מהי הפנטזיה שלכן?

califia

New member
בין ד'ר, דאן ד'ת, נוט סוו פאן.

ולי היתה אירית ג'ינג'ית מטורללת ופרועה, ועם אבא רוקח. אין על בארטרים מוצלחים. ככה הכל חוקי, והצד השני תמיד ישב בבית סוהר. מה עדיף? אבא רוקח או אבא וטרינר? או שמא רופא מרדים? דוד שלי רופא מרדים, רגע, יש לי בת דודה ממנו?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif וואו נשמע סוער..

עם השופטת? עורכת דין סקסית בחליפה עוד יותר סקסית? P:

califia

New member
אני עדיין זוממת על הבת דודה השניה שלי

שהיא עו"ד, אבל היתה פעם תקצירנית וזה הרבה יותר סקסי. לא יודעת, משהו במכשיר הקטן הזה עושה לי את זה. הידעתן שלכל קצרנית יש קודים משלה? ככה יותר קל לשבש הליכי משפט. פשוט משחדים אותה ואת השומר לילה של הארכיון.

califia

New member
כן, וגם הזדיינו כמו 2 בחורי ישיבה, על הדוכן ה

זה שקוראים עליו.

califia

New member
רגע, לא האירית, לא בת דודה 1, לא בת דודה 2,

אלא הדוסית. זהו. הרביעית. עדיין לא הגענו לגרמניות ולשאר מעללי עם הג'ינג'ה. אין לכן מושג מה בירה זולה וויסקי זול עושים לבחורות. כמו הגולסטאר ברשפון, רק עם פחות יאללה מכות. אגב, גינס שווה יותר מברלינר קינדל.

califia

New member
אני בעד החלפת רשימת פנטזיות. היות והמסיבת סקס

לא יצאה לפועל כנראה, אלא אם שוב נידו אותי מהמסיבה, זה כמו לחזור לתיכון, אוי, זה כמעט חרם. אתן עוד צעירות, לכן עוד יש הרבה שנים להגשים במקרה. הזמן שלי הולך ואוזל. מישהי בעד?

califia

New member
27. כולכן סביב צבא? וגם שאלה.

אז מה את אומרת, שנתחיל? נניח 10 פנטזיות ראשונות? לפני שכבר נהיה מאוחר מדי ואני שמה אבנים בכיסים וצועדת לתוך הנהר. תזכירי אם אנחנו כבר מדברות לכתוב איזה סיפור או שניים או משהו באנגלית להרוטיקה היארוטיקה באנגלית, שלפחות משהו פורה יצא מהפנטזיות שלי. אני מהאנשים שכותבים כשהם מאוהבים או משוסי פנטזיות. לא כשטוב לי. לא כשאני נפרדת. אז אני בהלם. וממצב של הלם אי אפשר ליצור. השאלה- חוץ מזה שהידיים שלי הרוסות מהבדידות ואז אין לי כוח להקליד, ככה האנושות הפסידה שני ספרים איזה תסריט וכמה פזמונים. הכל מפוזר בגבבה בפורומים מסנג'ר צ'טים ואם התמדתי באיזה בלוג נידח אז גם שם. ובגלל שאני אינסומנית וכותבת ב4 בלילה אז שום דבר לא הושם בצורה קוהרנטית. אני לא רושמת יוזרים סיסמאות וכתובות מסודרץ אלוהים אני מפוזרת. לחולי אלצהיימר לפחות יש הרגלים בריאים. השאלה- כמה להתאמץ כדי להגשים פנטזיות? כמה להתאמץ להשיג מישהי שנדמה לך שאת רוצה אבל את לא מכירה אותה, בואי נודה בזה, התאהבות זה לגיל 14. 16 מקסימום. אחר כך זה רק פוטנציאל לא ממומש. ואני מאוד גרועה בלעשות שמיניות באויר. מניפולציות זה לא אני. אני לא איש מכירות טוב, מה לעשות. אפילו לא אשת טלמרקטינג סבירה. אולי תספרו מה עשיתן בחייכן הקצרצרים עד עכשיו כדי להשיג מישהי, וכדי להגשים פנטזיות ואני אלמד מזה משהו?

הפנטזיה שלי היא ..

לשכבבב עם מישהייי ... ומיד אחר כן עם מישהו . כששלושתינו באותו החדר , והוא צופה בתחילה מהצד . ואחר כך ... : )

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חמודה,

אם את בת 15 כמו שרשום בכרטיס האישי שלך.. אז הפורום הזה הוא לבנות מעל גיל 18..

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אז במידה ואת מעל 18

תשני את הפרטים ללא נכונים אבל למעל 18 ולא שיראה שאת קטינה..

עם אביזרים.

אפעם לא יצא לי לנסות וזה הכי מסקרן אותי. וזהו, את השאר אני חושבת שדיי הגשמתי.

למעלה