הייתה תוכנית סבירה... שבוע שעבר צחקתי יותר.. מקווה שהיום יהיה יותר מצחיק!
ש שירושקה17 New member 26/5/06 #26 הייתה תוכנית סבירה...../images/Emo11.gif שבוע שעבר צחקתי יותר.. מקווה שהיום יהיה יותר מצחיק!
פ פסטיגליסט New member 26/5/06 #19 ../images/Emo99.gif זאת הייתה תכנית ממש טובה!!! אבל השף הזה ניר צוק נראה לי הרס את התכנית הוא לא מצחיק והוא הרס... אהבתי את התגובות של האנשים שהם אכלו את ה"כדורי שוקולד" ו"הוא סתם פטפטן" קרע אותי... מיה דגן פשוט מעולה!!! היא כמו לימור ברק בישראל...היא מדהימה!!!
../images/Emo99.gif זאת הייתה תכנית ממש טובה!!! אבל השף הזה ניר צוק נראה לי הרס את התכנית הוא לא מצחיק והוא הרס... אהבתי את התגובות של האנשים שהם אכלו את ה"כדורי שוקולד" ו"הוא סתם פטפטן" קרע אותי... מיה דגן פשוט מעולה!!! היא כמו לימור ברק בישראל...היא מדהימה!!!
M moton New member 26/5/06 #21 אל תשווה אותה ללימור../images/Emo3.gif במקרה (טוב לא במקרה..) ראיתי היום רק בישראל וממש אין דימיון ואין מה להשוות... לימור היא דמות, ומיה סתם שרוטה ואצל כל אחת זה מצחיק באופן שונה..
אל תשווה אותה ללימור../images/Emo3.gif במקרה (טוב לא במקרה..) ראיתי היום רק בישראל וממש אין דימיון ואין מה להשוות... לימור היא דמות, ומיה סתם שרוטה ואצל כל אחת זה מצחיק באופן שונה..
S Super Chuly New member 26/5/06 #22 "מטומטם, אני סתם רוצה להיות בפריים" בהחלט אין מה להשוות ללימור ( בפני עצמה). מיה קורעת בדרכה שלה... ליהי
"מטומטם, אני סתם רוצה להיות בפריים" בהחלט אין מה להשוות ללימור ( בפני עצמה). מיה קורעת בדרכה שלה... ליהי
S shayred New member 26/5/06 #23 תגידו....... לגבי החדשות ספורט של הבחורות בביקיני...באמת יש לזה אתר? =]]]]]]]]]]]
פ פסטיגליסט New member 26/5/06 #24 ../images/Emo207.gif למוטי אולי תפתח עמוד גלריות,לוח אירועים וכו'...צריך להפריח את הפורום
נ נאאאטלי New member 27/5/06 #35 מה עם אביעד../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif
ט טלי לשלטון New member 26/5/06 #30 ../images/Emo80.gifמיה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היא ענקית
D DiDush6 New member 26/5/06 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ש שיר חולה על אגמי New member 27/5/06 #33 וואיי מיה כל כך חסרהההההה!!! כל הצחוקים עם מיההה!! וואי עופר הרג אותיי שהוא חיכה את יהודה לוי עם ה- מאוד הזה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואיי מיה כל כך חסרהההההה!!! כל הצחוקים עם מיההה!! וואי עופר הרג אותיי שהוא חיכה את יהודה לוי עם ה- מאוד הזה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שלומית הראשלצית New member 27/5/06 #38 תודה ... ../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif