מומלצי השבוע

מומלצי השבוע שלי ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-אישה כנענית
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- היהודים-מחפש תשובה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? לא יצא לי לראות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? דיסק - Placebo - Sleeping With Ghosts..
משהו שהרס לכם את השבוע?הריבים המעצבנים האלה עם האקס
|קדימהמשהו שאתם מחכים שיקרה השבוע? שיתחיל ביצפר..דהה..פחעייי לא :|
מסר לאומה?מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך!

eladi88

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אמממ למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- היהודים עידן האלוהים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>וואלה אין משהו מיוחד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממממ סרט...בן הערובה משהו שהרס לכם את השבוע- הפסיכו הזה הורס לי ת'חייםםםםם משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- וואלה לא יודע... ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אממממממ לירון שהולכת לחזור אלינו בקרוב מסר לאומה- תלמד לוותר ואל תוותר על החיים

Burberry

New member
My answers .

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- יציאת חירום - אלפי ילדים מוכים/ נהדרת . עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - הסרט "ניחוח אישה" . מומלץ לכולם . משהו שהרס לכם את השבוע - חזרה של המבחנים באונ' :( משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - שיהיה לי סבבה ביום הולדת . כי בד"כ הכל יוצא מעפן :) מסר לאומה- חיו ותנו לחיות .

Burberry

New member
ב 4.9

יום ראשון יוצא היום הולדת , אני חוגג אותו בסופ"ש הזה . וב 5.9 אני מקווה להיות בליפס :) ותודה על המזל טוב :)

למעלה