מה יהיה בעדכון ביום חמישי

gindis

New member
../images/Emo41.gif מה יהיה בעדכון ביום חמישי ../images/Emo41.gif

לפני שאנחנו מעלים את העדכון השבועי אני רוצה לשמוע תגובות
מה יהיה בעדכון ביום חמישי
1. הוספנו פסיקים לתוצאות הקרבות + לפעולות המרגלים. 2. תוספות ושינויים בטילים בליסטים... * תוכלו לראות מעכשיו באיזה סוג ראש נפץ תקפו את המדינה שלכם. * ישנם יותר פרטים על כל מתקפה בליסטית. * כאשר תוקפים עם ראש נפץ גרעיני אז, מעכשיו נלקח בחשבון גם כמות האדמה החופשית של האויב שלך. (ישמיד יותר אדמה) * מעכשיו יהיה לטילים בליסטים יותר קשה לפגוע, לכן תצטרכו לשפר את רמת הדיוק פגיעה של הטיל בליסטי (ראה טכנולוגיות חדשות) * אפשר לראות בחדשות העולמיות את סוג התקיפה הבליסטית (רגיל, כימי, ביולוגי או גרעיני) 3. טכנולוגיות חדשות... * רמת דיוק לפגיעה של טיל בליסטי - ככול שתשפרו את הרמת דיוק של הטילים בליסטים שלכם כך תוכלו לפגוע ביותר מטרות. (7 שלבים טכנולוגים) * מסכות גז - למשך 3 ימים לא ישפיעו התקפות כימיות או ביולוגיות על המדינה שלך! (ל-3 ימים) (אחרי 3 ימים המסכות גז לא יהיו שמישות ותזדקקו לרכוש את האופציה הזו שוב) * לוחמה אלקטרונית - יאפשר באופן חד-פעמי לשלוח מטוס לוחמה אלקטרונית, שישבש את הראדרים של האויב. (חד-פעמי) (אופציה זו מאפשרת לך לבצע הפצצה אווירית על האויב, כאשר טילי ההגנה שלו לא רואים את המטוסים שלך. רק מטוסי האויב עדין יכולים לראות את המטוסים שלך והם ינסו להגן על מתקני המדינה) 4. נוספה דרך חדשה להרוויח תורים ואדמה דרך תורים אקסטרה. גיוס חברים - על כל מבקר שמגיע למשחק דרך הלינק שלך תקבל בונוס נחמד. *** אנחנו נוסיף את האופציה לרגל אחרי מוקשים רק בשבוע הבא ***

RED OR DEAD BS

New member
נחמד מאד.

בסוף פיתוח הטכנולוגיה של הבאליסטיים אז כל טיל יפגע בכמה מטרות?

RED OR DEAD BS

New member
ובנוגע למסכות הגז

האם לא עדיף שזה יהיה משמעותי לתקיפה אחת ולא לשלוה ימים, כמו המוקשים שלאחר תקיפה אחת נהרסים? כמה בערך זה יעלה? תודה.

tza690

New member
השיפורים מעולים!../images/Emo13.gif

רק הלוחמה האחקטרונית לא נראה לי משהו

HuriCaN

New member
כרגיל ערן

אחלה עידכונים!!! הכי טוב תותחני ביותר כל הכבוד!!

itayzaid

New member
לערן!!!

הרבה פה הם דבריפ טובים אבל זה רק יקשה על הדירוגים להתקדם!! וזה ישאיר את מי שבמקום הראשון במקום הראשון.... לא יהיה עיניין...

Eylon3

New member
אני הבאתי לערן את הרעיון האחרון!

אני הבאתי לערן את הרעיון האחרון של להביא לחבר תלינק זה לא פיייר ביקשתי ממנו שירשום לי תגובה על הרעיונות אבל הוא רק לקח ולא נתן קרדיט לא פיצוי ואפילו לא תשובה או תודה!!!!!

achilles23

New member
זה מסוכן

אם אני לא טועה, ששחקן נשאר בלי אדמה הוא מפסיד במשחק, אז עכשיו אפשר לגמור מדינה לגמרי עם הטילים הבליסטים כי הם הורסים גם אדמה שאין עליה מפעלים

DTLAND

New member
הרעיון של ההגריעיני שמשמיד גם אדמה

בלי מפעלים גרוע אל תשים את זה זה יהרוס את כל המשחק ואם כבר תעשה שיהיה אפשר להשתמש במסכות הגז ל24 שעות לא ל3 ימים

illusion5

New member
תגובה

היי רעיונות טובים אבל אני נגד המטוס שמשבש את כול הפעילות של הרדאר ממצב קיצוני אחד תיקנתה למצב קיצוני אחר אפשר לעשות שבמצב כזה יהיה לטילים מאוד קשה להוריד מטוסים אבל לא להפוך אותם לחסרי שימוש לגמרי ובקשר למסיכות אני גם חושב שזה צריך להחזיק מעמד במשך נניח יום מהרגע שתקפו אותך בהתקפה כזו כמו במציאות ששומרים מסיכות וכשיש התקפה מוציאים אותם והם נשחקים מהר וצריך להחליף

Kps

New member
בקשר ללינק

זה עלול להתחיל להיות כמו אאוטוור שזה יתחיל להיות מופץ בכל הפורום בהתחזות למשהו אחר ואנשים יתחיל לשנוא את זה.. לפי דעתי אסור לעשות את זה יש גבול לנואשות שבה צריך להפיץ את המשחק. זה נואש מדי לפי דעתי. וחוץ מזה אנשים שאין להם כל כישרון אסטרטגי במשחק וישחק כמו איזה ניוב יוכל להיות טוב רק בגלל שהוא מפיץ טוב את הלינק, שבכלל לא קשור למשחק, וכן אנשים פופולאריים שיש להם חברים יהיו בעלי יותר תורות - זה לא הוגן, אין לזה קשר למשחק.

ERANJAINT

New member
שיפורים אחלה!

אבל המסיכות גז שישפיעו למשך 24 שעות וזהו.... יותר טוב הטילים הגרעיניים תבטל שישמידו גם אדמה חופשייה בקשר ללוחמה האלקטרונית זה טוב סוף סוף יהיה למטוסים שימוש הולם!

dragonit12

New member
השיפור של הטילים הגרעיניים גרוע

עכשיו אם נגיד יהיה לי 1000 אדמה פנויה כנראה יהיה מספיק לשלוח 1000 טילים כדי להשמיד את שאר הדמה וזהו המדינה נמחקה השיפור הזה גרוע !!!!!

levy boy

New member
כמה יעלה המסכות????

אסור שזה יעלה קצת כי כולם יעשו את זה וזה יוריד את הערך של הטילים נגד טילים אני אומר 3 מילארד לכול פעם!!!! אני יודע ששלוש מילארד זה הרבה ושביל מדינות חלשות אבל אסור שזה יהיה כזה קל להשגה וכל אחד יוכל להשתמש בזה באופן קבוע רק במצבי חירום אז ערן כל לצומת ליבך את הערך של הטילים נגד טילים

tenen

New member
מבקש הבהרה

בכמה אחוזים ירדו הטילים הבאליסטיים למול הטילים נגד טילים כאשר הכל משופר עד הסוף?

WhQuestion

New member
לא הבנתי משהו עם הלוחמה אלקטרונית..

כתבת שם כמה פעמים "חד פעמי"... השיפור הוא חד פעמי כמו טילים כימיים נגיד? חד פעמי אפשר לשלוח תמטוס הזה וזהו? חד פעמי אפשר לשלוח על אותה מדינה ואי אפשר יותר עלייה רק על אחרות ? חד פעמי וזה מנטרל את כל ההגנה לתמיד ואפשר לתקוף כמה שרוצים? אעאעאעאע זה לא מובן... תודה

למעלה