לצערי יש שתי רמות התייחסות
גם בנושא ההטרדה המינית שלקח את רוב זמן המסך, אני חושב שלא בדקו לעומקם של דברים , את כל אלו שלא הגיבו [ זה מספר נמוך 48 מתוך 174], אולי חלק מזה קשור לסממנים תרובתים שנאמרו בתוך הכתבה. אותי דווקא הרגיזו הגברים , ומצד שני אני יכול להבין [ אך בשום אופן לא לקבל].את הפער לרעת הגברים- הם מעולם לא התנסו בהטרדה מינית ולכן לא תופסים זאת כהטרדה מינית . ההערות הוולגריות שהיו בהתחלה ראויות לטיפול והתייחסות ולצערי לא קיבלו התייחסות. לגבי נושא ההומופוביה , כאן נתקלנו בתופעה מעניינת של הומופוביה גלוייה- של בעל החנות , הלקוחות הנאורים והומופוביה סמוייה שלצערי היא מתחלקת לשני חלקים - המתכוון והלא מתכוון. המתכוון הסמוי הוא זה שמדיר את אוכלוסיית ההומולסביים, הטרנס והבי, אל מחוץ לחברה בשלל סיבות שיש בהן לכאורה הגיון, ונמצא הרבה אנשים שמדברים גבוהה גבוהה ולרוב בצורה "נאורה". הלא מתכוון, זה אלו שיש להם בעיה בקבלה אך כל הדרכים מובילים לגיהנום: חיים הכט נגוע בסוג הסמוי הלא מתכוון. הן בזמן המסך שהוקדש לסיטואציה [ שליש עד רבע פרק], והן במושגים שבהם השתמש בבירור " הם" ,"הומוסקסואלים" [מילה שלרוב משתמשים רק באקדמיה], חוסר הנתונים על הסיטואציה [כמה הגיבו , כמה התעלמו וכמה הפגינו הומופוביה]. על רקע אירועי ההומופוביה בארץ שגבו כבר קורבנות בפציעה[לאורך כל השנה], ובחייהם של שני קורבנות, [בפיגוע באוגוסט], היה ראוי לתת לחלק הזה של התוכנית זמן מסך דומה עם המתנה לאנשים טובים נוספים, ומיקוד בגברים או נשים[כי גם כאן לצערי לדעתי יש לנשים פער לטובתן],, רק שכאן ניתן להגדיר זאת בהומופוביה -פחד מהומואים