מה השיר שהכי הייתם רוצים שיהיה בהופעה

XoLilMissLolaoX

New member
אני אלך על.....

Fallen welcom to the univers savior זה מה שעולה עכשיו לראש.....חחחחח ממש מקווה שישירו אותם....

orLeto

New member
from yesterday

or kings & queens בגלל שכיף לשיר את קינגס איתם ופרום יסטרדיי זה השיר שאני הכי אוהבת שלהם!!!!

ווואל...לא רק שיר אחד.....

Echelon, השיר שמלווה אותי הכי הרבה. R-Evolve, השיר שמדבר אליי כל תקופה, לא משנה מה. תמיד נכון אצלי. Battle Of One - צלצול השקמה (אחלה קצב יש בזה, אבל מבהיל ברמות על הבוקר!) Alibi - מכורה! Night Of The Hunter - כמובן, איך אפשר שלא? (למרות שהוא בטוח יהיה) אני אעצור כאן.

Love Metal 666

New member
עד כמה שאני אוהבת את השירים הישנים../images/Emo242.gif

אני דווקא מאוד רוצה לראות את vox populi, שיר מדהים וזו בטח חווייה מטורפת לראות אותו בלייב ולראות את כל הקהל משתתף ושר ביחד

Love Metal 666

New member
ואם כבר לראות את הקהל משתתף../images/Emo242.gif

גם the fantasy יכול להיות מעניין

../images/Emo224.gifbuddha for mary

שיר אחד הטובים
... תכלס אני אשמח אם הם ינגנו כל שיר מהדיסק הראשון עם כל הלחישות האלה..
ואלוהים...אני מתהה לשמוע בלייב את ג'ארד אומר flyy!!

RenanaD

New member
מהחדש Hurricane ו-Closer To The Edge

השניים האהובים עלי... למרות שאני יכולה לדמיין את כל הדיסק הזה בלייב. מ-ABL - The Fantasy ומהראשון - Buddha For Mary

XoLilMissLolaoX

New member
מבחינתי זה לא שאני לא רוצה לשמוע שירים מTIW

זה פשוט שברור שינגנו את רובם ואת הטובים שבהם וגם 2 שירים שם הם בערך דקה מה שמשאיר מקום לעוד שירים.....

The Mission ../images/Emo223.gif

Search and destroy
חח עכשיו כל פעם שאני שומעת אותו אני מדמיינת אותנו שרים איתם בקהל ואומרים 'אוו אווואוו'

מוסיפה! ../images/Emo223.gif

Night of the hunter , אני יודעת שהם בטוח ינגנו אותו, אבל פאק, אני מתה לשמוע כבר!!!!1 ו- The fantasy. *-* ו- The modern myth , שמשום מה, התחלתי רק עכשיו ממש להקשיב לו.. ואי, הוא מדהים. *הצתה של פלורסנט*

STEMINEM

New member
Automatic, I imagine, I believe

וואיייי שמעתי את זה הרגע.. אם אין את זה אני חותך

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהאה@#%

לא הייתי רוצה שההופעה הזאת תגמר לעולם#%$ אוף לחשוב שיהיו רק איזה 13 שירים=\ טוב כמובן את TK וFY @#%@#$% והייתי רוצה את: א ביוטיפול לאי דה פנטזי קרפריקון סירץ' אנד דיסטרויייי ועוד:)

למעלה