מה עשיתי בשיעור הרכיבה?

TauraMan

New member
אוי היה כל כך טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

התחלנו שעל המנז' דרסז יש 4 אפרייטים בגובה 40 ס"מ אפרייט ב-B, ב-E, ב-A וב-C עבדנו על קצב איטי רגוע ואחיד, כניסה קבועה, יציאה על רגל נכונה, הכל רגוע מאוד! ועשינו פעם אחת כדי לראות כמה צעדים ממכשול למכשול ופעם שניה הינו צריכים לעשות את אותו מספר, זה לרוב היה 7-8, זה היה מעולה!!!!!! עשינו את זה גם על ימין וגם על שמאל אז התחלפנו על הסוסים. אני עליתי על קאיה ואורן עלתה על דיזל ואור ודנה התחלפו בינהן. קאיה פשוט עובדת כל כך כיף! למרות שאני עדיין לא אוהבת אותה.. היא יורדת על המתג במין קלות חמודה כזאת והקפיצות שלה היא כאילו משקיעה בהן אבל לא מרגישים אותם.. חחחחח אורן כמעט נפלה מדיזל בהתחלה, דרורי! הוא עשה לה מה שהוא עשה לך... חחחחחחחח מטורףףףףףף ואז עשינו ארבעתנו ביחד קופצים. אני ואור על מושכה ימין ודנה ואורן על מושכה שמאל, היה רק חוק אחד, אסור ש2 אנשים יקפצו ביחד את אותו מכשול באותו זמן.. היה קשה אבל הצלחנו!! והמנז' דשא החדש שלנו כמעט מוכן! יאי!!!!!

TauraMan

New member
חחחח כן.. עוד שבוע ../images/Emo8.gif../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מכינים לידנו מגרש כדורגל ועוד שבוע הדשא יצמח לגמרי ואני ואור הולכות לחגוג שמה...

TauraMan

New member
אנחנו נשתלט עליו... בטוח!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

חחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif חמווווד

חחחחח זאת רכיבה ראשונה שלה עליו... כי יש לו חתיכת קפיצות לסוס הזה..

טובבב אז אני לא....

רוכבת כבר מיום חמישי של שבוע שעבר.. כי קרה משהו לסוס שלי.. אני לא יכתוב תסיפור כי הוא ממש ממש ארוך.. ומי שיודע אז הוא יודע... והוא היה בחופש ל-5 ימים.. עד אתמול כל יום עשיתי לו הליכה של 10 דקות.. ואתמול הוא החלים.. והוא כמו חדש..
.. אז שיחררתי אותו במגרש הקטן במקום לעשות לו לונז'.. כי ברור שהוא פשוט יתפוצץ בלונז'.. הוא היה עם מרץ חבל"ז!!.. והיה עדיף לשחרר אותו במגרש כבר ושיעשה מה שהוא רוצה.. אז שיחררתי אותו בעשרים ל-9 בערב אחרי שכל השעורים הסתיימו.. וד"א בונים לנו כנראה מגרש מקורה במגרש הקטן.. יאייייי
.. אז חזרנו לסיפור.. אז שיחררתי אותו והוא סוס כל כך מדהים!!.. הוא בהתחלה תקע 2 באקים.. וזהו והלך.. ואז התפלש.. חחחח התגלגל מצד לצד... והוא דאג לכסות כל פינה בגוף שלו בחול!! ואז הוא עשה הליכה איזה 10 דקות ועמד.. ושהוא עומד הוא כזה עומד בגאווה עם חזה מורם וראש למעלה.. ממש מדהיים! אני חייבת לצלם אותו פעם אחת שהוא בחוץ... ואז רציתי להבהיל אותו קצת שירוץ.. אז כזה ירדתי ממשהו שישבתי עליו ואז החלקתי על הקורה וכמעט נפלתי ורק מזה הוא נבהל והוא התחיל לרוץ.. וואייי איזה ריצה הוא דפק שם!!!... פפפפפ והוא הרים את הזנב הקצרצר שלו למעלה... ותקע כאלו באקים!!! שיווו מדהיים! זה היה כל כך יפה.. והוא כזה רץ בגאווה במגרש והוא גם התחיל אחר כך לנטר כזה בקאנטר כמו סייח.. חחחח חמוד!!!!!!1
ואז שהוא עשה טרוט.. הוא הרים שוב את הזנב והוא פשוט ריחף.. הוא עשה פתיחות צעד כל קו ישר.. והוא ממש ממש פתח תצעד.. והוא גם ממש ריחףףף!!! הייתה את השנייה הזאת שהוא באוויר.. ואני ואולגה לא הפסקנו להתפעל!!.. ואז נתנו לו הליכה אחרי שהוא השתחרר והוציא את כל הבאקים והמרץ שלו... ואז יהודה בא והרס את הכול.. הוא אמר לי להכניס אותו זה היה כבר 9 ועשרה.. ואז באתי לחצי המגרש.. והיה עוד חצי לעבור.. ואז הוא הסתכל עלי ובא אלי.. חמווווד!.. ואז שטפתי אותו וטיפלתי בו.. איזה חמוווד!!. והיום אני יעשה לו לונז' או שאני ירכב.. נראה..

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

רכבתי על גיל, עשינו דראסז' איזה חצי שעה ואז נעם העלה את המסלול ל-105-110, קפצתי אפרייט איזה 4 פעמים ואז את המסלול, היו לי שני סירובים - שוב על שטויות! ממש וזה גם לא היה מכשולים בעיתיים (כמו המיים
), לא משנה אחר כך קפצתי שוב את אותו מסלול ושוב היו שני סירובים, שניהם בגלל שאיזה מטומטמת אחת נתקעה לי בתוך המכשול
. אחר כך קפצתי קומבינציה, המטרה הייתה לבוא לאט ולהכניס 2 צעדים ואחר כך 3, והצלחתי. סה"כ גיל היה מעולה, וכל הסירובים היו בגללי. אחר כך חיכינו בחווה עד 19:00 ובאה סוסה מאפיקים להרבעה אצל פיקולו, בדיוק התחלתי לעזור ואז אבא שלי בא והייתי חייבת ללכת
באסה!

צדק8

New member
תגידי שי

ה-3 מכשולים האלו שהם אחד אחרי השני והאחרון זה "מים", זה קומבינציה ?

Shai Felton

New member
מה?!?!?../images/Emo77.gif

אין שום 3 מכשולים שהאחרון זה "מים" יש 3 מכשולים שזה הירוק, כחול עם מזרון("מים" עלק) וכתום, זה קומבינציה, בין הירוק לכחול זה 2 צעדים ובין הכחול לכתום זה 3 צעדים.

צדק8

New member
לומשנה !

העיקר שהבנת !! ^_____________^ אז קפצתי קומבנציה !!!.. מאגניב... דיי אני חייבת להפסיק להתלהב מעצמי *נותנת לעצמה סטירה*

Shai Felton

New member
אה ו...../images/Emo77.gif

כפיר לא ממש מרגיש טוב, שחר תתכונני, הוא בטח יהיה במנוחה איזה שבוע או אולי פחות, תלוי.... זה היה ממש מפחיד, והיה לי פאקינג דה ז'ה וו, אני ממש מקווה שזה לא יהיה חמור יותר

צדק8

New member
../images/Emo10.gif

מצדי שאני לא ארכב עליו יותר... הכי חשוב זה שהוא ירגיש טוב
קטן שלי
אני יהרוג מישהו אם יקרה לו משהו יותר חמור !!!!!!!!!

Shai Felton

New member
אני יהרוג אותך אם יקרה לו משהו...

פחחח.. אבל הוא אכל קצת, לא הכל... הוא לפחות לא נשכב, והוא עדיין אוהב עוגיות
אז מצבו סביר.....פחחח... לא נראה לי שזה ממש רציני......

צדק8

New member
אם

יקרה לו משו בגללי, את יכולה להרוג אותי אבל לא נראה לי שתספיקי כי אני העשה את זה קודם
טחחחח...כפיר תמיד אוהב עוגיות
אבל הוא מופרע..הוא לא מחכה שיביאו לו ת'עוגיה..הוא דוחף תאף שלו..טחחח..ואז ילדות קטנות ומעצבנות שרוצות לתת לו עוגיה כי משעמם להן נבהלות

למעלה