלם ממי שלא חושב כמוך.

יהב87

New member
קיצוניות?? פששש אשרייך גושניק החכם!!

תלמיד חוכםן נהיית לנו!!!

gushnick

New member
כמה שנים צריך להיות אברך בישיבה

כדי שלטענתך אני לא אוגדר כ"נהייתי תלמיד חכם"? בכל זאת, כמה שנים אתה בישיבה וכמה שנים אני?

יהב87

New member
נראה לי שאני יותר ממך..אלא עם כן אתה מזקני הי

אלא אם כן אתה מזקני הישיבה

gushnick

New member
נראה לי שאני יותר ממך

אלא אם כן אתה משקר בנוגע לגיל שלך... ואני לא יודע אם אני נחשב לאחד מזקני הישיבה, כי הרבה נשארים כמה שנים טובות מעבר לנורמה.

gushnick

New member
אני אמור להבין מזה שאני סרוג? גיחי.

ובכל מקרה, מכיוון שלנשים מותר ואף יש חובה ללמוד תורה (הלכתית - תפתח שו"ע), הרי שגם לגבי האמירה העמהארצית שאחרי זה יש מקום לפקפק. תעלה רמה, תעשה לי טובה.

למעלה