מה היה בשיעור הרכיבה השבוע?

../images/Emo41.gifמה היה בשיעור הרכיבה השבוע?../images/Emo41.gif

בלאט... השירשור השני עדין קיים.....

Shai Felton

New member
קיים אבל לא קופץ../images/Emo77.gif

ותודה! היום עשינו טיול, היה דיי משעמם כי רק הלכנו - היו טונות של אנשים ביער כי יש שם מחר משהו ממש מעצבן של השומר הצעיר
.... בעע...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

הוא קיים אבל לא קופץ.... טוב אז היום שחכתי שהעבירו לי ת'שיעור לחמש אז נתקעתי עם ענבר..
אז הקיצר עבדנו (לשם שינוי בלי מכשולים) על הג'וג והטרוט ומעברים מג'וג ללופ וסתם עבדנו על הקאנטר. היה כזה אחלהההההההה היה ממש טוב ורמה הייתה מצוינת היום אבל הפסקנו ת'שיעור באמצע- בגלל הפיינטבול...כמו כל שיעור! ואז ירדנו וסתם הברשתי אותה שעה..ו...זייהו

אסף 1989

New member
נוווווו.......

מה הקשר בין לוחמה בכדורי צבע לבין זה שהפסיקו לכם את האימון? מה עושים שם לוחמים בכדורי צבע?

מנסים לירות באנשים

בשביל הכיף... רק ש-אלו כדורי צבע שמתפוצצים אחרי שיורים אותם ולא עושים חור בבן אדם...

אסף 1989

New member
כן, אני יודע מה זה...

אבל מה הקשר בין זה לבין שהפסיקו לכם את השיעור?

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif כי זה הבהיל את

פנטום ועוד סוסה אחת..... אז עינת (המדריכה) לא רצתה שיקרה משהו אז כולם ירדו.

טוי בוי

New member
מה קרה?!

אני לא מבינה למה כל הזמן את אומרת שנגמר! מה קרה?! הפסקת לרכב או משהו?!

JustAlona

New member
אצלנו, לא רוכבים כל השנה.

זה נחשב כחוג, וחוג נגמר ביום שני. קאפיש

TauraMan

New member
השיעור שלנו..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

טוב אז אתמול היה לי לאור ולדנה שיעור, אור על נפו, דנה על טאורה ואני על דיזל. התחלנו עבודה רגילה, דיזל היה קצת דפוק, מאוד לא יציב אבל הקנטר שלו היה איטי ונחמד. עשינו שוב את התרגיל צלב, לא הלך לנו משהו בגלךל הקצב אז ביקשנו משמעון לעבוד רק על כניסה למכשול ואז היה נחמד, היה אפרייט אחד שנכנסים עליו בקנטר הכי איטי שאפשר ולאט לאט שמעון קירב את הקורה, דיזל היה ממש מדהים! ואחר כך שמעון בנה אוקסר צבעוני בטירוףףף ואז דיזל התחיל להביא קפיצות חבל"ז! הוא כזה מללךךךךך!! אבל באחת הקפיצות בנחיתה עיקמתי קצת את הגב ונורא כאב... אחר כך הינו צריכים להכנס בקולקטד קנטר והיה לנו עמוד איזה 5 צעדים לפני המכשול והינו צריכים לפתוח מהעמוד ולהכניס 3 צעדים פתוחים.... היה כיףףף!!

השיעור שלי מאתמול....

רכבתי על 10 ועשינו עקלטונים בקנטר והיה חביב... והיום הלכתי לחנות סוס וקניתי לביוטי בנדג'ים וגם שוט דרסז' ואז יואב הביא לי את השוט במתנה!

Shai Felton

New member
היה כל כך כייף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

בגלל שיש ת'דבר הזה של השומר הצעיר ביער שלנו אז נעם ועוד מישהו הלכו לעשות סיורים בטחוניים על הסוסים, אחד מהם רכב על גיל והם רכבו 3 שעות אז נתנו לו לנוח, בלגל זה רכבתי על אוטי. היא כזאת בובה
לא רכבתי עליה חודש וחצי והיא הייתה מושלמת. רכבתי איזה חצי שעה דראסז', היא הלכה נורא יפה ועבדה על המתג ממש טוב. אחר כך קפצתי איקס ואז אפרייט סתם לחימום. אז עשיתי מסלול כזה - גריד, אחר כך קומבינציה, אחר כך דאבל ואז עוד 2 מכשולים בודדים, זה יצא 12 מכשולים והיא הייתה כל כך חמודה! עשיתי את זה נקי ובכלל היא לא סירבה אפילו פעם אחת כל השיעור והייתה ממש מתוקה. היא הרבה יותר קלה מגיל שזה פשוט מוזר, נעם אמר שבסוף כנראה כן יהיו מקצים נמוכים והוא רוצה שאני יעשה עליה מקצה פונים ועל גיל מקצה רגיל שלא ברור עדיין איזה גובה. קיצר אני ארכב עליה ככה פעם בחודש, כי אין לי ממש בעיות איתה. עם גיל יש - יותר מידי.

:))))

היום שלי! הגעתי עם שיר ולידר וגם טל הייתה שם קיצור לשיר ולידר היה שיעור הן קפצו 70-80 נדמה לי! עם קרמבו ואזארו הלך לשתיהן ממש יפה! בסוף השיעור עליתי על קרמבו ועשיתי תאין אן ווט שהן עשו והוא כזה מאממי! כזה תפוח אדמה שמן!!!!!!!!!!!!!!! ואז היו שיעורים! והכל היה טוב ויפה..... ואז רכבתי והיה קצתאהםמרץאהם! אבל לונורא היה כיף וצחקתי על העצבים של עצמי! ואחרי כל השיעורים והכול שיחררנו את כל הסוסים חוץ ממיסי ואזארו שהיו כבר שטופים במנג'! איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באז הזה הוא הליצן של העדר! רציני עובד אחד אחד ומריץ את כולם! טקילה שומר שאף אחד לא יסתכל על "הבחורה שלו" (ג'ינג'ר!) אם מישהו רק מסתכל עליה הוא ישר שם לי איום רציני חח מתוקים! ובאז ואלאדין שיחקו להם ממש יפה איזה בובי ואז באז נעמד על שתי רגליים וצחקתי כי ככה הוא היה בגובה של אלדין חיחיחי ערבי קטן!.... חחחחח ואמרו לי היום שסיזר בא אלינו לפנסיון ביום ראשון! :) השם נשמע לי ממש מוכר אבל לא זוכרת מי הסוס! וסיפרו לי עוד משהו נחמד ומחר אני הולכת עם עמית (אולי סתיו!) שיר לידר ועוד למכירה פומבית של סוסים בתל אביב סתם ללכת לראות וסה"כ הכל טוב ויפה יותר מתמיד!........ :)

למעלה