מה היה בשיעור הרכיבה השבוע?

טוי בוי

New member
טוב אז אתמול רכבתי על טוי בוי!

הגעתי בבוקר לעבוד בקיטנות והיה ממש נחמד כי גם בן וגאי היו והיה ממש מצחיק! גאי יצא עם אביעד ועוד כמה ילדים מהקיטנה שרצו לצאת אז היה ממש נחמד לפי מה שהבנתי מהם! חחחח כולם התפרעו שם מוגלי, סידני והמלט פתחו אחד אחרי השני ורק גלורי וסילבר היו רגועים.... ובזמן שהם יצאו אני עבדתי עם לזלי על תאוריה עם הילדים שמדברים אנגלית {אני והאנגלית שלי! אבל אני בכלל גרועה באנגלית ולזלי מדברת ררק אנגלית...} אז הראתי לכולם בסוף איך מדללים רעמה ואיך עושים צמות ומכינים סוס לתחרות ושוטפים אותו נכון {זו קיטנה שלי ילדים שרוכבים כבר כמה שנים אבל גרועים בתאוריה!!} ודיברתי עם לזלי על זה שממש חבל שבג'וקי רק למאט מאוד אנשים יש תאוריה טובה בבצפר...{לפחות אני אחת מאלו עם התאוריה הטובה..חחח} ואז מי שיצא החוצה חזר אז הקבוצה השניה יצאה למנג' ובנתיים ציונה ביקשה ממני לשטוף לה את דיקסי היא כזו סוסה יפה! פרטית אבל מכזו יפה!!!! סוסת החלומות של כל אחד מרוכבי הווסטרן {סוסת ווסטרן} היא שחורה מדהימה עם פס לבן על המצח ואף ורדרד וגרביים לבנות על הרגליים ויש לה רעמה שחורה ארוכה מדהימה וזנב ארוך ויפה! פשוט מדהימה!
אז שטפתי אותה את המג'ויפת {זו לא מילה} ופתחתי לה את הקשרים ברעמה ושטפתי אותה עם שמפו והיא יצאה כזו נקיה!
ואז כולם חזרו מהרכיבה וטיפלו בסוסים.. ואז אכלנו סנדויצים עם שוקולד ואביעד סיפר לנו על הסדיסטיות שלו לאוגרים...חחח ואז אני בן וגאי נישארנו עד הערב... ובקיצור ב-4 היה לי שיעור אז איכפתי את טוי בוי ועליתי עליו וירדנו למטה רנה הדריכה אותי וצירפה את אייל שרכב על ג'רי עשינו עם רנה שיעור קפיצות והיה ממש טוב! אייל ניסה לקפוץ עם ג'רי והתיאש ממנו ומהמרץ שלו אחרי האפריט הראשון ואני המשכתי עם טוי בוי וקפצתי קומבינציה של 70-80 והיה מעצבן כי הוא כל הזמן סירב או על הראשון או על השני אבל בסוף היה בסדר... ואז טיפלתי עם בן וגאי בסוסים ועזרנו לסמי לקחת תערובת חדשה אז גאי נתן לי תרמפ בעגלה של התערובת וניתקענו באיזה 37467 דברים בדרך וסמי רודף אחרינו שלא נתהפך היה כזה מצחיק!!! אההה ובבוקר עשינו לונג' לשוקי אחרי חודש שלא יצאו איתו מהתא! והסוס הזה כזה אאאר! גאי התחיל את הלונג' והלך לו בסדר ואז החליף איתי והוא עשה קצת באקים אבל בסדרר ואז ביקשתי קאנטר אז הוא פשוט פנה הבתובב ומשך אותי אז פתחתי ספור חדש: "סקי חול עם שוקי" וגם לבן זה קרה פעמיים עם שוקי וזה כזה מצחיק מהצד אני פשוט נשפכתי! ואז אני ובן הלכנו ללמטרוט במנג' הגדול שסמי סם כידי להרטיב את החול אחרי שמחליקים אותו אז יש לנו ממטרה ענקית כזו שהקוטר שלה בכיוון הרוח 22 מטר ונגד כיוון הרוח 7 מטר ושאין רוח 15 מטר!!! אזז עמדנו במנג' כמו סטומים אני ובן ונרטבנו בממטרות ... ששתים נישארו גם בשיעור שלי אז השביטו לנו את חצי מהמנג'! לפחות הן היו 2 קטנות... ובערב נידבו את בן וגאי לנסות חליפה שמתנפחת ברגע שהרוכב נופל מהסוס וזו חליפה ענקית וחמה כזו! אף אחד לא יקנה אותה! גם בארץ לא צריך כזה דבר אףף אחד לא רוכב קרוס ראנטרי... וחם! וחיברו אליבהם מיליון חותים וזה היה ממש מצחיק...

אני שמחה שרכבת על טUטי

ומזזזזזזזזהההההה???אין לנו תאוריה טובה???? אני ידעתי מלא דברים שאביעד לא ידע......טוב אולי אני גם היחידה.... \חבל שהכל נגמר ... אני כבר מתגעגעת ואני באה אולי יום שני ויום רביעי יש לי כנראה שיעור עם אביעדוש!!! בטח עם טוי בוי היפיופי שלי (ושלך...) טוב אז בייי

TauraMan

New member
לא רכבתי אבל..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

נסעתי לתל אביב ב4 בבוקר ובדרף חזרה (בסביבות אחת כזה) שיכנעתי את אבא שלי לעבור דרך דני היי ואורוות הקיסר. את דני היי מצאנו בשניה ולפני שהחננו את האוטו ראיתי את קרן יוצאת עם ג'רי ללונג'. צילמתי אותה איתו והלכתי אל ביג'יי
אוי הוא כזה מושלםםםםם!!!! וצילמתי טונה תמונות! אני עוד מעט אשים! אז יצאתי לראות את קרן עושה לונג' לג'רי, הוא מה זה חתיך!!! אחר כך לקח לנו ש-נ-ה להגיע לבית חנניה ושהגענו היה נעול, הסתכלתי דרך הסורגים וזאת אורוה ממש יפה!! ראיתי את הפונים! איזה קטניים!! ואת הראש של אלאדין מעל הגדר ונראה לי מיסי היתה בתא או בחצר הכי הכי רחוק מהשער, סה"כ אורווה ממש יפה!! ואז עברנו ליד מעגן מיכאל ושיכנעתי את אבא להכנס לשם לראות את התינוק שלי (שלג) אבל היה שם נעול, ראיתי את שלג ולא יכלתי להתאפק טיפסתי מעל הגדר ורצתי אליו
אוי הוא כזה מושלםםםםםם!!! עוד איזה כמה שעות אני אשים תמונות, אני פשוט מתה מעייפות...

טוי בוי

New member
טוב אז בסוף לקחתי גם היום שיעור עם

גור {נתתי לו עוד צ'אנס...הבחור מסכן הוא פשוט עמד ושאל אנשים אם הם רוצים לעשות איתו שיעור כאילו הוא נחת עליהם מין הירח} בקיצור לקחתי את השיעור ב-4 וחצי במקום ב-6 וחצי והיתי על המלך
{טוי בוי} וקפצנו במנג' הקטן... בונא הבחור מוזר לגמרי הוא שם לי קוולטי אז עברתי מעליהם ואחרי שעה הוא שם לי איקס וכזה אומר לי אם הסוס עובר לפני לקאנטר אל תיבהלי זה בסדר! כאילו מה אני לא יודעת לקפוץ?! ואז זה הגיע בסוף לאפריט אחרי שצעקתי שאני יודעת איך לרכב ולקפוץ! אבל אפרייט של 50 כזה עלוב למרות שזה נחשב שיעור טוב כי לא היו לי סרובים או הפלות.....חחחחח אבל מה שכן טוב היה שעבדנו על הדברים הקטנים... לפחות... וטוי בוי היה כזה ממי ואחרי זה טיפלתי בו ובכול הסוסים אחרי שגור החליט שהיה לנו שיעור בשבוע הבה ושהוא יגביע לי ת'מכשולים...חחח טוב אז דיברתי עם אדר שאמרה לי שגם לה הוא כל הזמן רוצה ללת שיעור ולא נעים לה להגיד לו לא...ושהיא ממש רצתה לצרוח לו לשיעור שלי שיגביע את המיכשול ושאני יודעת לרכב...חחחח טוב היה ממש מצחיק שגור חשב שאני לא יודעת לקפוץ אבל לא נורא.... לא היו איתו עוד שיעורם ולא היה לו עוד צ'אנס... ואז טיפלתי בסוסים וכל זה והלכתי הביתה...

היום הארוך שלי!

התעוררתי ב8 וחצי בבוקר ואז התארגנתי ואז נסעתי. מתי שהגעתי לאורווה של דניאלה איכפתי לי את סטלה ואז עליתי... אחרי חימום של כמה דקות התחלנו לעבוד על מעברים מטרוט לעצירה וסטלה הייתה מצויינת! רק חצי עצירה קטנה והיא עוצרת בלי בעיות! ואז עבדנו על לעשות מין ריבוע כזה שכל פעם שצריך לפנות אז עוצרים ועושים סיבוב על הקידמיות[turn on the forehand] כדי שיהיו פניות של מין ריבוע כזה.. והיה יחסית ממש טוב! ואז התחלנו לעבוד על לגילד..! וסטלה כל הזמן ניסתה להוביל עם הכתפיים אבל תיקנתי אותה. ועשינו לגילד מקו מרכז, ואז לגילד מהפינה עד ל-G, ואז לגילד לקו הרבע ואז משנים את כיוון הלגילד, ואז לגילד מהפינה ל-X ומ-X לפינה הבאה רק בלגילד לכיוון השני . ואז עשינו מעברים מהליכה לקנטר וסטלה הייתה ממש חמודה! והיה לי את השיעור רכיבה הכי טוב שהיה לי אי פעם!! כי אני ממש הרגשתי מחוברת לסוסה! ואז הייתה לי קליניקה עם גילי שדמות בחווה איפה שביוטי ורכבתי על 10 והיא הייתה פשוט מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת!!!!! בהתחלה היא הייתה בסדר עד שהגיעו כמה ברווזים והתחילו להבהיל את כל הסוסים והיא התחילה לדפוק לי פתיחות בכל המנג'! אבל אחרי שזה קרה גילי אמרה לי בשיא הרצינות "וואו! איזה ישיבה טובה יש לך..!"[אז לפחות יצא מזה משהו טוב בסוף... חחח] ואז עשינו תרגיל של אקוויטיישן והיינו צריכים לעשות מעבר לטרוט ואז ליד שני קונוסים לעבור עצירה ואז מעגל לכיוון השני ואז שמסיימים את המעגל עושים עצירה ואז הולכים אחרוה כמה צעדים. ו-10 פשוט התנגדה בכל המעברים! היא כזאת אהבלה!! וגילי הייתה ממש חמודה והיא מדריכה ממש כיפית..!

תכירו-(כנסו כולם!!)

לא לא! זה ל-א אזארו1 זאת רק התאומה שלו! קליאו! היא בול אזארו היום הבסאנו אותה@ היא מושלמת! אופי של מלאך צעד של ריחוף אין עליה! פשוט מותק של סוסה! כמובן שהיא כבר התחברה לצוות של הגודזילות ושיחררנו אותם יחד היום! הנה כמה תמונות למרות שיצא מטושטש כי היא כל הזמן זזה! אני ממש שמחה ממנה! היא בובה! היא מושלמת!!

עזרה

עם את רוכבת בחווה של דניאלה גרוס את יכולה לגיד לי איפה החווה שלה תודה!!!!!!!!

וואייי זה היה אחד הימים הכי ארוכים!

פפפפפפ אז באתי לחווה ב-8 בבוקר! היה לי שעור ב-9 עם אבא שלי ואליעד עם ליאון!! פפפ אנשים היה כל כך חחםםםם!!!!!! ומשום מה כולם החליטו שהם קושרים תסוסים באורוות אז היה שם ממש קשה לעבור!!... טוב אז עליתי על הסוס ב-9 והיה כל כך חם!! הייתי בטוחה שאני לא שורדת את האימון!! קיצרר התחלנו חימום והכול ואפולו היה מושללללםם!! ממש הוא עבד כל כך טוב על המתג והתעגל ממש... ועצירות הוא עשה כל כך טובבב!!!... ואחר כך קפצנו והיה לנו להגיע לאיקס קטן בטרוט על הברכיים והיו 3 קוולטים לפני שבין כל קוולט לאחר היו 2 צעדי טרוט ואז היה לפני האיקס התיישבות לשנייה.. קיצר בזה לא היה משהו.. ואז אחר כך הוא הרים את האיקס לאפרייט ואז באנו בקאנטר על הברכיים ואז ב-3 קוולטים היה התיישבות! ומזה התחיל להיות מעולההה!! מממששש אני סידרתי לו תצעדים כל כך טוב ורק פעם אחת בילבלתי אותו!!!!... ובסוף האפרייט הפך לאוקסר של 100-1.10!! ואפולו אכל את זה בקלילות!! הוא לא נגע ולא הפיל פעם אחת! אחר כך היה לנו לבוא למין קומבינציה של אוקסר קצת באלכון, אוקסר נמוך של איזה 80 ואז 3 צעדי קאנטר אבל פתוחיייםם ואז אפרייט... אז האפרייט בסוף היה 1.10 ואליעד הפסיק אחרי שהאפרייט היה 90 כי נקרעה לו הארכובה.. חוסר מזל!.. והיה פעם אחת שבאתי ואז אפולו נכנס עמוק מדי לאוקסר אז הוא הפיל את 2 הקורות ותאפרייט קפץ נקי אבל ליאון אמר שזה לא נורא והבאתי אותו מעולה! ואז באתי שוב הרמתי לו תראש וממש החזקתי אותו ואז באתי לקומיבנציה הזאתי והיה מושלללללםם!!! הוא קפץ כל כך טוב איייןןן.. קיצר הייתי ממש שמחה היום!!.. ואז שטפתי אותו עם שמפו(דרבון של אליעד).. פעם ראשונה שאני שמה לו שמפו מאז שהוא אצלי... והיה כל כך שווה!!... ונשארתי בחווה עד הערב כי היינו אמורים לתרגל את אפולו לעלייה לקרון!!! אבל היה אי הבנה ואבא של יפתח לא הביא את הג'יפ וגם לא את המפתח לקרון!!... פפפפ אז סתם נשארתי כל היום בחווה
...... מעצבןןן... אבל בצהריים אני, ליאון ואליעד הלכנו לאכול ואליעד עשה לנו סיבוב בכל העיר!!!!! חחחחחח והגענו בדיוק ב-3 וחצי לשעור של ליאון בחזרה אחרי היקוף של כל רמת גן ות"א!!.. וזהו היה ממש כייףףף.....

טוי בוי

New member
לא היה לי שיעור אבל באתי לחווה עם

שירית כידי לעבוד בקיטנה....... והיה ממש נחמד הילדים שיש עכשיו סתומים הקיטנה הקודמת היתה יותר שווה.......! אז גאי נתן לי היום שוב טרמפ על המריצת תערובת והיה ממש כיף ציונה כימעט צרחה עלינו כי צרחתי שם כמומשוגעת כי כימעט התהפכנו!!! ומרטנו להמלט את הרעמה... ועשיצי תאוריה על ניקוי ציוד {שירית אומרת שציוד זה הצד החזק שלי!}... ומחר אני יעשה את הלונג'ים כי בן וגאי נקרעו היום בלונג'ים וגם בגלל שכל הילדים שם כימעט דוברי אנגלית! אז שירית אומרת שיש לי אנגלית הרבה יותר טובה וגם שבן וגאי לא ממש יודעים ללמד ובלונג'ים צריכים ללמד את הילדים על הישיבה הנכונה ואיך להחזיק מושכות וכאלה ושירית אומרת שאני הרבה יותר טובה מהם..... {תאוריה מנצחת יש לי...חחחחח}..........

למעלה