היא מקומית.. ויש לה צעד חמוד. ויש לה גם צוואר ענק.. והוא עוד עדיין לא מפתוח לגמרי אז הוא עוד יגדל... יהיה לה צוואר כמו צוואר של אנדלוסי מתי שנתחיל לעבוד איתה עגול.. כי עכשיו עם ההמלטה והכל אני רק רוכבת עליה כדי לשחרר אותה ואני לא עובדת איתה על שום דבר.. רק על קצב רגוע. ובסוף חודש הבא היא ממליטה!!!!
ויהיה לנו פיינט קטן.. או חום-לבן או שחור-לבן כי האבא פיינט טהור חום-לבן.
היום היה לי אימון קפיצות אחרי שבועיים שלא קפצתי.. וואיי היה ממש ממש ממש כייף!!. בהתחלה עשיתי לו לונז' עם שמבון.. יותר נכון ליאון עשה והראה לי איך לעשות.. זה כל כך יפה.. וזה ממש ממש בונה את הסוס! הוא עיגל את הצוואר, את הגב, והכניס ממש את הרגליים האחוריות מתחת לתחת... הוא היה מדהים ככה!!.. ואחרי זה עליתי עליו אז הוא שיחרר קצת את החוזק של השמבון.. ואז ממש הרגשתי הבדל והרגשתי שהסוס דוחף את עצמו עם האחוריות וכל הגב עגול.. והיה ממש כייף לרכב ככה.. את הפתיחות על קו ישר הוא עשה מדהים! וגם העצירות היו מרובעות וממש יפות!!.. ואז הוא קצת הידק את זה.. והוא עבד מדהים.. אחר כך התחלנו לקפוץ והיה ליין כזה... (יפתח גגם היה בשעור איתי).. ואת הקפיצה הראשונה שהייתה הוא הפיל.. זה היה משהו כמו 60.. ואחרי זה הוא קפץ ממש ממש יפה.. והוא לא נגע.. בסוף קפצנו שהיה בליין 3 מכשולים של אין אנד אווט של 60-70 ס"מ.. שהמכשול הראשון היה חצי איקס.. ואז צעד קאנטר אחרי 3 המכשולים של האינ אנד אווט ואז אפרייט של מטר.. והוא קפץ ממש יפה.. ונכנסנו בישיבת קפיצות האמיתי שזה חלקיק שנייה לפני שממש מתרומיים מהאוכף... ואז באנו בישיבה קפיצות הזאתי שלא יושבים מעל המכשול.. ממש לפני שמתרוממים באנו לאפרייט של 90 ואם הסוס היה עובר לקאנטר אז לתת לו.. ואז קאנטר על הברכיים ואז באנו לאוקסר של מטר ו-3 צעדים לפני מתיישבים ומדרבנים וסופרים את הצעדים! והוא קפץ אדיייר! היה כל כך כייף!!!! סוס מושלללללםםםם!!!