מה יהיה בעדכון ביום חמישי

omri gshock

New member
יש לי גם פתרון מקורי למוקשים

בשביל לשים מוקשים מעכשיו יהיה צריך על כל אלף אדמה שיש לך לשלם 50 מיליון כלומר אם למישהו יש 5 אלף אדמה הוא צריך לשלם 5*50.000.000 הבעיות שנותרו הם מה לעשות עם האנשים שיש להם כבר עכשיו מוקשים ומה לעשות אם למישהו גונבים אדמה או מישהו גונב אדמה או פשוט עובר אלף נוסף הפתרון הוא שברגע שהבן אדם נכנס למשחק מתבטל לו המוקשים מוחזר לו הכסף ויש לו אפשרות במחקר ופיתוח לחדש את המוקשים לפי החישוב החדש יקר או זול יותר

אילתי20

New member
גרוע....אבל נחמד

אני יגיד לך למה אחי....כי ברגע שאין לי מוקשים בגלל שגדל לי האדמה פשוט תוקפים אותי ומרוויחים הפתרון הוא שברגע שיש לך 50 אדמה רק 50 אדמה יעלה לך סכום מינימלי של כסף בוא נגיד 50 מליון שקל וזה ישאר ככה עד שילימו לו את המוקשיםגם עם יהיה לו 5000 אלף מוקשים...

tenen

New member
עדיין לא ענית על השאלה עם הטילים?

בכמה אחוזים ההגנה שלך תגדל כאשר ישנם כל השיפורים?

avikkarpel

New member
ערן כנס בבקשה

כל השינויים הם אחלה אבלללללללללללללל העניין של הלינק הוא מיותר לגמרי לדעתי זה סתם יהרוס את המשחק. תחשוב על זה טוב טוב לפני שאתה מבצע המשחק יהפוך למשחק מעצבן כמו יתר המשחקים שעושים את זה.

Fire Of Heaven

New member
אחלה שיפורים../images/Emo70.gif

למעט שמסכות גז יהיו 3 ימים. זה המון זמן במושגים של זמן משחק. גם אם במציאות הם טובים ל-3 ימים (דרך אגב מאיפה המידע הזה ?) אזי במשחק הם אמורים להיות טובים ל 3 שעות אולי. דבר נוסף אולי תוכל להוסיף את שעת האירוע לחדשות, כלומר שאם מישהו תקף אותי אז אוכל לראות גם באיזה שעה זה קרה ולא רק באיזה יום. כמו כן אם אתה מגדיל את עוצמת האטום אזי רצוי גם להגדיל את המחיר שלו. כי זה נשק מאוד הרסני. בקשר ללינק רצוי שתעשה את הבונוס רק אם אותו אחד גם ירשם למשחק. אחרת זה עלול לגרום לאלפי לחיצות פיקטיביות.

dipdip

New member
שאלה לערן

האם בשיפור של הטילים האטומים זה אומר שמעכשיו אם המדינה שלי תקפה מדינה אחרת וחיסלה את כל המפעלים שלה, ונשאר לה נגיד 1000 אדמה (בהנחה שאין לה טנ"ט) אז אם אני אשלח 1000 טילי אטום זה ישמיד לה את כל האדמה שנותר לה?

למעלה