מוכרים/מפרסמים/מחפשים/שאר ירקות

Xknight

New member
אני יוצר ומלחין, מחפש זמר/נגן

ליצירת שירים מקוריים, יש לי הרבה מוטיבציה ומוכן להשקיע:) אני מחולון בן 21. מנגן בגיטרה וקלידים. הסגנון שלי זה רוק אלטרנטיבי בעברית. אימייל/מסנג'ר: [email protected]

yoavr15

New member
דרוש מתופף

דרוש מתופף עבור הרכב גראנג'/רוק מאזור המרכז בני 22+, חומר מקורי המתופף שיבוא יחליף מתופף קיים אנחנו לא מבזבזים את הזמן שלנו על מתופפים שהם לא ברמה או לא בסגנון עם יש מישהו שהוא רציני ומעוניין להתקדם מהר! שיצור איתי קשר כי ישנם עוד פרטים רבים. הלהקה רצינית ביותר ומשופשפת מאוד! יואב 0544942142 http://www.myspace.com/carboncarbon [email protected]

Mister Pinto

New member
שיר שלי להורדה

היי... כתבתי והלחנתי שיר... קוראים לו "אמא של דנה מעשנת מונטנה". אני מנסה לפרסם אותו קצת.. אז אם אתם אוהבים תעבירו אותו... אפשר להוריד אותו מהקישור הבא: http://www.mytempdir.com/1185237 (הוא זמין ל 7 ימים, ברגע שהם יגמרו אני אעלה לקישור חדש). המממ.. רק תזכרו שזה שיר הומוריסטי אז לא צריך כל כך להתעמק על כתיבה, ורמה... (אבל אם בא לכם אז בכיף חח) אפשר לראות שאני חדש בגיטרה חח.. פה ושם יש אקורדים לא קשורים לטון.. אבל בסדר עכשיו כבר למדתי להשתמש בזה אביעד =)

BolraK

New member
כנס

תשמע אחי, כל הכבוד שאתה מנסה ושאתה מתאמץ ומקליט שירים, אבל בתכלס זה מסוג השירים שצריכים "ללכת למגירה". תמשיך לכתוב, תנסה גם לכתוב שירים רציניים יותר (לא שיש לי משהו נגד שירים הומריסטיים אבל צריך הכל מהכל) והלחנים ילכו וישתפרו... אין טעם שתנסה להפיץ את השיר הזה כי אני לא רואה בו ממש משהו שיכול לגרום לאנשים לרצות לשמוע אותו בזמנם החופשי, הוא סתמי לחלוטין (ואני מדבר מבחינת הלחן)..... זאת דעתי כמובן, ואני מקווה שאתה מבין שזאת ביקרות בונה....... בשורה התחתונה- תעזוב את השיר הזה ותעבוד על שיר חדש, זה רק ילך והשתפר.

Mister Pinto

New member
הממ

שמע ניסיתי לפרסם אותו ובינתיים די הולך לי סבבה.. אין לי כוונה להיות יוצר מפורסם או להצליח עם השירים שלי, אני עושה אותם סתם בשביל ההנאה שלי, ובגלל זה אני עושה אותם מצחיקים. שירים אישיים בוא נגיד שאני די שומר לעצמי... ודווקא הרבה אנשים נכנסו אליי לאייסי ולמסנג'ר ואמרו לי כמה שהם אהבו את השיר... בכל מקרה, אני ממש לא זורק את התגובה שלך לזבל, כי כל ביקורת היא בונה (גם אם היא לא ממש נראית כזו), אביעד

tabim5b5

New member
מה דעתכם על הלהקה הזה:

דף הבית של הלהקה (שירים מקוריים) http://www.tab4u.com/7/lehaka.html תגיבו שם בבקשה

BLITZZZZ

New member
דרושות להקות להופעות :)

דרושות להקות להופעות במועדון הסטודיו 49 (המוסד ) צרו איתנו קשר לפרטים נוספים 0547691296 :)

BLITZZZZ

New member
למנהלי הפורום

שלום סליחה על שלא שירשרתי את ההודעה במקום הנכון עכשיו תיקנתי אז אממ אל תמחקו אותה :) תודה .....

לכל מי שמעוניין .......

שלום לכולם אני כותבת ושרה אבל לצערי לא מנגנת על שום כלי מחפשת מישהו שירצה לעבוד איתי על החומר המקורי שלי בתקווה שנקליט אותו וננסה להתקדם אני בת 27 מאזור לוד מעונינים מוזמנים לכתוב לי למייל:[email protected] עד אז שיהיה לכולם אחלה יום........

../images/Emo32.gif זמר ששר בחתונה

מישהו יודע איך משיגים זמר מפורסם ש ששר בחתונה כמו גידי גוב או רון שובל וכו'?

עד כמה שאני יודעת...

זה דרך הייצוג של האמן. למשל, אני יודעת שגידי גוב למשל, וגם יהודית רביץ (
) מיוצגים על ידי "כספית". לפי דעתי דרך שם את יכולה לנסות.

5ליעד

New member
זמרת יוצרת מחפשת נגנים

שלום,אני זמרת יוצרת מאיזור המרכז. כותבת,מלחינה ושרה מזה 7 שנים.מחפשת נגנים מאיזור המרכז במטרה להוביל ולקדם את החומר שלי וכמובן גם להופיע. תוכלו לשמוע כאן מס' דוגמאות לשיריי: http://stage.co.il/Authors/33657 אם אתם חושבים שאתם מתאימים-בבקשה שלחו לי מסר אישי.תודה:)

gabrielr

New member
רוצים לפרסם את המודעה גם בעיתון?

יהיו יותר קוראים, ויותר מגיבים, זה בטוח. הגיליון הראשון של Muziczone עומד לצאת בעוד שבועיים (ולהיות מופץ בכל המרכז בחינם), ולכבוד הגיליון הראשון אתם מוזמנים לפרסם חינם כל מודעה שקשורה למוסיקה. זה לא משנה אם זה הרכב שמחפש נגן, להקה מחפשת מעבד, ציוד למכירה או פרסום אולפן הקלטות ביתי. כל מודעה (שקשורה למוסיקה) בסביבות 15 מלים, תפורסם. שלחו את המודעה אל [email protected] ויצרו עמכם קשר

lady parket

New member
יש פסנתרן\ית+גיטריסט\ית מוכשרים ?

היי... אני גלי בת 20 במקור מחיפה, סטודנטית לשירה בת"א ולומדת פיתוח קול,נמצאת המון בת"א. חוץ ממבצעת אני גם כותבת........בעיקר שירי גאווה,שירים עמוקים. יש לי שיר מקורי שהייתי רוצה לעשות עליו דמו, ובכלל אני מחפשת אנשים\ות חח..מוכשרים בטירוף... שחושבים שהם רוצים לשתף פעולה,אבל רק אנשים רציניים :) לא מחפשת הרכבים או להקות. אני שרה הכל, חוץ ממזרחית,רוק כבד אני מאד מגוונת : דין דין אביב גפן, נינט, קרן פלס,בית הבובות,useless ID, יאלה ביי....

עבודה חדשה! אשמח לקבל תגובות, יואב

שלום לכולם שוב, לפני שבוע פרסמתי שתי עבודות חדשות וכעת ברצוני להוסיף עוד אחת חדשה לרשימה ואחרי כמות התגובות הנפלאה שקיבלתי בפורומים הרבים שפירסמתי ארצה לשתף אתכם ולחוות את דעתכם. במידה ולא שמעתם או נתקלתם בהודעות שלי אסביר לכם במה מדובר, שלושת העבודות הן חלק מפרוייקט רוק/מטאל מתקדם תזמורתי אשר אני עובד עליו כבר כמה חודשים. העבודות מושפעות מאוד ממוסיקה קלאסית מודנית, ג'אז (והרמוניה של הג'אז - מודרני) ובעבודה החדשה אף ישנו קטע ג'אז/לטין שארצה להתנצל מראש על הסולו שלי. הקטע החדש משלב רביעיית מיתר קלאסית, רוק מתקדם, קיטצ' והמון השפעות ג'אזיות. אנא, שכחו את מה שאתם מכירים ומשמעות המילה מטאל והאזינו ליצירה החדשה, ואם יתחשק לכם, גם לאחרות (במידה ועוד לא הקשבתם). נכון להרגע אני עובד על קונספט ומילים לקטעים ובשבוע הבא אקליט גיטרות חיות ולאחר כן תופים חיים. אציין רק שאשמח לקבל כל עזרה שהיא בנוגע לגיבוש הקונספט ולמילים שכן אני פשוט לא טוב בליריקה. מודה לכם מאוד מראש על כל תגובה, הערה, עצה והצעה שהיא ומחכה לשמוע מכם :) תודה רבה, יואב אפרון נ.ב, הקטעים אינם קצרים כך שאנא הכינו סגריות וקפה מראש, תודה.

למעלה