27. כולכן סביב צבא? וגם שאלה.
אז מה את אומרת, שנתחיל? נניח 10 פנטזיות ראשונות? לפני שכבר נהיה מאוחר מדי ואני שמה אבנים בכיסים וצועדת לתוך הנהר. תזכירי אם אנחנו כבר מדברות לכתוב איזה סיפור או שניים או משהו באנגלית להרוטיקה היארוטיקה באנגלית, שלפחות משהו פורה יצא מהפנטזיות שלי. אני מהאנשים שכותבים כשהם מאוהבים או משוסי פנטזיות. לא כשטוב לי. לא כשאני נפרדת. אז אני בהלם. וממצב של הלם אי אפשר ליצור. השאלה- חוץ מזה שהידיים שלי הרוסות מהבדידות ואז אין לי כוח להקליד, ככה האנושות הפסידה שני ספרים איזה תסריט וכמה פזמונים. הכל מפוזר בגבבה בפורומים מסנג'ר צ'טים ואם התמדתי באיזה בלוג נידח אז גם שם. ובגלל שאני אינסומנית וכותבת ב4 בלילה אז שום דבר לא הושם בצורה קוהרנטית. אני לא רושמת יוזרים סיסמאות וכתובות מסודרץ אלוהים אני מפוזרת. לחולי אלצהיימר לפחות יש הרגלים בריאים. השאלה- כמה להתאמץ כדי להגשים פנטזיות? כמה להתאמץ להשיג מישהי שנדמה לך שאת רוצה אבל את לא מכירה אותה, בואי נודה בזה, התאהבות זה לגיל 14. 16 מקסימום. אחר כך זה רק פוטנציאל לא ממומש. ואני מאוד גרועה בלעשות שמיניות באויר. מניפולציות זה לא אני. אני לא איש מכירות טוב, מה לעשות. אפילו לא אשת טלמרקטינג סבירה. אולי תספרו מה עשיתן בחייכן הקצרצרים עד עכשיו כדי להשיג מישהי, וכדי להגשים פנטזיות ואני אלמד מזה משהו?