מהפך

בלינקה

New member
../images/Emo41.gifמהפך../images/Emo41.gif

זהו. החל ממחר, אני כבר לא המפרנסת היחידה בבית. אפילו לא העיקרית. האיש מתחיל לעבוד מחר. אני מאד שמחה, כי אנחנו מאד צריכים את הכסף, אבל גם עצובה. אנחנו הולכים להיכנס למסלול המוכר: אבא עובד במשרה מלאה, לא בטוח רואה את הילדה בערב, בקושי רואה את אמא. אמא עובדת במשרה חלקית, נשארת אם הילדה חולה איתה בבית, לוקחת ואוספת מהגן. אני תוהה מה זה יעשה למשפחה שלנו, מה זה יעשה לזוגיות שלנו. שנינו מכירים אותי מספיק בשביל לדעת שאני אכעס עליו בהתחלה. אכעס באופן כללי, על המצב, והוא יספוג. אני מקווה שהמודעות תצמצם את המפגע הזה למינימום. עוד חודשיים שלושה יושלם המהפך. אני אמצא עבודה חדשה, נעבור דירה, וזהו. החיים שלנו יהיו אחרים. לטוב ולרע.

ה ו ב י ט

New member
איזה יופי ../images/Emo140.gif

נכון שההתחלה לא תהיה קלה. כבר דיברנו על זה שקשה לפעמים עם שינויים... אבל זה שינוי בהחלט לטובה

dorlim

New member
כל ההתחלות קשות ...

אבל אני בטוחה שאתם מתחילים דרך חדשה עם הרבה דברים טובים
שיהיה בהצלחה

nonaa

New member
הרבה מזל"ט והמון בהצלחה בשינויים

הבאים לטובה. שהשינוי יהיה כמה שיותר קל לכולם !

lulyK

New member
מהפכים רציניים מאד צפויים לכם.

חוץ מחששות יש גם הרבה התרגשות, לא?

sipi1

New member
אין שמחה כהתרת הספקות...

עכשיו כל הקלפים גלויים - אתם יודעים שיש עבודה, יודעים מה ההיקף, מה ההשפעה על התכנויות המשפחתיות. מקווה שתצליחי לנצל את כל הקלפים שלכם בצורה הטובה ביותר !

משוש30

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

מכירה מאד את הכעס על המצב שיוצא על הבעל (איש קבע כבר אמרנו?) אבל בעיקר אם אתם מודעים לזה תנסי לצמצם את הכעסים כי בסוף זהלא מוביל למקומות טובים.

orlyfu

New member
מזל טוב על העבודה החדשה. ובהצלחה

לבעלך. מה היה מצב העניינים עד עכשיו שזה שלבעלך יש משרה כל כך שונה?

בלינקה

New member
עד לפני ארבעה חודשים הוא היה

מאסטרנט, מתרגל ועוזר מחקר. המון בבית, ממש, אבל ממש ממש מעט כסף.

שיפסלה

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

שתצליחו להכנס לתלם בצורה חלקה והכי קלה שאפשר ושיהיה לכם רק טוב

בשעה טובה!

אני בטוחה שהמודעות לקשיים העתידיים תעזור לך להתמודד איתם. חוץ מזה, זה שאת מגיעה למרכז , זה רק לטובתינו, נארגן איזה מפגש מדי פעם. מכל מקום, התאקלמות קלה ומהירה למצב החדש.

isidora

New member
מברוק ../images/Emo24.gif

אנחנו כל כך דומות, גמני מוצאת את עצמי "כועסת באופן כללי" לפעמים. המודעות באמת מצמצמת את זה למינימום. שיהיה המון בהצלחה לכולכם עם כל השינויים והחידושים
את עוד חייבת לי גרנד, שבוע הבא?

אדר שלי

New member
בהצלחה!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני מקנאה... אני פריקית של שינויים. לטווח הארוך, אני בטוחה שתתרגלו למצב החדש ותלמדו לתמרן כדי להיפגש יותר.

אביטלתל

New member
שיהיה במזל טוב ובהצלחה ../images/Emo13.gif

לדעתי המודעות תפחית את המפגע בצורה זו או אחרת ואולי גם הידיעה שזו הדרך שבחרתם כי בטווח הרחוק זה יעשה לכם טוב מכמה בחינות

POOH*

New member
מזל טוב...

אז להתחיל שוב לשמור לכם עיתונים? תתקשרי - אם את צריכה משהו, כי אני כמעט ולא מתחברת.... ומזל טוב ושיהיה מעבר קל... POOH

למעלה