מוכרים/מפרסמים/מחפשים/שאר ירקות

שלום, ארצה לשתף שתי יצירות חדשות

שלום לכולם, שמי יואב אפרון ואני מלחין ומוסיקאי. לאחרונה סיימתי לעבוד על שתי עבודות חדשות וארצה לשתף ולהציג אותן בפניכם. שמן של היצירות - "Obsession" ן- "Misconception" והן נמצאות בבלוג העבודות שלי. העבודות הן חלק מפרוייקט רוק/מטאל מתקדם תזמורתי (עם השפעות ג'אז, פופ-רוק וקצת קיטצ') שאני עובד עליו כבר כמה חודשים. שתיהן בגדר דמו ונעשו בתוכנה Digital Performer 5 בעזרת סמפלים וסינטים בלבד. הייתי שמח להרחיב על כל עבודה אבל כל זאת ועוד תוכלו לקרוא בבלוג העבודות. נכון להרגע אני עובד על מילים לשני הקטעים. אודה ואשמח לקבל כל תגובה שהיא, הערה והמלצה. תודה רבה לכולם, יואב אפרון

שלום לכולם!

שלום לכולם! שמי דני, ואני יוצר צעיר בן 17 וחצי. אני כותב הרבה שירים, ומלחין מעט. לאחרונה פתחתי דף יוצר בבמה חדשה, והעליתי לשם גם קאוורים של יוצרים שאני אוהב, וגם לאחרונה, כמה יצירות שלי. אני מאוד מאוד אשמח לקבל תגובות\ הערות\הארות בדף היוצר או \ וגם פה..... תודה רבה! מסנג'ר: [email protected]

Immanence

New member
להקת Immanence בהופעה !!

ב 31 בינואר , יום רביעי הבא , Immanence מופיעים שוב, הפעם בתיאטרון תמונע. למי שעדיין לא יצא להכיר מוקדש באהבה הלינק הבא http://www.myspace.com/immanenceband :)

ilil11

New member
מומלץ לבוא

יום א' 28.1.07 בשעה 22:00 מינרווה-אלנבי 98 ת"א. . דפנה היא זמרת-יוצרת (Singer-songwriter בהגדרה), המביאה לרוק הישראלי קול נשי ובוגר, עם טקסטים כנים ומרגשים ומלודיות מלנכוליות, שעטופות בעיבוד אלקטרוני-פופי. עם אלבומה החדש והייחודי מצטרפת דפנה לשורה מכובדת של נשים חזקות המביאות לקדמת הבמה את הבגרות, הבשלות והאמירה העצמאית, זו שפורטת על נימי הרגש הנשיים העמוקים ביותר. המוזיקה של דפנה מבוססת על הניסיון והחוויות שצברה בשני העשורים האחרונים במהלך עשייתה הלא מוזיקלית דווקא. ניהול מועדון ה"פינגווין" האגדי, הקמת קפה "סוזאנה" וכן הדאנס-בר "לילה", שימרו את דמותה של דפנה כאחת האושיות התל אביביות המשפיעות והחשובות. לפני כארבע שנים, החלה לעבוד על אלבומה החדש, הנוכחי. בהופעה תבצע דפנה שירים מהאלבום החדש שטרם יצא אשר כולל את הסינגלים "עננים" ו"תהומות" בעיבודים מרגשים וביצוע שובה לב. כמו כן, היא תבצע שירים חדשים וייחודיים שלא נכללו באלבום ויכנסו לאלבום הבא. נגנים:יניב דדון – גיטרה חשמלית, שי ברוך- תופים,יונתן גת-בס, דפנה בר ציון- פסנתר ושירה.

MasteOfPuppets

New member
מחפש מתופף מהאזור הקריות /חיפה

אני מחפש מתופף מאזור הקריות או חיפה להקמת להקה בסגנון רוק כבד מטאל ספיד וטראש לפרטים : 215642694 icq- מסנגר : [email protected]

Whorror

New member
Whorror שוברים את הדממה..........

ומגיעים לחגוג יום הולדת בבארבי כפ"ס!!!!!!!!!!!!1 יום רביעי, 7.2.07, שעה 21:00, יוחנן הסנדלר 8 כפר סבא, מחיר כניסה - 40 ש"ח. להקות אורחות: Amalek Eccentric פשוט תבואו.. לביטחונכם האישי ;]

Pink Floyd 8

New member
מחפש חברה' בגיל 15 עד 18 להקמת הרכב

שינגן בעיקר רוק קלאסי, ראגאיי ובלוז. חברה' מאיזור חיפה ועמק יזרעאל בלבד. זה האימייל שלי. [email protected] צרו קשר אם הדבר נוגע לכם

jurgen

New member
הופעת בכורה רן יורגנסון

יום שלישי 30.01 בארבי תל אביב 22:00 מי שרוצה לדעת במה מדובר, אפשר להוריד שירים וקליפים באתר www.ranjurgenson.com או לשמוע במיי ספייס www.myspace.com/ranjurgenson

alonbarzilay23

New member
עזרה בבקשה- מפוחית

התחלתיל נגן על מפוחית וברשותי מפוחית tombo FOLK YOUNG (No.1334) יש לי מספר שאלות... אם מישהו יכול לדעת כמה עולה מפוחית כזו? ואם מישהו יכול להציע לי דרכים ללמוד לנגן שירים של מאיר אריאל/ בוב דילן? אני לומד מספר עם תווים אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם... תודה על העזרה

BANGOS

New member
למכירה צ`לו נדיר במצב נדיר

למכירה צ`לו משנת 1989 מגרמניה במצב נדיר ביותר שמור כמו חדש ללא שום פגם או שריטה כולל תיק מקורי ומקל מקורי הסיבה למכירה נסיעה לחו"ל אם מישהו ירצה אני יעלה תמונה בקיצור אני רוצה עליו 2000 שקל לפי הערכה של כמה מומחים הוא שווה כיום בערך 6000 לפרטים: 0524433681

chimichanga

New member
פיתוח קול

אני מחפשת מורה טוב/ה לפיתוח קול באיזור ת"א.. לא סתם מישהו/י אלא מישהו/י עם המלצות והצלחות.. יש למישהו רעיון : )??

BolraK

New member
פיייי.....כישרוני בטירוף

אין לי ממש מה להוסיף.

היי:)

אני מלמדת פיתוח קול, אם את מעוניינת.. אני זולה (זה הצחיק אותי לכתוב..) אבל אם את מחפשת מישהי עם הצלחות והמלצות...מממ..... אחפש לך:)

היי לכולם!

אף פעם לא כתבתי פה, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשאול מה שרציתי.. רציתי לדעת.. למישהו פה יש את התווים של הטיטאניק ?

tabim5b5

New member
כולם מוזמנים היום לצט החדש!

פתוח כל יום בין 19:00 עד 23:00 בלילה!!! להכיר אנשים, בעיות בגיטרה, נגנים, מוסיקאים וסתם לצטט חייבים לבוא!!! http://www.tab4u.com/chat.html ברק

טל אורן

New member
SIDE בהופעת בכורה בבראקה, ב"ש!

SIDE - הרכב רוק אלטרנטיבי המשלב בין אלמנטים אלקטרונים חדשניים לבין צליל רוק חם והרמוני בהופעת בכורה במועדון הבראקה בבאר-שבע, ביום שלישי ה - 6.2. יוסי שיטרית – שירה, גיטרות אור דהאן - גיטרות שחר ימפולסקי - קלידים דודו חמד - קלידים, אפקטים שי זריהן - בס איתמר אבוחצירא - תופים כניסה - 30 ש"ח לשמיעה מוקדמת - www.myspace.com/sideinfo

ddaalliiaa

New member
ערב מרתק למוזיקאים - מחר

עומרי רונן, רוני בראון, חיים צינוביץ, יוריק בן דוד ונוי אלוש (עורך אתר mooma), ידונו במציאות החדשה שנוצרה עקב כניסת האינטרנט והסלולר לשוק המוזיקה המקומי, וכיצד ישפיע הדבר על התמלוגים ליוצרים, על חברות התקליטים ועל האמנים החדשים והותיקים. הדיון מהווה נדבך נוסף ב'אל תיגעו לי בזכויות' – חודש זכויות יוצרים בבתי הספר 'סאונד' ו'קמרה אובסקורה'. הכניסה חופשית בתיאום מראש. האם האינטרנט מרושש את היוצרים או שמא דווקא מקדם את מכירותיהם? האם שיתוף הקבצים ואתרי תוכן הגולשים יפילו את חברות התקליטים? האם ארגוני היוצרים דוגמת אקו"ם הם אנכרוניסטיים, או שמא הגיעה שעתם הגדולה? ממה מרוויחים האמנים יותר: ממכירות דיסקים? השמעות? הופעות או רינגטונים? ומדוע המתעשרים החדשים של עולם הסלולר הישראלי עשויים להיות דווקא המוזיקאים? כיצד תשפיע כניסתם של ערוצי הרדיו הדיגיטאלי על ההגמוניה של גלגל"צ? והאם חברות הסלולר מקימות לייבלים עצמאיים שישתלטו על השוק? נושאים אלה ועוד, יועלו בדיון מרתק שיתקיים בסוף ינואר בבית הספר 'קמרה אובסקורה' ביוזמה משותפת עם בית הספר 'סאונד' – במסגרת 'אל תגעו לי בזכויות' – חודש זכויות יוצרים אותו מקיימים שני בתי הספר. בדיון ייקחו חלק רוני בראון מנכ"ל הליקון, יוריק בן דוד מנכ"ל אקו"ם, הזמר חיים צינוביץ', ועורך אתר המוזיקה mooma - נוי אלוש. את הפאנל ינחה איש גלי צה"ל עומרי רונן. במהלך הדיון יועלו סוגיות מרכזיות המניעות את עולם המוזיקה המקומי אשר משפיעות באופן משמעותי על עולמם של היוצרים המוזיקליים בישראל. בין השאר ילובנו הקשרים בין חברות התקליטים, איגודי היוצרים וחברות הסלולר, כיצד יוצרים באזז באינטרנט, ובאילו מסלולים כדאי ליוצרים צעירים לבחור על מנת למצוא את דרכם אל אוזנו של המאזין הישראלי. המשתתפים ינסו לחזות לאן מועדות פני התעשייה המקומית בשנים הקרובות עם השתלטות האינטרנט והסלולר על חיינו, ועם כניסתו הצפויה של הרדיו הלווייני, ובעיקר - כיצד כל זה ישפיע עלינו הצרכנים, ועל יוצרי המוזיקה באשר הם. הערב שאורגן על ידי 'קמרה סאונד' - המסלול המשותף החדש ללימודי קולנוע וסאונד של 'קמרה אובסקורה' וביה"ס 'סאונד' - מיועד לסטודנטים של שני בתי הספר, למוזיקאים, וכן לקהל המתעניין הרחב – בתיאום מראש. הדיון ייערך ביום ד' ה-31 בינואר, בשעה 20:00 בערב, בבניין המשותף של בית הספר לאמנות קמרה אובסקורה ובית הספר 'סאונד' – ברחוב ריב"ל 5 בתל אביב. הכניסה לדיון ללא תשלום – אך תיעשה אך ורק בתיאום מראש בטלפון *3511 או דרך אתר בית הספר www.camera.org.il

למעלה