מה אתם עושים בל"ג בעומר?

../images/Emo41.gifמה אתם עושים בל"ג בעומר?../images/Emo41.gif

אני מקווה שלא תהרגו אותי שפתחתי שירשור
אז......
מה אתם עושים בל"ג בעומר?
תספרו D:

just gaya

New member
ממ לא משהו מיוחד

מחר אני הולכת למדורה וזה סתם רגילה כזאת של הכיתה
במקום להיות בהופעה של כהן@מושון

orel4400

New member
ת'אמת שפעם ראשונה נשארת בבית עם החבר :)

ואולי נלך לעשות סיבוב.... לראות מדורות וכאלה של חברים =\

Arctiic Monkeys

New member
אני בל"ג בעומר עושה מדורה D:

בהתחלה מדורה עם החברים מהבצפר ואז אולי באמצע הלילה אני אלך למדורה של חברים שניים לא מהבצפר

עונה לעצמי?O_O../images/Emo38.gif

מדורה D: שכוללת לפחות 4 בירות D: ואול אני אנטוש את המדורה באמצע ואלך למדורה עם אנשים חרים.. ככה עד שימאס D:

שנינה92

New member
מה כבר עושים בל"ג בעומר?

מה שבטוח השנה אני לא אצטרך לדאוג לאנשים שמקיאים / שיכורים . שיזדיינו .
מדורה , אוכל , מנגל , חינגות , צחוקים , שתייה מוזיקה, שמיכות , סתלבט , עירום . מואעאע P: תהנו :)

fatbery

New member
אני לא מבין למה כל הבנות אוהבות את הקטע הזה

של לטפל בזה שכל החברים המפגרים שלהם משתכרים..תנו להם להשתכר להקיא הם הבייאו את זה לעצמם..אבל למרות שבתור מי ששיכור אז הוא אוהב שמטפלים בו כזה....זאת דרך טובה להשיג בחורות כי אז יום למחרת אתה אומר"שיאלללההה איזה שיכור הייתי אתמול...אני ואת התמזמזנו אתמול?ואייי אבל הייתי שיכור אני מצטער עם גרמתי לך לאי נוחות וכל זה.."ואז אם זאת בחורה שאתה רוצה אתה אומר לה את זה.ואם זאת בחורה שרצית סתם לילה איתה אז אתה אומר לה"שיאללה הייתי מזה שיכור אני מצטער עם גרמתי לך לחשוב שאני בעניין..כאילו אאני בעניין וזה אבל אני דיי בקטע של להיות לבד עכשיו.סורי=\" כאן נגמרה ההרצאה בנושא זה.תעשו חיים כל עוד אתם צעירים.תשתמשו בקונדומים.ועל תעשו סמים!לעולם! ומה שכתבתי פה זה תוצאה משעמום אז על תתייחסו לזה

שנינה92

New member
חח מאיפה הסקת שאני אוהבת את זה?

אין לי לב להשאיר חברה במצב כזה , סורי . ועזוב חברה , סתם גם בנאדם שאני מכירה "שלום,שלום" וחברים שלו לא עושים כלום |: , ופה עולה השאלה .. מה לעזאזל נסגר? כאילו אין גבול לאטימות? טוב אבל יש בזה משהו , בקטע שהביאו את זה על עצמם . טוב מה אכפת לי , זין לא עושה כלום השנה :) .

Arctiic Monkeys

New member
אני נהנהת מלהסתכל עליהם עושים שטויות ../images/Emo3.gif

חח תכלס זה מצחיק רצח.. אם נגיד זה היה חברה טובה שלי וזה אז הייתי דואגת לה.. אבל כל האנשים האחרים על הזין שלי :) מישהו אחר כבר ידאג לטפל בהם..

בפעם הראשונה בחיי../images/Emo77.gif

אני נשארת לבד עם החבר בבית שלו לפני שהוא חוזר לצבא כנראה לריתוק של 28 יום

ליעתע

New member
מדורה? ../images/Emo192.gif../images/Emo170.gif

מדורה עם החברים של החבר
והם יעשו על האש על החיות שלהם, ואני אוכל לי טופו או סויה או משהו XD אבל יהיה נחמד, אני אסתדר
הולכים למבצר אנטיפטרוס וזה מגניב אש
וכמובן שלפני הכל הולכים לבקר את המדורות של החניכים בשכונה! חמודים קטנים! אוף אבל כבר יש להם מריבות של "איכככ לא רוצה לעשות איתו! הוא התחיל עם זאת ובלהלהלהללהלה" לנו זה לא היה בכיתה ו'! |:

ליעתע

New member
../images/Emo45.gif

רק כמה חודשים.. אולי חצי שנה. אבל הולך לי דווקא ממש טוב

למעלה