מהפך

אפרת12

New member
המון ../images/Emo50.gif בדרך החדשה

זו באמת דרך חיים חדשה במידה מסוימת. מקוה שתצלחו את השינוי היטב ובלי משקעים מיותרים

אמברון

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מהמקום שבו אני נמצאת, אני מבטיחה לך שהשינוי יכול לעשות לשניכם רק טוב. מחזיקה לכם אצבעות.

yaelia

New member
בהצלחה יקירתי../images/Emo140.gif

אני מקווה שהקשיים של ההתחלה יסתדרו במהרה, ושיהיה לכם נפלא.

daldan

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

מקווה שתסתגלו מהר למצב החדש. ושתמצאי בעיקר את הטוב באורח החיים החדש

ornaok

New member
בהצלחה!!!../images/Emo140.gif

אני מאמינה שגם אם יהיה קשה לכולכם, תתרגלו ותתגברו, והזוגיות והמשפחה שלכם יצמחו ויתחזקו! מחזיקה אצבעות שיעבור לכם בשלום, ומחכים לכם כאן!

shragam

New member
../images/Emo49.gifלעבודה החדשה של הבעל../images/Emo45.gif

מקווה שתעברו את השינויים על הצד הטוב ביותר

גלשני

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

נשמע כמו תחילתה של דרך חדשה ומרגשת (וקצת מפחידה...)

נשמע טוב!../images/Emo45.gif

האמת? לא היה לי נעים להגיד לך, לגבי כל המחלות והתאונות שיש לך לאחרונה - לי קורים רצפי ארועים כאלו כשאני תחת עומס גדול מדי ורובצת עלי אחריות יותר מדי כבדה. אם גם את כזו במקרה, לא מן הנמנע שהסרת עול המפרנסת מכתפייך תיטיב עם מצבך הבריאותי והכללי. נכון שזה נשמע כמו פתק בעוגיה סינית? לא נורא, אני בכל מקרה מחזיקה אצבעות שחייכם ישתפרו ושתהנו מהמצב החדש!

תומרלי

New member
כל ההתחלות קשות אבל אח"כ קל יותר

שיהיה לכם בהצלחה והזמן יעשה את שלו, את תראי

עינבלית

New member
בהצלחה

זו אכן דרך חדשה, שינוי מהותי במסגרת המשפחתית ובקצב של הדברים. אחרי שתגמרי לכעוס עליו (מניסיוני, זה חוזר מדי פעם כאשר שמונה בערב הופך לחצות) תתחילי להתענג על סופי השבוע וימי החופש, ותתחילי להרגיש בנוח לקחת בייביסיטר שתעזור לך- תשמור או תצא עם שחר בזמן שאת מנקה או סתם מתנקה נפשית. בהצלחה!

cookie1

New member
ענבל - שיהיה בהצלחה לשניכם

כל כך מבינה אותך, כי גם לי יש ימים של כעס על הבעלול שהם בעצם כעס על מצב מסויים והוא פשוט יוצא עליו. כמו שאמרת, המודעות בהחלט עוזרת כן, אז המון
לשניכם

תפי

New member
בהצלחה

גם אנחנו עברנו מהפך דומה. וכמו כל שינוי, התחלה הייתה קשה, בעיקר בשבילי. ולאט לאט ההשלמה עם המצב החדש אני מתחילה להרגיש שהסתדלנו למצב בהצלחה. (עוז התעורר)

למעלה