רוסיה
O Outlast New member 20/5/02 #21 אני לא מהמרת, אבל תקווה יש לי- אני כל כך מקווה לראות את פורטוגל מצליחה, לראות את הנבחרת המדהימה הזאת כמה שיותר ולראות אותה מנצחת- בכלל...
אני לא מהמרת, אבל תקווה יש לי- אני כל כך מקווה לראות את פורטוגל מצליחה, לראות את הנבחרת המדהימה הזאת כמה שיותר ולראות אותה מנצחת- בכלל...
ד דן צ New member 20/5/02 #25 פורטוגל תצליח אומנם היא לא תהיה אלופת העולם אבל יש לה את זה לואיס פיגו לא יהיה כשיר למשחק הידידות מול סין
פורטוגל תצליח אומנם היא לא תהיה אלופת העולם אבל יש לה את זה לואיס פיגו לא יהיה כשיר למשחק הידידות מול סין
א אורדי12 New member 21/5/02 #27 לפולין יש שחקן אחד שיכול מאד לעזור לה. שחקן של אולימפיאקוס והוא ניגרי שקיבל אזרחות פולנית. שכחתי את שמו אבל הוא בהחלט כשרון.
לפולין יש שחקן אחד שיכול מאד לעזור לה. שחקן של אולימפיאקוס והוא ניגרי שקיבל אזרחות פולנית. שכחתי את שמו אבל הוא בהחלט כשרון.
ג גלעד2287 New member 21/5/02 #28 שמו - אוליסַדבה... והוא שחקן ענק.. אבל תסכים איתי שהוא לא מהטובים בעולם אז גם אם הוא שחקן ענק הוא לא יכול לסחוב את פולין לבדו לשלבים גבוהים...
שמו - אוליסַדבה... והוא שחקן ענק.. אבל תסכים איתי שהוא לא מהטובים בעולם אז גם אם הוא שחקן ענק הוא לא יכול לסחוב את פולין לבדו לשלבים גבוהים...
א אורדי12 New member 20/5/02 #20 פורטוגל... יש משהו במה שאתה אומר, אבל אולי כבר היא "נרגעה" ולפיגו לא היתה עונה טובה במיוחד השנה. הנבחרת המפתיעה שלי: קמרון\יפן
פורטוגל... יש משהו במה שאתה אומר, אבל אולי כבר היא "נרגעה" ולפיגו לא היתה עונה טובה במיוחד השנה. הנבחרת המפתיעה שלי: קמרון\יפן