מהם ההימורים והתקוות שלכם

גלעד2287

New member
הימור שלי....

אז ככה זה מה שאני חושב על חצי הגמר.. בטח אף אחד לא מסכים איתי בקשר לנבחרת הרביעית אז ככה...
ארגנטינה (אמןןןןןןןןןןןןןןןן)
איטליה (תחשבו על זה, הם ממש תותחים)
צרפת (טוב נו.. לא בטוח יקחו אבל הם ממש טובים)
ו.... כן כן... פורטוגל! מה לעשות לדעתי פורטוגל יהיו השם החם של המונדיאל אבל מי יודע אולי אני ממש טועה והם לא יעברו תשמינית (
מחכה לתגובות...
גלעד

Bazooka Joe

New member
הבחירה שלי

הלוואי אמן שגרמניה יעופו במשחק הראשון אני לא יכול לתפוס איך מנהל הפורום בעדם... אבל כמה שקשה לי, אני אעזוב את זה אני לא מחדש כאן שאני אומר שארגנטינה ייקחו, נכון? אני ממש לא רוצה שצרפת ייקחו שוב... פיכס!!! אז זהו, המונדיאל לא יילך כמו שהייתי רוצה. אבל מיילא איך הייתי רוצה: -ספרד -ברזיל -ארגנטינה -פורטוגל בחצי גמר ושספרד תיקח

shlommmm

New member
מה ההימורים שלכם לגבי ספרד?

לאן הם יגיעו???!!?? בכל מקרה- אני איתם, כדורגל ספונטני, מהיר, יפה ומלא מלא רגש! יאללה ספרד.

דן צ

New member
אני מסכים איתך בקשר לפורטוגל

ואל תשכחו שיש להם את לואיס פיגו שכיכב ביורו 2000 רק שהוא הצהיר כי הוא לא יהיה כשיר למשחק הראשון נגד ארה"ב , להאמין לו או שזאת מלחמה פסיכולוגית??

גלעד2287

New member
ככה....

ספרד נבחרת מעולה עם מאמן טוב אבל במונדיאל הזה הם לא יעברו תרבע גמר... יש כבר קבוצות מעולות שיותר טובות ושיבואו במצב יותר טוב ופשוט יעברו אותה.. ואני לא אשכח שהיא לא עברה את השלב המוקדם בצרפת 98.... תראה פשוט הם לא... איך אני אסביר - לא מגובשים מספיק אולי אבל הנבחרת שקמאצ´ו חיבר בטח ובטח ובטח עדיפה על הנבחרת של 1998 (תזכירו לי מי היה המאמן אז... קלמנטה לא??)... אז אם יש להם סיכוי זה דווקא עכשיו שיש להם נבחרת טובה מאוד.. אבל כמו שאמרתי - טובה מאוד זה לא מעולה - ויש הרבה נבחרות מעולות במונדיאל הזה... וספרד לא תעבור תרבע... זו הדעה שלי... נראה מה אתם חושבים... גלעד

אמירש

New member
הבחירה שלי ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

- גרמניה - מה לעשות, למרות שהם משחקים מגעיל (לטעמְי, דן לא להילחץ). - ארגנטינה - הכי טובה, אבל גרמניה... - צרפת - לא נגיד שאני שונא אותם, אני פשוט מאוד לא אוהב אותם. - ברזיל - אני מקווה שתסיים שלושה מקומות למעלה, אבל זה לא כל כך ריאלי לדעתי. זהו... אין איטליה, אין ספרד ואין אנגליה. אבל, זוהי רק דעתי

דן צ

New member
חמשת הגדולות

השאלה אך נדע מי הם חמשת הגדולות כי הרי יש חצי גמר של 4 הגדולות אז..... טוב מילא ארגנטיה- כי אין מה לעשות היא גדולה על כולם ברזיל- המסורת לא תאכזב ספרד- הוכיחה את עצמה בעבר צרפת- אלופת העולם ןאלופת אירופה פורטוגל- ילחמו כמו אריות

אורדי12

New member
ההימור שלי:

ארגנטינה זוכה בגמר נגד איטליה (הלוואי ויקרה מה שדן אומר, שארג´ וברזיל ייפגשו בגמר)

בוזו

New member
החמישייה שלי:

-ברזיל, בגלל הכישרון -צרפת, בגלל השחקנים... -ארגנטינה, למה לא? -פולין (יפתיעו לדעתי) -הייתי רוצה ספרד, אבל אני לא חושב שהם מספיק טובים...

דן צ

New member
פולין????

אתה בטוח ??? תשמע יש להם אומנם רקורד נחמד במונדיאלים 74 ו 82 הם הגיעו למקום השלישי אבל כבר 16 שנים שהם לא השתפשפו במונדיאלים

גלעד2287

New member
אתה צודק, חלקית.....

זה נכון שפיגו הוא שחקן ענק, מלך, מעולה, מדהים... מה לא?!?! אבל מה שכן הוא לא היחיד שאחראי להצלחה של פורטוגל לדעתי הם ממש מעולים גם בלעדיו.... אבל מה שנכון נכון... אין להם סיכוי להגיע לחצי גמר בלי פיגו.... הנוכחות של פיגו נותנת להם יתרון על הרבה מאוד קבוצות... מה שכן אין מצב שהוא יפסיד תמונדיאל גם תמשחק מול ארה"ב בלבד הוא בחיים לא יחמיץ סמוך עליי.....

gilc1

New member
לא חושב כמוך

ארגנטינה יסימו מקום שני בבית המוקדם ויפגשו את צרפת בשמינית הגמר

דן צ

New member
../images/Emo41.gifמהם ההימורים והתקוות שלכם../images/Emo103.gif

מהם ההימורים שלכם ותקוותכם לקבוצות הגדולות במונדיאל 2002?

ההימורים שלי הם:

מקום ראשון ספרד מקום שני ארגנטינה מקום שלישי רוסיה מקום רביעי איטליה

למעלה