מה אתם חושבים על THIS IS WAR

../images/Emo41.gif מה אתם חושבים על THIS IS WAR ../images/Emo41.gif

אז הנה, הדיסק יצא היום. איך שקמתי לצבא איי שם ב5 וחצי לפנות בוקר כבר שמתי אותו על האייפוד ונסעתי לבסיס עם חיוך כזה גדול על הפנים שנראיתי כמו החיילת הכי לא שבוזה בצה"ל. לפני שאני אוסיף את הביקורת שלי, אני מעוניינת לדעת מה אתם חושבים. אחרי הכל, כולנו חיכינו שנתיים שזה- כידוע לכם- הSOON של הלהקה. מהו השיר שאתם הכי אוהבים? יש שיר שאתם לא אוהבים? מה זה עושה לכם? מה אתם חושבים על כל השינוי הזה? על השימוש בקולות בסאמיט וכו' וכו' אני חושבת שהדיסק הוא.. מדהים. הוא כל כך שונה.. השיר הראשון ששמעתי באייפוד בבוקר היה search and destroy והתאהבתי בו. הוא פשוט מדהים. הם עשו איזשהי מניפולציה כל כך חכמה.. כל השימוש בקולות בסאמיט גרם לי לחשוב על איך זה ישמע בהופעה- זה כאילו הקהל מופיע יחד עם הלהקה, אם הקהל לא ידע את המילים של השירים אז יש שירים שפשוט לא יצליחו. הקהל עושה את השירו להיפך. אני זוכרת שראיתי את K&Q בהופעה באיטליה ונדהמתי לראות מה הקהל עושה - קולות רקע לג'ארד - איפה שצריך, בדיוק כמו בשיר עצמו.. הם לוקחים הופעות חיות לרמה אחרת לגמרי ואת האיטרקציה עם הקהל לדבר אחר לגמרי. אנשים לא רק ישירו את המילים של השיר יחד עם ג'ארד- יש חלקים שרק הם הצטרכו לשיר.. בהופעות הם יפעילו את הקהל, מביחנתי זאת חשיבה כל כך חדשנית. אני לא חושבת ששמעתי על עוד מישהו שעשה את זה. רק מהלסתכל על השמות של השירים אני יודעת שהדיסק הזה טומן בתוכו כל כך הרבה חידות שצריך לפתור- מילים לא ברורות, מושגים בשפות שונות. בכלל כל הדיסק הזה כל כך מגובש שזה מדהים - רעיון המלחמה, כמו שהם אמרו שהם הושפעו מהתביעה של וירג'ין EMI , הדיסק שמדבר על מלחמה על היושר ויכולת של לעשות את האומנות שלך והמוזיקה שלך , הם לא סטו מהרעיון הזה ולו לרגע ומה שהכי מצחיק אותי זה שאח"כ וירג'ין הוציאו את הדיסק הזה.. בכל מקרה, אני באופוריה היום. גם הקטע עם תומו , גם זה.. יאללה .. תכתבו רשמים

orLeto

New member
אממ....

אין לי אותו...:(((((((0.......לא היה לי איך להשיג.... מתי אפשר לקנות אותו?? אפשר להוריד אותו מאיפשהו??

לא יכולה להגיד מאיפה להוריד

בטח יביאו אותו לארץ עוד מעט.. אני הזמנתי מאמאזון ואפשר גם להזמין מהאתר הרשמי

A Modern Myth

New member
קשה כשחצי מהאותיות במקלדת לא עובדות

דווקא יש לי הרבה מה לחפור עליו.

AlmogiToMars

New member
עוד לא שמעתי אותו :O

אני כעיקרון מחכה לדיסק.. אבל בכללי יש אותו ביוטוב ?

AlmogiToMars

New member
שמעתי כמה שירים דרך יוטוב :D

לא יכולתי להישאר בידיעה שכולם שומעים כרגע את הדיסק ואני לא ,אז לא התאפקתי ושמעתי מיוטוב .. בכל מקרה.. שמעתי רק 5 שירים מהאלבום החדש.. אני אגיד רק מה שאי חושבת על כל שיר ושיר מהחמישה האלו עד שאני אמצא את הדיסק ואחקור אותו לעומק !
K&Q - אהבתי רצח את השיר הזה,ואת הנץ בהתחלה כאילו זה ממש מהחיים שלהם (וזה באמת ככה לפי מה שהבנתי חח )
night of the hunter - אהבתי גם את השיר הזה,נשמע טיפה שונה מהסגנון שלהם..כאילו ממש שונה חח ותאמת ? אולי יש כמה שיתלו אותי אבל הוא ממש ממש מזכיר לי את sweet dreams של ביונסה
Alibi - מזכיר את a modern myth איכשהו.. לבנתיים זה השיר שהכי פחות אהבתי,כי הוא שקט כזה ולא יודעת-לא אוהבת שקטים..זה מדכא באיזשהו מצב.. Closer to the edge - אין הרבה מה להגיד עליו..סבבה כזה חח ( : Stranger in a strange land - אממ..אהבתי חחח אין הרבה גם מה להגיד חח :) וזהו לבנתיים D:

TA127

New member
רק שאלה אחת יש לי

אני היחיד שחושב ש stranger in a strange land זה שיר מיוחד ברמות? פשוט שיר מדהים ועמוק בצורה שאני לא מסוגל לתאר *~*

../images/Emo45.gifאני איתך

נורא מזכיר לי את השירים מהדיסק הראשון מאופי השירים והמסתוריות

30stm boo

New member
וואי אני לא מאמינה שהוא יצא!

שנים שלא כתבתי בפורום,אבל אני עוקבת כמעט כל יום. אני עוד זוכרת את השבועות האלה שהפורום היה נטול אנשים ולפעמים רק דיברנו על ה"אולי" יש תיכנון לדיסק חדש שלהם...ועכשיו הוא יצא! (חח איזה נוסטלגית אני [: ) אממ ויש לי שאלה -מתי הוא יצא בחנויות ?!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מ-ד-ה-י-ם ../images/Emo70.gif

מהו השיר שאתם הכי אוהבים? ואו, שאלה קשה .. אמ, אני חושבת ש-Search And Destroy כי תמיד ~לדעתי~ איך שאני שומעת שיר ואני ישר נדלקת עליו זה השיר שבדר"כ אני הכי אוהבת ואיך ששמעתי אותו הוא עשה בי משהו כזה, לא יודעת איך להסבירXD פשוט שיר מדהים :] יש שיר שאתם לא אוהבים? אין שיר כזה אבל הכי פחות אמ, L490 מה זה עושה לכם? קודם כל, זה אני חייבת להגיד שזה הדיסק שחיכיתי לו הכי הרבה מכל הלהקות שאני שומעת! בנתיים קשה לי להגיד איזה אלבום יותר אהבתי, ABL או זה ..>< מה אתם חושבים על כל השינוי הזה? על השימוש בקולות בסאמיט וכו' וכו' זה דבר מאוד מיוחד לדעתי, עד עכשיו לא שמעתי על להקה שעשתה משהו כזה וזה הוסיף מאוד ללחן ובכלליות לשיריםD: שאלה, אולי אני אצא טיפשה אבל.. שיהיהXD למה 100 suns הוא חלק מהאלבום אם זה בעצם חלק מהשיר TIW וזה ממש קצר?>.<

זה לא, הם הוסיפו אותו ארק לגירסא שהם נתנו

להורדה.. והשיר הוא טיפה יותר ארוך ממש שיש אחרי TIW. חוצמזה בדיסק הזה יש עוד שיר קצר escape שהוא מדהים..

TA127

New member
דיי עיצבנו אותי עם זה

ב100 suns הרגשתי מרומה כי זה שיר קצר שהוא כבר חלק משיר אחר... בescape הרגשתי מרומה כי זה שיר ממש ממש ממש קצר (אבל טוב)... ב L490 הרגשתי קצת מרומה כי זה שיר אינסטרומנטלי שקצת חוזר על עצמו... מעצבן אותי שהם החליטו להכניס את השירים האלו כשהיו להם עוד מלא אחרים להכניס...לדוגמא: The believer Pressure Old Blues Song Revenge ועוד כמה שלא שמעתי אבל הם החליטו לא לשים: Treasure Panacea Blitzkrieg

המממ.

אני לא מבינה מה הבעיה בשירים קצרים, בכל מקרה.. escape עד כמה שהוא קצר הוא מדהים- יש בו משהו מאוד עמוס ויפה. לדעתי הם לא היו צריכים להאריך אותו. את 100 suns לא ממש אהבתי גם כשהוא היה אחרי TIW L490- תסלח לי, כן, אבל מי אמר שאם להקה מוציאה דיסק כל השירים בה אמורים להיות אך ורק עם מילים? בדיסק החדש של מיוז יש 3 סימפוניות! הם אולי שרים שם פה ושם, אבל העיקר הוא הסימפוניות. והן מדהימות. גם שיר אינסטרומנטלי יכול להוסיף הרבה לדיסק- לאווירה שלו, למה שהוא רוצה להגיד וזה שיר שבהחלט לא גורע. ב.. למה שהם ישימו בדיסק שירים שהם ישנים ובכלל לא קשורים לאימרה של הדיסק? הם הלכו עם רעיון קוהרנטי- מושלם-אחד- סגור ומסוגר , כל שיר אחר היה גורע ממנו. בייחוד השירים האלה שהם ישנים, ותסלח לי כן? חרושים, וגם לא השירים הכי סגורים בעולם. וממש ממש לא מתאימים לדיסק

RenanaD

New member
לא שומעת עד שהדיסק אצלי ביד

התקשרתי לחנויות, לטאואר רקורדס יגיע אולי בשבוע הבא וצליל אומרים כל יום שהדיסק יגיע למחרת. נקווה שלא אשמע את התשובה הזאת שוב.

למעלה