טוב אז אתמול רכבתי על טוי בוי!
הגעתי בבוקר לעבוד בקיטנות והיה ממש נחמד כי גם בן וגאי היו והיה ממש מצחיק! גאי יצא עם אביעד ועוד כמה ילדים מהקיטנה שרצו לצאת אז היה ממש נחמד לפי מה שהבנתי מהם! חחחח כולם התפרעו שם מוגלי, סידני והמלט פתחו אחד אחרי השני ורק גלורי וסילבר היו רגועים.... ובזמן שהם יצאו אני עבדתי עם לזלי על תאוריה עם הילדים שמדברים אנגלית {אני והאנגלית שלי! אבל אני בכלל גרועה באנגלית ולזלי מדברת ררק אנגלית...} אז הראתי לכולם בסוף איך מדללים רעמה ואיך עושים צמות ומכינים סוס לתחרות ושוטפים אותו נכון {זו קיטנה שלי ילדים שרוכבים כבר כמה שנים אבל גרועים בתאוריה!!} ודיברתי עם לזלי על זה שממש חבל שבג'וקי רק למאט מאוד אנשים יש תאוריה טובה בבצפר...{לפחות אני אחת מאלו עם התאוריה הטובה..חחח} ואז מי שיצא החוצה חזר אז הקבוצה השניה יצאה למנג' ובנתיים ציונה ביקשה ממני לשטוף לה את דיקסי היא כזו סוסה יפה! פרטית אבל מכזו יפה!!!! סוסת החלומות של כל אחד מרוכבי הווסטרן {סוסת ווסטרן} היא שחורה מדהימה עם פס לבן על המצח ואף ורדרד וגרביים לבנות על הרגליים ויש לה רעמה שחורה ארוכה מדהימה וזנב ארוך ויפה! פשוט מדהימה!
אז שטפתי אותה את המג'ויפת {זו לא מילה} ופתחתי לה את הקשרים ברעמה ושטפתי אותה עם שמפו והיא יצאה כזו נקיה!
ואז כולם חזרו מהרכיבה וטיפלו בסוסים.. ואז אכלנו סנדויצים עם שוקולד ואביעד סיפר לנו על הסדיסטיות שלו לאוגרים...חחח ואז אני בן וגאי נישארנו עד הערב... ובקיצור ב-4 היה לי שיעור אז איכפתי את טוי בוי ועליתי עליו וירדנו למטה רנה הדריכה אותי וצירפה את אייל שרכב על ג'רי עשינו עם רנה שיעור קפיצות והיה ממש טוב! אייל ניסה לקפוץ עם ג'רי והתיאש ממנו ומהמרץ שלו אחרי האפריט הראשון ואני המשכתי עם טוי בוי וקפצתי קומבינציה של 70-80 והיה מעצבן כי הוא כל הזמן סירב או על הראשון או על השני אבל בסוף היה בסדר... ואז טיפלתי עם בן וגאי בסוסים ועזרנו לסמי לקחת תערובת חדשה אז גאי נתן לי תרמפ בעגלה של התערובת וניתקענו באיזה 37467 דברים בדרך וסמי רודף אחרינו שלא נתהפך היה כזה מצחיק!!! אההה ובבוקר עשינו לונג' לשוקי אחרי חודש שלא יצאו איתו מהתא! והסוס הזה כזה אאאר! גאי התחיל את הלונג' והלך לו בסדר ואז החליף איתי והוא עשה קצת באקים אבל בסדרר ואז ביקשתי קאנטר אז הוא פשוט פנה הבתובב ומשך אותי אז פתחתי ספור חדש: "סקי חול עם שוקי" וגם לבן זה קרה פעמיים עם שוקי וזה כזה מצחיק מהצד אני פשוט נשפכתי! ואז אני ובן הלכנו ללמטרוט במנג' הגדול שסמי סם כידי להרטיב את החול אחרי שמחליקים אותו אז יש לנו ממטרה ענקית כזו שהקוטר שלה בכיוון הרוח 22 מטר ונגד כיוון הרוח 7 מטר ושאין רוח 15 מטר!!! אזז עמדנו במנג' כמו סטומים אני ובן ונרטבנו בממטרות ... ששתים נישארו גם בשיעור שלי אז השביטו לנו את חצי מהמנג'! לפחות הן היו 2 קטנות... ובערב נידבו את בן וגאי לנסות חליפה שמתנפחת ברגע שהרוכב נופל מהסוס וזו חליפה ענקית וחמה כזו! אף אחד לא יקנה אותה! גם בארץ לא צריך כזה דבר אףף אחד לא רוכב קרוס ראנטרי... וחם! וחיברו אליבהם מיליון חותים וזה היה ממש מצחיק...
הגעתי בבוקר לעבוד בקיטנות והיה ממש נחמד כי גם בן וגאי היו והיה ממש מצחיק! גאי יצא עם אביעד ועוד כמה ילדים מהקיטנה שרצו לצאת אז היה ממש נחמד לפי מה שהבנתי מהם! חחחח כולם התפרעו שם מוגלי, סידני והמלט פתחו אחד אחרי השני ורק גלורי וסילבר היו רגועים.... ובזמן שהם יצאו אני עבדתי עם לזלי על תאוריה עם הילדים שמדברים אנגלית {אני והאנגלית שלי! אבל אני בכלל גרועה באנגלית ולזלי מדברת ררק אנגלית...} אז הראתי לכולם בסוף איך מדללים רעמה ואיך עושים צמות ומכינים סוס לתחרות ושוטפים אותו נכון {זו קיטנה שלי ילדים שרוכבים כבר כמה שנים אבל גרועים בתאוריה!!} ודיברתי עם לזלי על זה שממש חבל שבג'וקי רק למאט מאוד אנשים יש תאוריה טובה בבצפר...{לפחות אני אחת מאלו עם התאוריה הטובה..חחח} ואז מי שיצא החוצה חזר אז הקבוצה השניה יצאה למנג' ובנתיים ציונה ביקשה ממני לשטוף לה את דיקסי היא כזו סוסה יפה! פרטית אבל מכזו יפה!!!! סוסת החלומות של כל אחד מרוכבי הווסטרן {סוסת ווסטרן} היא שחורה מדהימה עם פס לבן על המצח ואף ורדרד וגרביים לבנות על הרגליים ויש לה רעמה שחורה ארוכה מדהימה וזנב ארוך ויפה! פשוט מדהימה!