מומלצי השבוע

../images/Emo41.gif מומלצי השבוע ../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-
אמנם כבר יום ראשון והכל.. אבל זה החופש וכמעט ואין תחושת זמן.. שיהיה לכם שבוע נהדר

dani3p

New member
אוו אני..

שיר השבוע של בית הבובות.. שמש שיר השבוע לא של בית הבובות.. הדפוק הזה- ירמי קפלן אני בקושי רואה תמונות מהרשת.. אבל זו תמונה מלפני מיליון זמן שנורא אהבתי. (אני מקווה שזה יצרף אותה כי אין לי מושג אם זה יעבוד.. נחזיק אצבעות) עוד משו שעשה לי את השבוע.. האמ.. שהשבוע הקודם נגמר והשבוע הזה יהיה טוב יותר? משו שהרס לי את השבוע.. האלרגיה שתקפה אותי בלי התראה בשישי בערב.. זה היה סיוטטטטט משו שאני מחכה שיקרה השבוע.. שהוא ייגמר (צפון בסופ"ש!) אני לא מכירה אפ'חד מהפורום.. אז אני אתן סתם ככה פרח יפה למי שיגיב אחרי.. :) מסר לאומה?.. מחר בגני יהושע, יהיה פנאן! סוף חופש נעים לתלמידים.. :)

dani3p

New member
אוקיי אני מוסיפה פה משו..

בדברים שעשו לי את השבוע: התפרסמו היום ציוני הבגרות!! עכשיו.. חוצמזה שכל הציונים דיי ביאסו אותי (הבגרות בתנ"ך היתה קשההההההההההההההההההההההההההההההההההההה).. בבגרות בכימיה (כן אניודעת שזה נוראי.. אל תזכירו לי) ניחשתי את התשובות.. פשוט לא ידעתי את החומר וניחשתי.. כל השנה נכשלתי בבחנים ובמבחנים.. במגנים גם נכשלתי והיא הגישה אותי על 80 (כלכך הודתי לה על זה!) והייתי בטוחה שאני אקבל מקסימום 40 בבגרות.. זה לא שסתם אמרתי כדי לסחוט מחמאות מאנשים.. פשוט הייתי מוכנה נפשית ל40.. עכשיו.. בדקתי את הציונים.. הייתי בהלם.. אמא שלי אמרה שזו בטח טעות או משו.. אבל רציני.. קיבלתי.. 95!!!!!! סתומרת.. שניחושים של 5 נקודות היו לא נכונים.. שאר הניחושים היו טובים!! הייתי בהלם רצינייייי!! אני עד עכשיו מתרגשת מזה והייתי חייבת לחלוק!! טוב אני חוזרת לסיבוב הטלפונים שלי.. אני מתרגשת מזה כאילו נולד לי תינוק או משו.. אני מתקשרת לכולם ומספרת.. כי פשוט היתה לי שנה נוראית בכימיה ובכלל בלימודים.. וכימיה הרס לי את החיים ואת הבריאות השנה.. היו ימים לפני מבחנים שהייתי כלכך חולה שרציתי למות.. ועכשיו זה נגמר עם סופי 88!!!!!!! יאו אני לא מאמינה.. חחח!!
משקה קר למי שקרא את כל המגילה הזאת.. :) שנה טובה!!!!!!!! (והיא תהיה!)

יוסדוס

New member
אנייי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)יפן-מטרופולין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם חח מאיפה לי? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- החברה שלי משהו שהרס לכם את השבועמבחנים בבצפר משהו שאתם מחכים שיקרה השבועסלקום ווליום מסר לאומה-"למה בכוח ולמה בכאב למה אני אותך אוהב?!

בוקר טוב נשמותת :)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-מי אם לא אני ~~
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-שלום חנוך ואריק איינשטיין-כל אחד רוצה ~~
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לרדת לים ב4 לפנות בוקר זה שולט לאללה! מומלץ
משהו שהרס לכם את השבוע-מריבה עם אמא
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-פגישה עם מושא אהבתי !
ואתם מוזמנים גם לתת פרח למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
איתי !!זה בשבילך !! רררר
מסר לאומה- שאו בעול בכתפיים איתנות !!

•No¥a•

New member
...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) -אין מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- Just My Imagination - The Cranberries תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים המליץ עליו- הסרט צעד קטן, סרט טוב ^^ משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שומדבר\: ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. - מסר לאומה - לא רוצה בי"ס

hadarisan

New member
אני ממש אוהבת את הפינה הזאת!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? לא קל של היהודים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: תמונה מהסדרה האהוב ה עליי נארוטו כמובן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר- זה היה שבוע מדהים בעייני אחסוך מכם פרטים כי לא היה משהו ספיציפי שנתון להמלצות , פשוט תבלו עם האנשים שאתם אוהבים! משהו שהרס לכם את השבוע? שפיספסתי את הפרק של ראו של האבקות משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע? נוסעים עם ליהי לסופרלנד ויש מלא הופעות שם הולך להיות מגניב! והכל ב-20 ש"ח כולל הסעה אפילו איך זה יכול להיות לא טוב? ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. - טוב אז הפרח השבועי שלי מוענק לאלעד כי הוא הצחיק אותי השבוע... מסר לאומה- למה לישון אח"כ כשאפשר לישון כבר עכשיו?

SponT

New member
אנייייייי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - הציורים של יובל. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - אמממ דניאל סלומון - עדיף תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - תמונה של מכונית ממש ממש מגניבה.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - אמממ בילוי עם חברה שלי... אני פשוט מטורף עליה!
משהו שהרס לכם את השבוע - כאב הגרון שפתאום החליט לזנק עלי... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - Volume Tel Aviv שבוע טוב לכולם!

גם שלי :)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
בית הבובות.. אני כל פעם שומעת אותו ומשמיעה לשמיעה הוא נהיה נהדר יותר ומסקרן יותר..
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
היהודים - בסוף תבכו מופע הארנבות של ד"ר קספר - בשמלה אדומה מוש בן ארי - מדבר
אין עדיין :) היא צריכה לעלות.. כשהיא תעלה אני ישים אותה פה :)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
ווא היה לי שבוע כיפי רצחחח.. לא יודעת למה אפילו.. פשוט ישנתי מלאאא.. והיה לי גם שמינר שישבת משו של הצופים ואיך שחזרתי יצאתי למסיבה ופגשתי שם את מושיקו כפרעליו
(שקצת נעלם מפה אגב) ואפילו אמרו שעוד שבועיים בית הבובות יופיעו במוצ"ש.. הזוי בהחלט. איך שמחנו :)
משהו שהרס לכם את השבוע
קמתי היום כשכל הצוואר שלי תפוס. אני מתה. ומה שהכי הרס לי- זה שחוזרים ללמוד :( רוצה ביצפר..לא רוצה לימודים..
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
הופעה של פיטרוט ביום שלישי.. ועם כמה שאני לא רוצה לחזור ללמוד.. בא לי הביצפר :) ללכת כל בוקר דרך המאפיה ומד"א
לפגוש את החברים.. להבריז משיעורים ולרבוץ על הדשא כל היום.. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
ללירון המדהימה שהתקרשה לבדוק אם אני בסדר היום כי היה פיגוע
למוש (מושיקו) כי הוא פשוט הוא
לאיתי כי הוא ממש מקסים וגם אני רוצה קלמר של בית הבובות
לחמודים שבאו לצ'אט. מוווואעאעעעע
מסר לאומה-
לטלנוסלבה בע"מ היה סוף מסריח רצח. תחילים לשדר את זה מההתחלה. אל תראו.

הנה התמונה :)

אני צוחקת על חברים שלי שבפרץ של שיגעון החליטו ליפול כולם על הרצפה כשניגנו בברקה את "על הרצפה".. דרך אגב, הם ניסו אח"כ להפיל אותי איתם ביחד
מושיקו שמו את התמונה שלנו!

SaRgE

New member
אני!!../images/Emo6.gif

מה שיר השבוע שלי (של בית הבובות): Oasis - Stop Crying Your Heart Out
מה שיר השבוע שלי (לא של בית הבובות): למעני
תמונה שראיתי לאחרונה ברשת ואהבתי: כמובן יהלי
עוד משהו אחד שעשה לי את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואני רוצה להמליץ עליו: מבחן במתמטיקה בחופש! ---> כיף! משהו שהרס לי את השבוע: מבחן במתמטיקה:| משהו שאני מחכה שיקרה השבוע: לראות את יהלי
מישהו מהפורום שמגיע לו
:
אני אביא
להדרושקה
מסר לאומה- אל תלמדו בחופש:|

SaRgE

New member
אררר!

אז אני עילג! אזמה?! (טעות בין בתשובה הראשונה לשנייה)

hadarisan

New member
לא נורא זה עדיין מצחיק!!!

גם אני בעד עילגות ניצחית! תמיד אפשר להגיד שהיית עייף...עובד בכל מצב!

SaRgE

New member
באמת הייתי עייף!

חזרתי מרכיבה ארוכה אחרי ששעתיים עזרתי לידידע שלי במתמטיקה

למעלה