מה עשיתי בשיעור הרכיבה?

Shai Felton

New member
נתתי ל ורק כדי לבדוק../images/Emo77.gif

עד כמה מצבו נורא.... פחחחח...גבע בשלב מסוים גם גזרים/סוכר/עוגיות לא היה אוכל.... אז כפיר פסיידר.... תראי מצבו לא כזה נוראי, הוא קצת לא מרגיש טוף....

צדק8

New member
את

גורמת לי לצחוק ולהיות עצובה באותו הזמן... זה לא טוב !!!

Shai Felton

New member
אנחנו מדברות בנושא הפורום../images/Emo77.gif

אין סיבה שזה יהיה במסרים

צדק8

New member
../images/Emo4.gif

זה לא שדיברתי על הדיסק שקניתי אתמול בקריון. דברנו על כפיר...

מה דורוני../images/Emo35.gif כנסי../images/Emo70.gif

מאיה זו שרוכבת על יו על אקונה ועל ג'וני, את בטח מכירה... קיצר היא חברה שלי
אז והיא בדרך כלל **תמיד** עושה נקי אז היא ווינרית, יש לה כבר נראה לי איזה 1234579865 רוזטות ו- 1234 גביעים, קצת ירדתי מהפסים, אבל אין על דורון. גם את ווינרית! בעע מתה עלייך
עידוד - את אוהבת אותי
חחחחחחחחח בעע

TauraMan

New member
אני יודעת מי זאת.. ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היא רוכבת מדהיייייים!!! חבל"ז! אבל מה הקשר למה ששי כתבה?

כנסי..

היא רוכבת מדהים זה נכון וזה קשור בגלל שהיא מאפיקים והיא הייתה שם דורני לא כתבת שאת אוהבת אותי- הא? שי תנסי לברר לי מי הסוסה גמאני אנסה אצל מאיה...

mkuzi

New member
מה?????

איזה אפיקים??????????? איפה אפיקים???????? מה אפיקים???????????? ואני לא כותב כאילו יש לי אקדח ליד הרקה........... אני פשוט סקרן....

Shai Felton

New member
שהסוסה להרבעה הייתה מאפיקים../images/Emo77.gif

וגם המאיה הזאת ועוד כמה בנות היו שם... חבל שהייתי חייבת ללכת...

mkuzi

New member
עוד פעם: מה??????

איפה הישוב הזה אפיקים נמצא בדיוק????? בצפון????? כמה מחברי הפורום היו שם?????? כלומר אם היו שם ילדים שמתכתבים בפורום?????? ושי פלטון: למה הכוונה "חבל שהייתי חייבת ללכת"???????

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

הגבתי לדורון, היא לא הבינה איך מה שאבישג כתבה מתקשר... לאדעת איפה זה אפיקים, אבל כן בצפון. לא היו שם ילדים שמתכתבים בפורום, הייתה שם איזה ילדה שאבישג מכירה, טוב מי לא מכיר........ והייתי חייבת ללכת, וזה חבל

טוי בוי

New member
רכבתי היום! על שמוני!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אז הגעתי בערך ב-2 ו10 דקות עם לירון שבאה איתי. ואז בידיוק גילית כמה צרות יש.... לג'סיקה יש זיהום בפה אז כל היום אני לירון וסמי טיפלנו בה עם כל מיני תרופות...בלכעס!
ואביעד יצא עם סילבר החוצה והם התהפכו אז יש לסילבר תחבושות על הרגליים וגם שמי ואני הזרקנו לו....
[איכס] אז אושרת שיררה את ג'רי ואני את שמוני
ואושרת ואני עשינו לו לונג' בלי חבל! הוא פשוט הסתובב סביבנו ושאמרנו טרוט או קאנטר או הליכה הוא עשה את זה...
{זה אומר שהסוס מכבד אותך ב-100%} ואז עבדנו על זה שהוא ילך אחרינו שקוראים לו והוא היה כזה מושלם
שפוט פוני שמוני!
. ואז החזרתי אותו ובמקביל לירון היתה ליד עם ג'סיקה כידי שתוכאל דשא כי היא לא אוכלת בגלל הזיהום.... אז היא לא אכלה ובאתי עם שמוני שכן אכל את הדשא אז היא קינאה בו וגם ניסתה לאכול!... והחזרתי את שמוני ואושרת {מדריכה} את ג'רי ושטפנו אותם ואת ג'סיקה. ואז היה בערך 3 אז איכפנו תסוסים. וחיקינו ששמוני וג'סי יתיבשו. ובנתיים אכלנו בוטנים והעברנו את הזמן עד 5 {ב4 וחצי סימנו את הסוסים}. שב-5 בערך אייל
הגיע שהיה אמור לרכב ב-6 וחצי עם רנה על ג'רי ואני היתי אמרוה לרכב על שמוני
ב-6 עם רנה.. ואז רנה נזכרה להתקשר ב-5 שהיא חולה ואתמול היא שלחה לכול התלמידים שלה לש יום חמישי אסמס אבל רק אני אוייל לא חזרנו אליה אז היא נזכרה לומר לנו שהיא חולה...חחח מסכנה בקיצור לא היה לי שיעור. ואז אמרתי את זה לאושרת ואייל בכל זות רכב על ג'רי כי הוא לא עובד... ואושרת אמרה לי שלרכב על שמוני בכל מקרה כי הוא מצריך לעבוד וזה ששחררנו אותו לא מספיק... אז איכפתי אותו ועליתי ולירון ישבה בצד והסתכלה... ובמקביל היה לאושרת שיעור קפיצות...ומאיה {מדריכה לשעבר} הגיע והיא מתחליה לעבוד שוב...
אז רכבתי על שמוני והלך לי חרא בחימום! המנג' היה מוחלק ולח מהממטרות שזה היה טוב מאוד... אבל שמוני לא זז ולא כלום! והוא היה קשה כמו תחת! ואז התחלתי קצת קאנטרים וטרוט ישיבה וזה השתפר... ואז עבדתי על הטרוט ישיבה ויש לו טרוט כזה נוח! חבל שלא גיליתי כודם!!! למרות שאני רוכבת עליו מלא זמן! אז אני יתחיל לרכב עליו דרסאג' ואני יעזוב את ג'רי... אהוא הלך מהמם! הוא היה ממש טוב לאומת החימום
!!!! ואז עבדתי על הליגלד שלי! והוא פשוט הלך מדהים! בניגוד לג'רי יש לו אחלה של טרוט ונוח לשבת עליו בליגלד אז הליגדל יצא ישר...חחחח והוא הלך מהמם! בסוף אני קולטת את אושרת מסתכלת עלי בכזה חיוך...ואז שאלתי אותה איך הוא הולך והיא אמרה שממש טוב אבל חסר קצת רגל..אז ניסיתי לשפר והוא הלך מדהים! שמוני מלך!
ואז עשיתי איתו קצת פלינגצ'ינג' והוא עשה את זה יפה....נחמד כזה בסד לא כמו הליגלד... אז חזרתי לליגלד והוא הלך לי ממש טוב ..
ואז אחרי 40 דקות רכיבה נתתי לו קרור ארוך! והחזרתי אותו ושטפתי אותו, הוא בכלל לא הזיע למרות שעבדנו די קשה... וגיליתי שהוא בן 13 ולא 20...חחח שירית חושבת שהוא בן 20...ווירדית! אז שמוני שלי רק בן 13 הוא צעיר!!!!!!! חחחחח טוב לא להגזים אבל יש לו עוד הרבה מאוד זמן! וטיפלנו {לירון ואני} בכל הסוסים,נתנו עם סמי תרופה לג'סי וסילבר ואז אבא שלי בא והלכתי! ופרנקי התחיל לתקשר...מוזר...
שמוני!!! כל פעם שאני רוכבת עליו אני מתאהבת בו שוב אחרי ההפסקה שהיתה לנו......{של איזה 3 2 חודשים}...

TauraMan

New member
הרכיבה שלי היום!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היה כל כך כיף!! נחתתי על יום טוב של טאורה אז הוא היה קל על המתג וכל זה, חמוד! קיצור סתם רכבתי.. ומאוד נהנתי! מצורפת תמונה!

למעלה