מה אתם חושבים על THIS IS WAR

מ=ו=ש=ל=ם

מהו השיר שאתם הכי אוהבים? ווואווו אמממ הכללללל !! הדיסק מחובר באופן מדהים עם השירים שמזכירים אחד את השני ויוצרים הרמוניה אבל בו בזמן הם גם שונים ומגוונים אחד מהשני - דבר שנקרא גאונות ^^ אם הייתי צריכה לבחור ממה ששמעתי לפני היציאה של הדיסק זה יהיה this is war ואחרי זה הsearch and destroy וה vox populi וה closer to the edge יש שיר שאתם לא אוהבים? ממששש לאא !! כל השיריםם מדהימים !! אוליי L490 בגלל שאם היו מילים זה היה עוד יותר מדהים מה זה עושה לכם? קודם כל ששמעתי את כל השירים התחלתי לבכות באופן אוטומטי, משמע 3 שעות ברצף של בכי מהתרגשות !! ג'ארד, תומו, שאנון, הרגשתי את העבודה של כל אחד מהם בכל אחד מהשירים. השילובים ברקע כמו הסאמיט והצלילים השונים היווו מדוייקים ומדהימים מה אתם חושבים על כל השינוי הזה? שאהבתי את השירים שלהם מקודם, והם הוכיחו שהם יכולים להתעלות על עצמם ללא הפסקה עד שקשה לבחור איזה שיר שלהם נשמע יותר טוב כי כולםם מדהימים באופן שונה. על השימוש בקולות בסאמיט וכו' וכו'.. מושלםםם !! כל כך מקנאה שלא הייתי שם ! כל הבנות שהיו פה מהפורום בטוח הרגישו את הקול האישי שלהן וגם אני הייתי רוצה להיות מעורבת בדיסק 3>

DarkSecretLove

New member
עוד לא שמעתי אותו

אני לא רוצה לשמוע לפני שאני קונה אותו. אבל אני לא יודעת כמה זמן אני עוד אוכל להחזיק

Death Of Light

New member
אל תקראו אני יוצאת ממש מפגרת.

כנדומני שיש לי פיצול אישיותOO'' אני משנה את דעתי כל שניה! בהתחלה ששמעתי את K&Q וTIW ממש התלהבתי וזה,אבל אח''כ ששמעתי את כל האלבום אפשר לומר שהתאכזבתי
פשוט נורא מוזר לי,אולי צריך לשמוע יותר מפעם אחת כדי לאהוב. מהו השיר שאתם הכי אוהבים? Hurricane
! Night Of The Hunter יש שיר שאתם לא אוהבים? יה. L490, Vox Populi, Alibi מה זה עושה לכם? אני עוד לא סגורה על זה.בשמיעה שנייה זה נשמע לי אחרת לגמרי ממה שחשבתי בפעם הראשונה ולא הייתי צריכה ישר לקבוע שלא אהבתי... אני חושבת שהאלבום כ''כ הפתיע אותי שמיהרתי לפסול. מה אתם חושבים על כל השינוי הזה? על השימוש בקולות בסאמיט וכו' וכו' בהתחלה ביקרתי את האלבום באופן שלילי וכתבתי שיש בו 4 שירים טובים בלחץ! (דונט קיל מי..)אני חושבת שהם היו צריכים למתן קצת את הסאמיטים,כלומר,אני יודעת שזה נורא מיוחד ומעריכה אותם על החשיבות שיש להם למעריצים עד כדי כך שהם נותנים להם לקחת חלק באלבום,למרות שטיפה הגזימו עם ה''No no no'' וה''Ohhh ohhh ohhh''. אלבום שדי לא בסגנון שלהם,אבל בתכלס זה ממש יצירתי וכמו שאמרתי,אני צריכה לעכל את זה... (כן חפרתי! אבל דעתי מורכבת קצת,תחיו עם זה) אה ו..שולה אני דורשת שתכתבי ביקורת!!!!!!!!

STEMINEM

New member
מסכים איתך בכל מילה !!!

חח אני בדיוק כמוך..! אולי עם הזמן אני יאהב ת'שאר

A Modern Myth

New member
טוב אז חפירה:

אי אפשר להתעלם מהעובדה שהאלבום הוא אלבום קונספט, מה שגם ג'ארד אמר באחד מהראיונות על האלבום. אולי אני נתפסת על הדברים הכי קטנים אבל כשהנושא והמטרה של האלבום כל כך ברורה, מכל כיוון שלא אסתכל, זה קצת חוסם את ה.."דמיון" אם אני יכולה להגדיר את זה ככה, של לפענח את השיר ואת המטרה שלו בעצמי. אני אוהבת לנבור וללכת מאחורי כל מילה וכל פריטת גיטרה בכל שיר ופשוט לנתח הכל לבד, לתת לזה משמעות אישית, וכשהכל כל כך באווירת "מלחמה" זה קצת חוסם. אני לא אומרת שזה דבר רע, אני פשוט אומרת שזה דבר מאוד שונה ממה ש30 הביאו לנו בדרך כלל. וזה רק אחד מהשינויים ומהכיוון החדש שהם לקחו. שוב, זה לא רע, זה רק שונה. כששמעתי את האלבום בפעם הראשונה אם לומר את האמת לא התלהבתי משום שיר במיוחד. כששמעתי שוב ושוב נתפסתי במיוחד על Night of the Hunter שהוא שיר מדהים!!!! לדעתי, ואז גם על Search and Destroy ועל Closer to the Edge. כמובן בלי להחשיב את K&Q, TIW ו Hurricane שאותם אני שמה בראש הרשימה כי אותם גם אהבתי מהרגע הראשון ששמעתי. (טוב אולי את Hurricane אהבתי רק מהפעם השלישית ששמעתי אותו, אבל עכשיו אני מאוהבת בו ללא כל שליטה ואני מזמזמת אותו לעצמי בראש כל היום כשאני לא נמצאת בסביבה בה אני יכולה להאזין לו). Alibi באמת מזכיר קצת את AMM באופן ששניהם בלדות שקטות, אבל בAMM אהבתי יותר את הזרימה של המוזיקה עם הקול של ג'ארד. באליבי הוא נשמע לא מתאים לשיר, לא יודעת איך להסביר את זה. כאילו שהמנגינה והשירה הוקלטו בנפרד, בקיצור אני לא חושבת שהקול של ג'ארד מתאים לשיר הזה במיוחד. Vox Populi אני חושבת שהוא שיר נורא נורא מיוחד, הקולות של הסאמיט הוסיפו המון לשיר ולמשמעות שלו, במובן של כולנו יחד במלחמה הזאת ובמובן של המעריצים והלהקה זו מקשה אחת. את 100Suns אמרתי שהוא לא קשור בכלל לTIW כשהוא שוחרר כסינגל, וצדקתי. זה באמת טרק עצמאי חחח לגבי Stranger in a Strange Land יש לי קצת רגשות מעורבים, מצד אחד זה אולי השיר היחידי מכל הדיסק שקצת מתקרב לסגנון האפל של 30 מהדיסקים הקודמים, למרות שאני יודעת שאני לא צריכה להשוות שום דבר לדיסקים האחרים אבל זה דיי בלתי נמנע כשהשינוי כל כך חד ובאמת שהכיוון באלבום הזה הוא לגמרי שונה, כמו שג'ארד אמר שזה אלבום יותר אופטימי מהקודמים ושזה לא דבר שאופייני להם. אני אוהבת את 30 בצורה האפלה שלהם, העמוקה יותר, אבל אולי אופטימיות זה דבר מעולה אחרי כל הכבדות הזאת. בNOTH הכל פשוט במקום. פשוט מדהים איך שהם שילבו את הצרפתית (שמי שתהה בהתחלה היא אומרת "הלילה של הצייד" ולפני הפזמונים היא סופרת "אחת, שתיים, שלוש,חמש"), הצעקה הנשברת של ג'ארד שעושה לי צמרמורות מטורפות בכל פעם שאני שומעת אותה מחדש ב2:10. וואו באמת חפרתי. אני אפסיק פה חחח בשורה התחתונה- האלבום שונה נורא, ואולי אם הם היו מוציאים משהו יותר דומה לשניים האחרים הם היו נמאסים מהר. אז טוב לראות שהחידוש והכיוונים החדשים לא מפסיקים להגיע. אהבתי אותו והוא המוזיקה היחידה שאני שומעת מאז יום שלישי. ואני בטוחה שאני אחרוש עליו עוד המון חח

למעלה