מה היתם רוצים בעונה הבאה

mmmbam

New member
הוהו, יהיה מצחיק}-[

הייתי רוצה שתהיה שופטת חדשה (לא שופט - שופטת!) ביצ'ית במיוחד עם יציאות הזויות ולא מהעולם הזה, שתחליף כמובן את ג'ניס (הו, צער הפרידה
).
הבנות יטוסו ל...אלפים/למדריד/ישראל
-חייבת להיות ביץ' אחת מהגיהנום -כוסית על שחשה ברמות -מטומטמת אחת שחושבת שהיא גאונה -שובבה אחת שאוהבת לעבוד על אחרות -פוטוגנית אחת שמרימה את האף ופוטוגנית אחת שלא -אחת שמשתכרת הרבה -אחת שמתחילה עם צלמים ודוגמנים בכל פוטושוט -מישהי מיוחדת, מצחיקה מאוד, שיש לה דעה משלה... קיצר, בריטני
-מישהי שאוהבת לריב -מישהי שלא נראית מי-יודע-מה טופמודל, אבל יש לה תמונות טובות ואישיות נחמדה, ואז בסוף היא תנצח
חחח הרכבתי לי נבחרת חלומות
מקרים מיוחדים?... ריבים, והרבה }-[
הבנות ישחקו עם... ג'וליה רוברטס!
הן יעשו פרסומת ל... המ... ל... אויש, נתקעתי. יש לי!!! למזון כלבים!!! או לחומר ניקוי!!!
ירידות של השופטים... אני אשים דברים שדביר אמר לי
"הייתי אומר שהיא די דומה לאספרגוס" "את דומה לאתרוג בלי פיטם" "את מכוערת הבוקר, ואת מזכירה לי חמורת בר שוודית שעשתה כינוס איברים במחסן!" "יא ארנבת שאוכלת במבה עם מזלג!" טוב די, יש לי עוד מלא, אבל אין לי כוח....
טיירה לא תכניס את ההורים שלה דמט!!!
יאללה, חפרתי. שלום ולהתראות!

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחח

"הייתי אומר שהיא די דומה לאספרגוס" פרסומת למזון לכלבים
חחחח ענק!

mmmbam

New member
כן, כי הוא כזה דביר, אז הוא החליט

שאני דומה לאספרגוס [ולעוד כל מיני דברים...
]. וגם צליל אמר לתום: "אתה מתחתן עם גלידה ומתגרש ממנה כי היא נמסה!!!" XDDDDDDDDDDD בכלל, יש לנו כיתה מסטולה
החלטתי להיות לשנייה מטומטמת, אז שימו לב: קיראו עוד על מסטוליותה של כיתת "ערבה", בשרשור יציאות מצחיקות בפורום מוניקה סקס
XDDDDD

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif

יכול להיות נחמד . הן יכולות להצטלם אם בדואי וגמל בדרום ולעשות פרסומת לתה

למעלה