מה עשיתי בשיעור הרכיבה

ווינגז

New member
השיעור שלי

לא בדיוק שיעור... הגענו ביום ראשון בבוקר ועבדנו כרגיל... ילד אחד באורווה הביא את הסוסה שלו שתהיה שם כמה ימים, ואז בלילה ישנו בחווה.... המנהל של החווה העיר אותנו ב4 בבוקר, איכפנו סוסים ויצאנו לכיוון הים ככה בחמש.... הגענו לים בערך בשש, והייתה שם דיונת חול גדולה, אז כל הקבוצה של הסוסים עמדה ביחד וסוס סוס בתורו עשה קאנטר עד למעלה ולמטה בהליכה כמה פעמים... (אני לא רכבתי בים.... אני פחדנית.... חח
) אחר כך ניסו להכניס את הסוסים לתוך המים, והילד שהביא את הסוסה שלו הוא היחיד שהצליח חלק-הסוסה נכנסה לו ישר למים והתחילה ללכת שם בכיף... אבל בסוף כל הסוסים נכנסו.... יצאנו מהחוף והתחלנו ללכת לכיוון ההר... הרבצנו קאנטרים שם שחבל"ז... ירדנו לחווה אחרי חמש שעות של רכיבה בערך... והלכנו לישון... חחח

TauraMan

New member
אפשר..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בזמן שרכבנו עם שמבון על דיזל קפצנו עם זה, עבדנו עם מושכות גרמניות על הקרקע, וקפיצות קטנות עם שמבון, ומסלולים גבוהים עם מרטניגל נייד. מעל קפיצות קנטות לא אמורה להיות בעיה עם שמבון כל עוד הוא משחורר מספיק כדי שהסוס ימתח את הצוואר שלו..

דורוני תסבירי לה מה זה שמבון...

ותשימי תתמונה של זה עם טאורה כי אין לי כוח להסביר שוב..

TauraMan

New member
גם לי אין כוח ../images/Emo8.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

טוב.. נענה בקצרה.. שמבון הוא עזר רכיבה המחובר מהחגורת בטן למתג לקודקוד של ראש הסוס. הוא שם לחץ על הקודקוד ובכך שומר את הסוס עם הראש למטה, המשקל הקל שהשמבון שם על המתג הוא משמ קל ובא בצורת משחק טיבעיצ של העזר עם הפב של הסוס בקצב תנועות הרשא של הסוס, מה שגורם לו להשאר כמה שיותר יציב עם הראש. השמבון הוא עזר מ-ע-ו-ל-ה ללונג', בעיקר לסוסים צעירים... מצרפת תמונה.

Dr Uwe Schulten

New member
my sweaty

this aid in your picture isnt a chambon but a gogue here in this link you can see what is chambon www.tds-saddlers.com/ProductDetails.asp?PCLinkID=3418

השיעור שלי ביום ראשון

הייתי על פליקס עם תמי ועשינו שינויי כיוון באמצע השינוי כיוון כלומר במרכז ב- x עוברים לטרוט צעד אחד של טרוט ואז קאנטר לצד שני. ופליקס היה כזה בובון, ירד על מתג, קפץ לקאנטר, עבד עם האחוריים טוב. והיה לי שיעור פצצתי אגב- זו אבישג

הי הי ++כנסו++

ממחר אני לא פה אנחנו יוצאים לטיול עם הסוסים ישנים שם והכול שיר לידר אני והמדריכים מעניין איך יהיה אני יוצאת ב 6 בבוקר מהבית על מיסינקה אני אצלם ואנסה להעלות תתמונות!!! אז ביוששששששששששששששששששששששש

שיעור שהיה לי אתמול

על הפוני שלי לשעבר... שטלנד (די נמוך) 1.03 רכבתי בלי אוכף עשיתי פוני גיימס!!! היה אחלה אולי אני אצא לתחרות חודש הבא... הקטע הוא שאני שונאת את משחק התפוח...אני אסביר אם מישהו לא מכיר... ויש אותו בכל תחרות... אחר כך רכבתי על הסוסה שלי,קפצתי ללא ראשיה והכל...קשה להאיט אותה לפני הקפיצה בלי מושכות אלא רק בישיבה... עוד כואב לי הגב... עשיתי את זה כבר בסוף שבוע אבל לא בקפיצות... מחר יש לי שוב שיעור,אני מחכה לראות מה ג'ולי תעשה לי הפעם,רק לא שוב שיעור שהיא מורידה את האכובות מהאוכף... יש לי אחלה מדריכה,היא בת 16 וניא הייתה בבית חולים שבוע שעבר כי היא נפלה באילוף ואיבדה את הזיכרון... כל התלמידים אצלינו שעוברים 2 כיתות בבית ספר הם מדריכים טוב אני רק עברתי שנה אבל אני בכל זאת מדריכה את הקטנים... אבל שנה הבאה ג'וליאן עובר לקבוצה של הגדולים יותר למרות שהוא רק בן 5... הוא רוכב ממש מעולה!!!(טוב אני המדריכה שלו...) וזהו...

TauraMan

New member
כבר אין לי כוח לרכב..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אתמול רכבתי עם נטע על 5 סוסים, היום על 4, 2 עם נטע בבוקר ו2 אחר הצהריים לבד... אז היום בבוקר אני ונטע לקחנו את טאורה ודיזל, נטע על דיזל אני על טאורה. טאורה היה אידיוט, לא עשה שום דבר, אז סתם ניסיתי לעבוד, לא הלך כלום, אז עשיתי קנטר איטי מסביב למנז על מושכה מאוד ארוכה... ועזרתי קצת לנטע(אם היא תרצה, היא תספר איך היה לה..)על דיזל. אחר כך צילמנו קצת תמונות אחת של השניה, ובגלל שטאורה היה כל כך דפוק אז נטע צילמה אותי בגלופ, שזה הדבר היחידי שהצחלתי לעשות איתו... חחחח אחר כך באחד הסיבובים ניסיתי להאט את טאורה אבל הוא התבלבל ברגליים או משהו ונפל עלי, זה לא היה משהו חזק, לא לי ולא לו. אבל הורדתי אוכף, הלכתי איתו קצת ביד ואז עשיתי לו קומפרסים והרגעתי אותו קצת עם מים, אחר כך עליתי על דיזל, הוא היה די דפוק.. זה בא בימים אצלם.. אבל בסוף היה איך שהוא בסדר, חיסלנו מהר את שני הסוסים ונפרדנו אחת מהשניה.. אחר כך בערב באתי בחמש בערך, אור ביקשה ממני לעשות לנפו לונג', אז לקחתי ראשית בית שמתיחבל,שוט והלכתי לעשות לו לונג', הוא היה ממש סבבה... שטפתי אותו, טיפלתי והבאתי את קאיה, היא ניסתה אותי קצת בהתחלה, עמדה על שתים, באקים ושטויות.. אבל אם החזקתי אותה בעבודה על המתג כל הזמן היא היתה בסדר ולא חשבה על עמידות על שתיים... שסיימתי שטפתי אותה טיפלתי בה והבאתי ראשית רכיבה ורכבתי על אלמוגי בלי אוכף... איזה מתוווווק!! שסיימתי אני וירדן התחלנו לחשוב על שיר לאורווה.. נסיים אותו מחר...

צדק8

New member
אין לך כוח לרכ-ב ???

רעהההההההההההההההההההההההההה....
שי ! את מביאה ת'סכין ואני מנקה אחורי המעשה ... סתאאאאם
גם לנו יש שיר
אני ועידו בעצם הקמנו את להקת "ג'וניקה סקס" השירים בנויים על הלחן והמילים של רוב השירים של מוניקה סקס..כולם חוץ מאוכלת מהצד.. .

היה כיף ומתיש

עשינו מלא טרו ומעגלים וגם אקלטונים בסוף השיעור עשיחנו קאנטר ובוקשי נשאר לי כוח,ובטרוים כמעט כלך הזמן דרסתי את המדריכה שלי. אח"כ הובלתי בשני שיעורים,ואח"כ טיפלתי בכמה סוסים וניקתי רסנים בקיצור העבודה תמיד אותו דבר אחרי השיעורים

למעלה