כוסית אש!!! Younha
N Nora Shu New member 10/8/06 #26 לא מכירה ולא ממש רוצה להכיר. זמרות ג'ייפופ הן לרוב לא לטעמי. בואו ננסה משהו נהדר וניסיוני! ג'יירוק XD - Nightmare
לא מכירה ולא ממש רוצה להכיר. זמרות ג'ייפופ הן לרוב לא לטעמי. בואו ננסה משהו נהדר וניסיוני! ג'יירוק XD - Nightmare
V Vivi Sparrow New member 10/8/06 #28 הממ לא יצא לי להקשיב להם, אבל הם נראים ממש כמו בנות [כמו הרבה מהג'יירוקרים P:] KRA!
S Swan Princess New member 10/8/06 #35 לא מכירה, אבל עשו לי פלאשבקים לPanic! at the disco. P: Melon kinenbi
O oracle New member 10/8/06 #38 אגו טריפ של מאנה.. XDD מחליף סולנים כמו גרביים, רק שאף אחד מהם לא מצליח להשתוות לגאקט (טוב, וגם לא לקלאהא.. ^^) המוסיקה גותית לא רעה בכלל, למרות הכל P= Mucc
אגו טריפ של מאנה.. XDD מחליף סולנים כמו גרביים, רק שאף אחד מהם לא מצליח להשתוות לגאקט (טוב, וגם לא לקלאהא.. ^^) המוסיקה גותית לא רעה בכלל, למרות הכל P= Mucc
V Vivi Sparrow New member 10/8/06 #39 שירים מטורפים עם קצב טוב [אני ממש אוהבת את Zutazuta שלהם] KAGRRA
N Nora Shu New member 10/8/06 #40 אהבה מוזיקה מהפנטת, סגנון ייחודי ונהדר! אהה, ישי!~~ הממ~~ Super Junior! [בחזרה לפופ ]
N Nurmidor New member 11/8/06 #44 סופר מדליקים! יש להם שיר כזה שמתחיל במה שנשמע כמו חמת חלילים XD The Seeker
N Nora Shu New member 11/8/06 #46 נשמעים מוכרים אבל אני לא זוכרת O0; האהא המשחק הסתיים. שמעת במקרה את Screw? הם די טובים, אני חושבת. יש לי רק כמה שירים שלהם עד כה, אבל מישהי שמה את הדיסקוגרפיה שלהם בLJ.
נשמעים מוכרים אבל אני לא זוכרת O0; האהא המשחק הסתיים. שמעת במקרה את Screw? הם די טובים, אני חושבת. יש לי רק כמה שירים שלהם עד כה, אבל מישהי שמה את הדיסקוגרפיה שלהם בLJ.
N Nora Shu New member 11/8/06 #48 ברור, מי עוד יקבל התראה על תגובה XD אוקיי. XD קוראים למשתמשת polytone והמספר פוסט הוא 4025 [אני מתוכחמת!!1 XD]
ברור, מי עוד יקבל התראה על תגובה XD אוקיי. XD קוראים למשתמשת polytone והמספר פוסט הוא 4025 [אני מתוכחמת!!1 XD]
N Nurmidor New member 11/8/06 #49 חמודים! ../images/Emo99.gif [אני לא מתוחכמת. אם זה לא היה אחד הפוסטים האחרונים לא הייתי מוצאת את זה בחיים ]
חמודים! ../images/Emo99.gif [אני לא מתוחכמת. אם זה לא היה אחד הפוסטים האחרונים לא הייתי מוצאת את זה בחיים ]