מה אתם עושים בל"ג בעומר?

tal2452

New member
מה הכיף בלהיות צימחונית?../images/Emo4.gif

בשר זה ה -דבר!!

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo45.gifלגמרי!@#

אני לא מסוגלת להבין איך אפשר לחיות בלי לאכול בשר חוץ מזה שזה מ-מ-ש טעים זה גם בריא [במינונים הנכונים, כמו כל דבר] ויעני איפה הכיף בלאכול טופו ולבלוע כדורי B12?

יערולה13

New member
לא אוכלת לא טופו ולא לוקחת כדורים .

זה לא אמור להיות כיף, זה.. לא יודעת איך להסביר את זה.

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifאז יעני אין אפילו תחליף?

לא כיף כמו לונה-פארק-כיף, כיף כמו 'יואו-איך-אני-אסיים-את-המנה-הזאת-אולי-נעשה-תחרות?' בכל אופן, שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעשות מה שהכי מתאים לך =]

tal2452

New member
תקשיבי

כבוד על זה שאת עושה את זה, ותחשבי מה שאת רוצה על זה שזה רצח וכל זה, כאילו אני לא מנסה להטיף לך או משהו ולא לשכנע, אבל ככה זה, יש את שרשרת המזון, חיה אוכלת חיה וכל השיט הזה.. זה לא שהאדם רוצח את החיות (טוב כן, אבל..) האדם עושה את זה בשביל להתקיים בדיוק כמו שהזאב השועל והרבה חיות אחרות. ובואי נגיד ככה- אם כל האנשים בעולם יעשו פתאום צמחוניים אז יהיה יתר של הרבה חיות אחרות, דבר שאולי לא היה אף פעם. אם למדת פעם על מערכות אקולוגיות את בטח מבינה את זה. פאק איזה חפירה... הסופרנרד שבי יצאה

יערולה13

New member
כל אחד מסתכל על זה בצורה שונה

את מסתכלת על זה כשרשרת המזון ואני מסתכלת על זה כרצח של חיה תמימה שלא עשתה שום דבר רע בחיים.ולמה הורגים אותה? כדי שאנחנו נאכל. וזה גם מרגיש לי רע לאכול משהו שעד לפני איזה חודש חי. לכל אחד יש נקודת צפייה שונה על החיים.

ליעתע

New member
יש לך פה טעות

אנשים יכולים לחיות בלי לאכול חיות! כל עוד למישהו יש אפשרות אחרת- אפשר לוותר על מטמעי גופות למיניהם:) חיות טרף בטבע חיבות לאכול בשר כי זה מש שיש להם לאכול, וכי ככה הגוף שלהם עובד. אבל אנחנו יכולים לאכול ירקות נכון? אז למה שלא נאכל רק את זה? ונראה לי שאת פשוט לא יודעת איזה שחיטה זוועתית יש לחיות.. בגלל זה זה נראה לי בסדר, אבל החיות עוברות כזה סבל נוראי, שחוץ מכל האידיאולוגיות שלי, זה פשוט מגעיל!

tal2452

New member
כן, אנשים יכולים בלי לאכול חיות אבל

כמו שאמרתי זה פוגע בשרשרת המזון. חוץ מזה- השחיטה של החיות בטבע לא פחות זוועתית מהשחיטה של בני האדם... ככה שזה בערך אותו דבר בעיני. ואם את שואלת אותי, אני לא יכולה להתקיים בלי בשר
כמו חיות הטרף בטבע

יערולה13

New member
האדם במקור הוא צימחוני...ולא בשרי.

וזה ממש לא יפגע בשרשרת המזון תני לחיות הטרף לצוד מזון ותני לבנאדם שיכול לחיות מדברים אחרים לא לחיות על חיות תמימות ומסכנות שלא עשו לך פאקינג כלום. את יודעת מה אנשים עושים לחיות כדי שיהיה לך בשר טעים? עגלים קטנים שרק נולדו מצמיאים אותם ומרעיבים אותם לפני השחיטה כדי שהבשר יהיה יותר טעים, פשוט נוראי! אני לא מסוגלת לאכול חיה מי שמסוגל שיהיה אני רק אומרת שלא ניראה לי נכון.

tal2452

New member
>>>>>>>

אממ. אני מבינה אותך אבל אני בכל זאת אף פעם לא אפסיק לאכול בשר, אז בואי נסגור את העניין הזה בזה ששתינו נמשיך לאכול/לעשות מה שנכון לנו :) המשך חיים *נטולי-סטייקים-נוטפים-דם* יפים לך. חח לא בכוונה רעה או משהו. בציניות

יערולה13

New member
יאללה ל"ג בעומר

אני יוצאת למדורה שחברים מארגנים הם מביאים נרגילה ואלכוהול לא שותה ולא מעשנת, אבל XL ובריזר
אהה גם בטח אני לא יאכל כלום כי אני לא אוכלת בשר אבל נקווה שהם יביאו סלט שאני יוכל לזלול אותו
יאללה ל"ג בעומר!@#$

Arctiic Monkeys

New member
בריזר זה כן אלכוהול..

ואת בת 13 (לא?) ומוכרים את זה מגיל 18.. וXL זה כמו תרופה.. גועל נפשש
ולמה לעזעזל אתם חושבים שלשתות אלכוהול זה מגניב ?!?! נראלי האנשים היחידים בעיר שלי שעושים ל"ג בעומר נטול אלכוהול זה אנחנו

Maddie

New member
גם אני חשבתי ככה:\../images/Emo185.gif

עד ששתי ילדות מפגרות החליטו לקנות בריזר. סבבה בריזר זה טעים, אבל למה אתם צריכים את זה? בכל מקרה, גם XL אני בקושי אשתה. קולה שליטה

יערולה13

New member
לא שותים את הכל כדי לא להשתכר

שותים איזה שלוק או שתיים במילא לא היה ושתיתי רק XL ונסטי

יערולה13

New member
אנחנו לא חושבים שזה מגניב ><

אנחנו רק אוהבים XL ובריזר אבל היו כמה ששתו וודקה והיו שיכורים מהתחת

just gaya

New member
חחח עם מי הסתובבת?

עם שירה המלאכית שלא שותה או עם איריס השטן?XD

יערולה13

New member
יפה ניחשת XD

ועם עוד הרבה ילדים זה לא ששתיתי משהו חוץ מXL לא רציתי להשתכר לחזור הביתה ולקבל עונש
יואוו נכון שירה רציני מלאכית? כולם אומרים לה את זה!

למעלה