ה האקספקטורה666 New member 2/11/03 #25 תמונה נוספת >>> "רררררררררררררררר".. קצת מצחיק לדעתי שדוקא ג'ימי יתקע כזה מבט בוינסנט (אליס קופר), ולא ההפך, כי וינסנט היה ידוע בתור אחד מטורלל קצת
תמונה נוספת >>> "רררררררררררררררר".. קצת מצחיק לדעתי שדוקא ג'ימי יתקע כזה מבט בוינסנט (אליס קופר), ולא ההפך, כי וינסנט היה ידוע בתור אחד מטורלל קצת
ה האקספקטורה666 New member 2/11/03 #27 הנה משהו נחמד.. "תמיד אמרו לי שאני נראה כמו סיני, שיש לי עיניים מכווצות כאלה, אבל זה בעצם בגלל שכל החיים אני צריך לסבול סולנים שלובשים חולצות מזעזעות!"
הנה משהו נחמד.. "תמיד אמרו לי שאני נראה כמו סיני, שיש לי עיניים מכווצות כאלה, אבל זה בעצם בגלל שכל החיים אני צריך לסבול סולנים שלובשים חולצות מזעזעות!"
ע עדיאל18 New member 3/11/03 #31 מה הוא אומר? איזה דבר מגניב זה גיטרה!!תראה איך אני עושה רעש.נראה לי פספסתי את המיתרים.איך אני מנגן טוב?התחלתי אתמול.אפשר להצטרף ללינקן פארק?מה אתה אומר?אל תירק!!!
מה הוא אומר? איזה דבר מגניב זה גיטרה!!תראה איך אני עושה רעש.נראה לי פספסתי את המיתרים.איך אני מנגן טוב?התחלתי אתמול.אפשר להצטרף ללינקן פארק?מה אתה אומר?אל תירק!!!
I I n n u e n d o New member 3/11/03 #32 מה אתה מסתכל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif
מה אתה מסתכל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif
D Dr Drums New member 3/11/03 #34 OK......... "בלאט!!!" חחח הוא פשוט ניראה פה כאילו הוא מדבר במיבטא רוסי עזבו אני והדימיון שלי........