מהי הפנטזיה שלכן?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מהי הפנטזיה שלכן?

יש משהו שהייתן רוצות לעשות במסגרת הסקס ועוד לא יצא לכן\מתביישות לעשות? נשמח לשמוע ;]] ומעבר לזה, איזה פנטזיה בסקס היתה לכן והגשמתן כבר?

לאןלאן

New member
ממממ פנטזיה

הייתה לי פנטזיה לעשות את הבוס שלי לצערי , לא התגשמה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מי יודע אולי עוד תתגשם..

כל בוס שיש לו סמכות עליך? או בוס ספציפי? למרות שהתכוונתי ליותר פנטזיה בסקס עם אישה..

לאןלאן

New member
אוקיי..

יש לי קטע עם סמכות .. נורא עושה לי את זה אבל, כן כיוונתי לבוס מאוד ספציפי.. באשר לאישה... יש לי איזה פנטזיה לא ממש מגובשת לעשות את זה עם מישהי שהרגע פגשתי, שרק החלפנו מבטים.. שאני לא מכירה שלא ממש החלפנו מילה, באיזה מקום ציבורי, אך לא לעיני כל, באופן הכי ספונטני ומלא תשוקה שיש..

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נשמע מדליק האמת...

להביא בה בעיניים ורק מהמבט ששני הצדדים ידעו שהם רוצים וללכת בלי הרבה לחשוב ופשוט לפעול מתוך זה נשמע מדהים מקווה שיצא לך ובעקרון אם באמת תרצי אין סיבה שלא יצא ;]

לאןלאן

New member
אההה

את מתכוונת שלא הגבתי לפרטים זהו.. שבלי יותר מדי פרטים.. כמה שפשוט ככה טוב לא?

אממ וואי

אם קראת את את אני והמגנום-זו פנטזיה אחת יש לי עוד איזה אחת לעשות את זה בחווה-חדר ציוד/עירמת חציר בבית כנסת באוטו במושב האחורי באמצע יער? ממ לא עולה לי עוד משהו

כן מודה../images/Emo9.gifיש לי חולשה לא מוסברת לדתיות../images/Emo197.gif

מתה לדתיה ח ואם ראית את לאהוהב את אנבל,יש שם סצינה בכנסיה-את הסצינה הזו אני מפנטזת לשחזר רק בהתאמה יהודית-בית כנסת

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif האמת שלא ראיתי..

אבל אני כבר הרבה זמן רוצה לראות ;] יש מצב שיש לקחת את זה מהבלוקבאסטר? ומעבר לזה, האקסית שלי היתה דתיה ובאמצע הקשר שלנו חזרה בשאלה.. אבל לא נראה לי שזה גם מה שמשך אותי אליה כשאני חושבת על זה עכשיו.

למעלה